Jordy van Loon zegt nee tegen The Voice of Holland

Jordy van Loon heeft een uitnodiging om mee te doen als kandidaat aan The Voice of Holland geweigerd. Hij vindt het programma niet bij hem passen. Dat zegt de 25-jarige zanger in de Story. Van Loon werd op 15-jarige leeftijd bekend door het liedje Verliefdheid (is een toverbal), maar toen hij in een show van BNN iets te openhartig was over zijn seksleven, stortte zijn populariteit in: “Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken, likken, lekker likken.

Het was een verschrikkelijke tijd, aldus Van Loon. “En toen ik bij het Glazen Huis optrad, riep Giel Beelen op om sneeuwballen naar me te gooien. Mijn carrière was in één keer om zeep geholpen.

Nu heeft Van Loon zijn comeback gemaakt in een musical van producent Hans Cornelissen. “Hij liet me auditeren voor de musical Haal het doek maar op en dit kindsterretje staat nu in een grote theatervoorstelling.

Een verzoek om mee te doen aan The Voice heeft hij echter afgeslagen. “Daar heb ik ‘nee’ tegen gezegd. Zingen is voor mij geen competitie en ik wil geen liedjes zingen die niet bij me passen.”

Die rustpauze van vijf jaar heeft me geleerd wat ik wel en niet wil. En voortaan denk ik iets beter na voordat ik wat zeg…

Het Story-interview met Jordy van Loon kunt u lezen via Blendle.

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen