Jordy van Loon zegt nee tegen The Voice of Holland

Geplaatst op Thu 11 Apr 2019 om 9:20

Jordy van Loon heeft een uitnodiging om mee te doen als kandidaat aan The Voice of Holland geweigerd. Hij vindt het programma niet bij hem passen. Dat zegt de 25-jarige zanger in de Story. Van Loon werd op 15-jarige leeftijd bekend door het liedje Verliefdheid (is een toverbal), maar toen hij in een show van BNN iets te openhartig was over zijn seksleven, stortte zijn populariteit in: “Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken, likken, lekker likken.

Het was een verschrikkelijke tijd, aldus Van Loon. “En toen ik bij het Glazen Huis optrad, riep Giel Beelen op om sneeuwballen naar me te gooien. Mijn carrière was in één keer om zeep geholpen.

Nu heeft Van Loon zijn comeback gemaakt in een musical van producent Hans Cornelissen. “Hij liet me auditeren voor de musical Haal het doek maar op en dit kindsterretje staat nu in een grote theatervoorstelling.

Een verzoek om mee te doen aan The Voice heeft hij echter afgeslagen. “Daar heb ik ‘nee’ tegen gezegd. Zingen is voor mij geen competitie en ik wil geen liedjes zingen die niet bij me passen.”

Die rustpauze van vijf jaar heeft me geleerd wat ik wel en niet wil. En voortaan denk ik iets beter na voordat ik wat zeg…

Het Story-interview met Jordy van Loon kunt u lezen via Blendle.

Foto: NPO
34 Reacties op “Jordy van Loon zegt nee tegen The Voice of Holland”


 1. Sven L.

  Als je ouder wordt, wordt je wijzer inderdaad haha. Overigens kan hij best redelijk zingen inmiddels.

 2. Sean

  Straks zit hij nog in die Masked Singer show van RTL4.

 3. L. Rozen-Water

  Gouwe pik

 4. Sapperdeflap zeg!

  “Verliefdheid is een Toverbal” is het beste nummer aller tijden. Deze tijdloze klassieker laat nummers van bands als The Beatles en Pink Floyd ver achter zich. Alleen Barry Hughes met “Ik wil op mijn kop een kamerbreed tapijt” komt – wat kwaliteit betreft – enigzins in de buurt.

 5. Peanut

  Leuk opgedroogd trouwens (niet die oude foto die hier staat). Kan redelijk zingen, heeft zijn eigen geluid denk ik gevonden. Leuk dat hij nu een rol in een musical heeft.

 6. Kim Jung-Un Dos Tres

  Wat is er met zijn wenkbrauwen gebeurd?

 7. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Jordy

 8. mr herbert

  Voor 10 jaar terug zag hij er nog wel lekker uit, ziet er tegenwoordig verlept uit.

 9. Remi

  Jordy … in een musical (!) van Hans Cornelissen.
  Voormalig tieneridool Jordy is dus ‘van de mannetjes’ …

 10. Coca Cola

  Die jongen ziet er puik uit tegenwoordig, ze hebben hun best gedaan een slechte foto te vinden lijkt het wel.

 11. Giovanni1308

  Geeft hij nou Giel Beelen de schuld dat zn carrière bliksem was?

  Dat heb je toch echt zelf gedaan met je arrogantie je was niet over het paard getilt maar ze hebben je er over gegooid en blijkbaar heeft dat niet geholpen want je bent nog steeds vervelend jochie.
  Ik snap best dat je niet met de voice mee wil doen, daar doen mensen mee die echt kunnen zingen en jij hebt een one day fly hitje gehad en toen kreeg je het hoog in je bol.
  En dat je mislukt bent is helemaal je eigen schuld.

 12. Jamai

  Leuke knul, ziet er prima uit. Nou nog een leuke vriend waarvoor ik mezelf aanraad, hahaha.

 13. Donald Dumb

  Geen flauw idee wie dit is…
  Zingt waarschijnlijk wat noten zuiver en is daarom meteen zanger…
  Niet doorgebroken blijkbaar…

 14. Wyatt

  Weleens met stappen tegen gekomen… Aardige gast verder.

 15. The Voice feiten

  Iedereen die muziek maakt zou deelname aan The Voice moeten weigeren. Daar wordt je talent totaal niet serieus genomen en ben je een product/ werknemer van John de Mol. Die er vanzelfsprekend het meest aan overhoudt. Ben je niet meer winstgevend dan wordt je afgedankt.
  Overigens ken ik deze knaap ook niet.

 16. RADICAAL-RECHTS is fatsoen!

  @Donald Dumb,
  @The Voice feiten, muilen dicht!

 17. joost

  Jezus zeg, weer alles oprakelen terwijl die jongen keihard aan het werk is om zijn carrriè weer op te pakken. Laat ik er die over zeggen, opgejut en verblind door het succes van destijds maakt een opgeschoten jonge een uitglijder, is dat zo raar ? kom op waar hebben we het over. En ja Giel Beelen ja die zou zich idd moeten schamen. Ik was in Groningen toen daar een kind van 14 jaar met ijsballen werd bekogeld door een tienduizend koppig publiek. Hij bleef nog doordringen ook. Dat was de dank voor de 2.5 miljoen euro die hij een jaar eerder bij elkaar had gezongen tijdens Serious Request in Breda. De mensen die zo’n jongen in zo’n programma zetten die zijn niet goed bij hun hoofd.

 18. Donald Dumb

  Joost. Carrière aan het oppakken?
  Welke carrière precies?
  Ooit een liedje uitgebracht hebben is geen carrière…

 19. Jantien

  Wat zit er toch een haat en afgunst in je en dat richting mensen die je niet eens kent, DonaldD. Ik denk dat je niet veel echte vrienden hebt, want je komt weinig sympathiek over.

 20. CreaBea

  ach laat die jongen toch, Als jordy graag zijn moeder wilt likken moet hij dat doen
  https://youtu.be/e2BtQv0m8ac?t=49

 21. Anti-EU

  CreaBea, wil.

 22. bowi

  wat een lekkere spontane knul ik krijg spontaan een hele harde .u.

 23. Donald Dumb

  Wat zit er toch een haat en afgunst in je en dat richting mensen die je niet eens kent, DonaldD. Ik denk dat je niet veel echte vrienden hebt, want je komt weinig sympathiek over.

  Hier is het spreekwoord de pot verwijt de ketel mooi van toepassing.
  Bedankt @ Jantien

 24. Jelka

  heeft deze gast een moord gepleegd, iemand bedreigd of iets gestolen. NEE ok waar lullen we dan over. Ik was in ZINiN theater in Nijverdal waar ik eigenlijk was komen kijken naar de Gestampte Meisje die daar gingen optreden. Deze Jordy van Loon stond na de pauze en eerlijk is eerlijk hij gaf een geweldige show en was van de drie acts die acte de presence gaven veruit de beste. Eigenlijk stond ik perplex van zoveel talent. Dus azijnzeikers waar lullen we over. Gewoon een groot talent !!!

 25. Jantien

  Wie was degene die een negatieve, hatelijke opmerking over deze persoon hier moest maken, jij of ik? Juist JIJ! Het slaat dus nergens op op mij te beschuldigen van iets wat jij hier doet en dat spreekwoord is dus totaal niet van toepassing. Met zulke onzinreacties maak je jezelf compleet ongeloofwaardig en diskwalificeer je jezelf als serieus te nemen gesprekspartner.

 26. Jantien

  Deze reactie is natuurlijk bedoeld voor dumbo DonaldD.

 27. liefkleinhertje

  Je moet niet zo naar doen Jantien je openbaart hier een vorm van misdadigheid daar lusten de honden geen brood van.

 28. Jantien

  Ik denk dat het hertje het druk genoeg heeft met zijn eigen persoonlijke belager hier.

 29. lafk*thertje

  Jantien, je moet beseffen dat ik vroeger veel ben gepest. Eigenlijk ben ik heel gevoelig.

 30. Jantien

  17.13

  Ik ben vroeger ook veel gepest. Lotgenoten dus.

 31. Jantien

  Nee Jantien was vroeger best populair op school want ze had al vroeg een flinke boezem.

 32. Paal in m'n perk

  Dat is geen nieuws dat Jantien gepest is. Waarom is ze anders zo geworden?

 33. Meneer Kaktus

  Engnek

 34. Cees

  “Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken, likken, lekker likken.“ Aan een mannengaatje dan toch.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.