Theaterpubliek loopt weg bij ‘linkse rat’ Arjen Lubach

Geplaatst op Fri 12 Apr 2019 om 10:30

Het leven in het theater gaat niet over rozen voor tv-ster Arjen Lubach. Een grapje die hij maakte over Thierry Baudet leverde tijdens zijn voorstelling op donderdagavond flink wat consternatie op. Dat laat hij weten op Instagram. Het was heftig, aldus Lubach. “Ik heb denk ik over alle politici van alle politieke kleuren al wel grapjes gemaakt, maar mijn grapjes over een zekere rechtse politicus leverden me vanavond een welluidend ‘linkse rat!’ op, alvorens iemand de zaal verliet.

Deze Baudet-fan was niet de eerste gast die was opgestapt. “Even daarvoor waren er drie Urkers al vertrokken tijdens grappen over de kerk.”

Het grootste deel van de zaal in Emmeloord bleef zitten, is te zien op een foto van Lubach. “Deze 99 procent die bleef zitten was dan weer super!

Hij kijkt alsnog terug op een mooie avond. “Dank voor een enerverende en enthousiaste avond in Emmeloord ❤️❤️❤️.

Arjen Lubach is de ex van Zomergasten-ster Janine Abbring.

Foto: VPRO
160 Reacties op “Theaterpubliek loopt weg bij ‘linkse rat’ Arjen Lubach”


 1. Dirkze

  Stemmingmakerij….gaat nergens over……..

 2. Boris

  Het is algemeen bekend dat de aanhangers van de partijen die altijd zo klagen om politiek correct en vrijheid van meningsuiting zelf helemaal razend worden op het moment dat er iets kritisch over hun helden wordt gezegd. Zoiets noemen wij in de familie hypocriet en lachwekkend.

 3. Donald Dumb

  Prachtig toch. Die mensen hebben dus geen gevoel voor humor.
  Je mag alles benoemen toch in dit land? Ook Thierry Baudet en zeker de kerk. Over dat laatste kan je geen grapjes genoeg maken…

 4. Wendy

  Hij is vooral niet leuk en schijnheilig, want de 1e grap over moslims moet hij nog maken!

 5. Michel

  hahaha die laatste volstrekt zinloze zin van MC: Arjen Lubach is de ex van Zomergasten-ster Janine Abbring.

  Als ze dit in ieder artikel over een BN-er gaan toevoegen krijg je wel lekker lange artikelen van. Maar het voegt dus écht helemaal niets toe.

 6. Pieter

  Weer een linkse populist die een podium heeft gekregen, ook via de NPO.

 7. Opzouten

  He Pieter
  Jij bent zeker zoon groene tuinkabouter die elke vluchteling van je boord laat eten
  Jij hebt dus een klein begrijpertje

 8. Ron1

  Het is toch duidelijk dat Arjen aan de linker kant zit van het politieke spectrum. Door daar als FvD stemmer te gaan zitten kun je dat verwachten dat er wellicht ook satire gemaakt gaat worden over Baudet en diens partij. Ga er dan niét heen!

 9. Afzouten

  @Opzouten
  Jij kan echt niet lezen, hè?

 10. Dolprul zutkooi

  @Wendy Als je moet liegen om je punt te maken, heb je geen punt.

 11. Tom

  @Opzouten

  Bedankt dat je laat zien hoe dom rechts is.

 12. Jan

  Je moet grapjes kunnen maken over alles en iedereen. En als publiek weet je toch ook wel waar je naartoe gaat en wat je ongeveer kunt verwachten?
  Overigens, de “slachtoffers” van zijn grapjes zijn wel weer heel makkelijk gevonden. Grapjes over Baudet levert Lubach natuurlijk schouderklopjes van zijn Groenlinkse, Amsterdamse grachtengordelvriendjes en bakfietsvriendinnetjes op en grapjes over de kerk zijn letterlijk allemaal al eens gemaakt. Heb dan eens echt lef en maak een paar grap over een bepaalde profeet. Misschien als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen?

 13. Curryworst

  Goh goh wat een held zeg. En wat is hij er trots op dat het op Instagram gezet moet worden.
  Zou hij ook grappen durven te maken over die andere religie?
  Je weet wel, die zandreligie met die valse ped0pr0feet.
  Of is ook hij bang voor een doorgesneden keel en houdt hij het daarom maar veilig bij de zwartekousenkerk en rechtse politici.

 14. Steph

  Wendy & Curryworst. Standaardriedel van PVV- en FvD-aanhangers. Het sneue is dat je het antwoord gewoon kunt vinden als je zoekt. Maar nee, liever vooringenomen blaten en je eigen vooringenomenheid als waarheid aannemen. En dat mag kinderen krijgen.

 15. aqua

  Het is jammer dat er nog mensen komen .

 16. Steph

  Geldt ook voor Jan.

  De logica is ook ver te zoeken. Lubach maakt grappen over alle politici, maar op het moment dat er een grap over Baudet komt, wordt het calimerogevoel van de FvD-aanhanger aangesproken, want stante pede vergeten ze de grappen over andere politici en maken ze zichzelf wijs dat alleen hun messias de sjaak is. Alsof dat al niet treurig genoeg is, beslissen ze ook nog dat Lubach maar eens grappen moet maken over de islam. Deze gedachtegang is net zo samenhangend als die van de boer die boos is dat je grappen maakt over een melkquotum en vindt dat je maar eens een grap over Police Story 3: Super Cop moet maken.

 17. Scotch

  De rechtse dombo’s doen precies waarom MC dit bericht plaatste: niet nadenken en als een dolle om zich heen slaan. Voer voor psychologen!

 18. gerdien

  @Ron1: Nee, hoor, dat is helemaal niet duidelijk voor wie Lubach al een tijdje volgt. Het is jouw obsessie dat de media links is en elk grapje over Baudet is daar voor jou een bevestiging van. Tunnelvisie noemen we dat.

 19. Roger

  Grappen over de kerk haha het zal wel weer over Christenen gegaan zijn.
  Over de Moskee en moslims hoor je dit soort gasten niet met hun selectieve verontwaardiging.
  Laf en bang ook gij Lubach

 20. Thierry Bidet

  Dit maakt maar weer eens duidelijk hoe dom FvD-aanhangers zijn: ze hebben geen idee naar wat voor voorstelling ze gaan, zoals ze ook geen idee hebben wat voor politicus ze dit keer blind volgen…

 21. Roger

  Grappen over de kerk haha het zal wel weer over Christenen gegaan zijn.
  Over de Moskee en moslims hoor je dit soort gasten niet met hun selectieve verontwaardiging.
  Laf en bang ook gij Lubach.

 22. Hahaha!

  Dus FvD-stemmers geven geld uit aan iets waar hun tere zieltje niet tegenkan? Slim volk!

 23. Donald Dumb

  Roger. Dus? Mogen er geen grappen gemaakt worden over Christenen?
  Deze waren nu eens aan de beurt…

 24. Jan

  Steph,

  Probeer het nog eens, want je boze waas over al die “rechtse” reacties zorgen ervoor dat je leeskwaliteiten erg afnemen. Nergens zeg ik namelijk dat hij alleen grappen over Baudet maakt. Ik maak alleen duidelijk dat het makkelijk scoren is bij zijn, over het algemeen, linkse publiek. Tevens beslis ik nergens dat hij grappen “moet” maken over islam. Hij maakt grappen over de kerk die allemaal al eens verteld zijn. Zeft vooral wat een durfal Lubach is…

  Mijn advies voor jou zou zijn: Koop een kaartje voor een van zijn shows. Vermoed dat je de doelgroep best eens zou kunnen zijn en het zou ontspannend kunnen werken voor je.

 25. Steph

  @Thierry Bidet. Die standaardriedel is ook zo mooi. Je wéét gewoon wat ze gaan zeggen en ze blijven maar komen met steeds dezelfde klets (lees: vooroordelen).

  “de 1e grap over moslims moet hij nog maken” onjuist
  “het zal wel weer over Christenen gegaan zijn” gewoon aannemen ipv checken
  “Over de Moskee en moslims hoor je dit soort gasten niet” zoals gezegd onjuist
  “met hun selectieve verontwaardiging” deze is werkelijk hilarisch: over iedereen mogengrappen worden gemaakt, maar o wee als het over Baudet gaat. En dat noemt anderen selectief verontwaardigd.

 26. Steph

  @Jan. Ik zeg nergens dat jij dat zegt. Ik zeg dat mijn reactie van 11:18 ook voor jou geldt. De tekst die na de witregel volgt gaat niet over jou en is ook niet specifiek aan jou gericht.

 27. frans

  Voor een boertje uit Luttelgast, is hij te laf om zo iets over Moslims t zeggen..maar nooit te beroerd om uit de belasting ruif te eten.

 28. Annemarie

  @Steph
  Je kunt wel juist en onjuist prediken, maar kom maar even met voorbeelden waaruit blijkt dat Lubach niet nogal selectief bezig is.
  Vooralsnog hebben de meesten hier groot gelijk.

 29. Oké dan

  @Jan
  Mijn advies voor jou zou zijn: koop een kaartje voor een van zijn shows. Vermoed dat jij echt wel wat humor kan gebruiken. ;-)

 30. Annemarie

  @frans
  Exact!

 31. 16:55

  Gisteren bij Jinek om 16:55 wordt precies uitgelegd in welke val iedereen op deze site (links en rechts) trapt.

 32. Steph

  Sorry voor mijn rok gezwets hierboven. Ik was vergeten mijn pilletjes in te nemen.

 33. Groenig

  En alweer een mooi voorbeeld van dom rechts.

 34. Donald Dumb

  Bij Lubach was de microfoon wel aan…

 35. Sedar en Bas

  Lubach is eng gevaarlijk door te zeggen dat hij farao van Nederland wil worden. Zeg Bas, wanneer mogen wij weer tegen een geringe vergoeding aanschuiven bij Derksen en co.?

 36. Zomaar

  Lubach valt wel enige publiciteitsgeilheid te verwijten.
  Loopt man met een verstandelijke beperking en 3 verdwaalde vissers de zaal uit, big deal zeg.

 37. HCO

  @Zomaar Ik vind het juist wel grappig: FVD-blinde is zó blind dat hij de Baudetcircustent niet kan vinden en de Lubachzaal binnenhobbelt.

 38. Steph

  @11:57. Goeie grap, Bassie. Nu nog even uitleggen wat “rok gezwets” betekent.

  @Annemarie. Jaja, dus als je ongefundeerd komt kletsen heb je volgens jou gelijk? Zo rolt politiek rechts. Maar goed, hier je voorbeeld:

  Bert van Marwijk verdedigt zijn functie als bondscoach van Saoedi-Arabië met de woorden: “Dan kan je bijna nergens meer heen.”
  Lubach: “Nergens meer heen? Wauw! Bert! Onthoofden ze tegenwoordig mensen in de Eredivisie? Executeren ze middenvelders in de Serie A? Mogen de spelers in de Premier League trouwen met die kindjes waarmee ze het veld op komen lopen?”

 39. Pakalu Papito

  FVD is als een drol. Je kunt hem zo mooi draaien als je wilt, maar het blijft een stinkend goedje.

 40. Adje

  Jammer dat de mensen aan de rechterkant wel een grote muil hebben, maar niet tegen kritiek kunnen. Zegt iets over hun als persoon.

 41. R

  Extreem rechts kent geen zelfspot: hypergevoelige typjes met lavendelgeur.

 42. west observeert

  Leuk toch al die (zogenaamde) jongeren die Lubach leuk links vinden.
  Die stemmen waarschijnlijk nu ook op GroenLinks. Weten zij veel.
  Ach ja, de wijsheid komt met de jaren!

 43. Joop

  Grappen over christenen hahaha en nu ook een grap over moslims! Laffe tekkel

 44. Basc

  Aldus werkloos peutertje, dat hier dag in, dag uit komt blaten.

 45. Basc

  Joop

  Shit, wat ben jij dom!

 46. west afgeserveerd

  @west observeert, Lubach links? Sinds wanneer is vóór kernergie zijn links? Ik weet niet wat jij observeert, maar misschien moet je eerst het snot eens uit je ogen halen. Of niet met je neusgaten kijken.

 47. Ron1

  @Gerdien: Je bent zelf een tunnelvisie!

 48. Ron1

  @Hahaha!: Ja, ironisch hè.

 49. Momo

  @Boris

  Nee, je bedoelt dat aanhangers van partijen die zich altijd zo druk maken om tolerantie jegens minderheden, nooit tolerant zijn jegens andersdenkenden.

 50. Momo

  @Steph

  Kritiek op of grappen over Saoedi-Arabië is nief hetzelfde als kritiek op of grappen over de islam.

 51. Lees dan toch

  @Boris
  Het artikel gaat over een FVD-aanhanger. Die er niet tegen kan dat er een grap wordt gemaakt over zijn god.

 52. Martins

  @Momo

  Het was wachten om degene die met deze nonsens kwam. Je vergeet voor het gemak dat de Saoedische wetgeving is gebaseerd op de islam. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Behalve als het jou ff niet uitkomt natuurlijk.

 53. Martins

  op

 54. Momo

  Ik ben te dom om dat te begrijpen en ben daarom weggelopen uit de voorstelling.

 55. Paal in m'n perk

  16:26 is briljant.

 56. Donald Dumb

  Al weer twee provincies waarin FvD niet gaat meedoen

  https://www.ad.nl/politiek/nieuwkomer-forum-niet-in-fries-provinciebestuur-br~a5a399c4/
  https://www.ad.nl/politiek/advies-mega-coalitie-van-zes-partijen-in-gelderland-forum-ook-hier-buiten-de-boot~ad3e8e55/

 57. ano@niem.nl

  Je wordt ook meteen weggezet al Baudet-aanhanger…. De linkse rakkers van de NPO toch die rechts de zakken vullen!

 58. Donald Dumb

  FvD doet in Friesland en Gelderland niet mee in het provinciebestuur…

 59. Paal in m'n perk

  Je wordt ook meteen weggezet als linkse rat. De rechtse losers van de FvD toch die links in de Kamer stemmen!

 60. Eh ja

  @ano@niem
  Man staat op, roept ‘linkse rat’ naar Lubach nadat die grappen maakt over een ex-minnares van Baudet en verlaat zaal. Jij vindt het aannemlijk dat het een aanhanger van Rob Jetten is?

 61. Jantien

  Overal in het land beginnen de ondemocratische uitsluitingsfeestjes weer. Het zal het FVD alleen maar groter maken.

 62. Donald Dumb

  Jantien

  Baudet heeft er in sommige provincies zelf de brui aan gegeven.
  Kon niet tot overeenstemming komen met andere partijen…
  Het LPF scenario wordt steeds duidelijker…

 63. V.Vuller

  Michel
  Fri 12 Apr 2019 om 10:44

  Hij heeft het ook ooit gedaan met Tanja Nijmeijer. Aldus de overlevering.

 64. Jantien

  Het is niet waar wat je zegt DonaldD, zoek het op. Je zegt zo maar wat. Geef dan een voorbeeld?

 65. Donald Dumb

  Jantien. Google eens, zou ik zeggen.
  Dat lukt je toch wel?

 66. Jantien

  Heb ik gedaan, nu jij nog. Want het ging erom dat jij je bewering moet staven. Maar dat kun je niet. Geef een voorbeeld van een provincie waar het FvD is weggelopen van de onderhandelingen.

 67. Donald Dumb

  Als je goed hebt gegoogled ben je al voorbeelden tegengekomen, Jantien…
  ‘De partijen konden niet tot overeenstemming komen’ dus daar is FvD ook debet aan…

 68. Jantien

  NOEM EEN PROVINCIE! Je blijft hangen in nietszeggende onzin.

 69. Jantien

  Altijd leuk om te praten over politiek met een lichtgewicht haha

 70. Donald Dumb

  Nietszeggende onzin. Ja vast.
  In ieder geval is de blaffende hond FvD snel uitgeblaft. En heeft niet eens kunnen bijten…

 71. Jantien

  Conclusie: je kunt GEEN PROVINCIE noemen waarvoor jouw bewering geldt. Je valt weer eens door de mand. Zoals zo vaak.

 72. Donald Dumb

  Inderdaad. Wat je zegt. Lachwekkend om met jouw politieke onkunde te praten over politiek. Blijf vooral reageren. Lach me suf…

 73. Remi

  @Jantien

  “Overal in het land beginnen de ondemocratische uitsluitingsfeestjes weer.
  Het zal het FVD alleen maar groter maken.”

  Jazeker !!

 74. Jantien

  Je kunt jezelf nog rehabiliteren door een provincie te noemen?? gna gna

 75. Donald Dumb

  Blijft het gegeven dat ze in de meeste provincies niet mee gaan doen.
  Bye bye FvD…

 76. Marcel

  @Jantien
  Eén ding wel: Baudet heeft zijn kiezers verraden door tegen een Nexit te stemmen in de Tweede Kamer. Alleen Geert bleef vechten voor zeggenschap over ons eigen land.

 77. Jantien

  DonaldDumb geeft toe dat hij zijn beweringen niet kan waarmaken en verliest de discussie. NEXT

 78. Jantien

  Marcel, dat zijn strategische en tactische politieke overwegingen voor de middellange termijn. Het systeem van binnenuit bevechten en veranderen. De lange termijn visie blijft onveranderd.

 79. Donald Dumb

  Marcel.

  Ach weet onkundige Jantien veel.
  Een FvD stem blijkt dus een verloren stem…

 80. Marcel

  “Strategische en tactische politieke overwegingen voor de middellange termijn” zijn mooie woorden voor partijkartelstroperigheid. Alleen Geert vecht voor ons.

 81. Jantien

  Jij hebt de discussie hier reeds verloren DonaldD. Jij mag niet meer meedoen.

 82. Donald Dumb

  En Marcel. Ook Geert heeft uiteindelijk niks bereikt…

 83. Jantien

  Marcel, de twee partijen strijden voor een gemeenschappelijk doel. Samen zijn we sterker. Laten we samen optrekken.

 84. Marcel

  Baudet heeft duidelijk gemaakt dat hij niet te vertrouwen is en steekt de PVV een mes in de rug in de Tweede KAmer. En zijn eigen anti-EU-kiezers ook. Bah, wat een verrader.

 85. Donald Dumb

  Marcel. Niet te moeilijk gaan doen.
  Dat kan de simpele geest van Jantien niet aan…

 86. Marcel

  Pfff, samen optrekken met een verrader? Je ontdekt het nog wel een keer, Jantien.

 87. Jantien

  Marcel, geef het een kans. Uiteindelijk heiligt het doel de middelen. het doel is een einde aan de massa-immigratie, een einde aan de overdracht van zeggenschap aan de EU en een einde aan de klimaatgekte. Dat willen beide partijen. We zijn geen vijanden.

 88. Marcel

  “De twee partijen strijden voor een gemeenschappelijk doel” en dan stemt Baudet TEGEN de Nexit? Hoe blind kan je zijn?

 89. Marcel

  Baudet verraadt zijn kiezers en stemt tegen Wilders. En dan nog beweren dat we samen optrekken.

 90. Donald Dumb

  Marcel. Nogmaals. Te moeilijk voor Jantien…

 91. Jantien

  Dat is tijdelijk en past binnen de strategie op lange termijn. Het doel is via verschillende wegen te bereiken.

 92. Jantien

  DonaldD, jij had al verloren van mij voor de zoveelste keer. Jij bent te licht bevonden om mee te mogen doen met de grote mensen hier.

 93. Marcel

  Je bent echt blind. Baudet en zijnj nalopers gaan ervoor zorgen dat Nederland ten onder gaat aan mooie praatjes.

 94. Marcel

  ‘Lange termijn!’ Het water staat aan onze lippen en jij bazelt wat over lange termijn.

 95. Jantien

  Als we dezelfde doelen nastreven moet je over de verschillen heen kunnen stappen, Marcel

 96. Marcel

  Tuurlijk, Jantien. Zoals opeens tegen de Nexit stemmen.

 97. Marcel

  En gewoon doen alsof je neus bloedt

 98. Jantien

  Daar was toch geen meederheid voor te vinden dus dan is het verstandig om mee te kunnen blijven praten om het EP van binnenuit te kunnen veranderen en zo alsnog tot het doel te kunnen komen.

 99. Marcel

  Maar ik zie het al: je laat je ook gewoon inpakken door die mooie praatjes.

 100. Jantien

  Probeer open te staan voor andere manieren om een doel te bereiken, Marcel

 101. Marcel

  Heb je jouw leider gezien gisteren op tv? Dat de EU hoe dan ook niet te veranderen IS? Wat bazel je nu dan?!

 102. Jantien

  Mijn leider? Ik heb geen leider.

 103. Marcel

  Probeer jij je open ogen te houden voor het gedraai van je leider en hoe hij idealen verraadt. Hij zit duidelijk lekker op het pluche.

 104. Marcel

  Ja loopt er anders kwispelend achteraan en verdedigt wat hij ook draait.

 105. Jantien

  Ik weet ook heus wel dat je de boel met opzet zit te trollen, maar ik gebruik dit als voorbeeld voor andere lezers.

 106. Jantien

  Mijn boodschap aan andere lezers is, laat je niet misleiden en streef gemeenschappelijke doelen samen na.

 107. Donald Dumb

  Marcel. Bespaar je de moeite Jantien iets bij te brengen…
  Ze begrijpt er toch niks van….

 108. Marcel

  Maar je let niet goed op wat hij zegt. Hij zei gisteren dat de EU niet te hervormen VALT en jij zegt dat tegen de Nexit stemmen helpt om te blijven praten om het EP van binnenuit te kunnen veranderen. Dat gaat dus niet gebeuren volgens Baudet, Jantien.

 109. Jantien

  DonaldD. Lego of playmobiel, wat wordt het?

 110. Marcel

  Oh, en nu ben IK een trol? Lieve help, ben je gebrainwashed of zo?

 111. Jantien

  Marcel, ga je moeder lastig vallen met je saaie getrol. Ik heb je even gebruikt, maar nu ben je gewoon weer saai.

 112. Marcel

  Pfff! Inhoudelijk ergens op ingaan, is zeker teveel gevraagd?

 113. Donald Dumb

  Ja iedereen die niet haar visie deelt is meteen n trol, Marcel

  Jantien. Zandbak of speeltuin?

 114. Marcel

  Doanld Dumb, hou je er buiten. Ik heb jou niet nodig.

 115. Jantien

  DonaldD, deed het pijn dat je weer van mij verloor?

 116. Marcel

  Maar ook geen FVD-meeloopdraaikonterij.

 117. Donald Dumb

  Oke. Marcel. Vermaak je met die simpele geest van een Jantien…

 118. Hans

  @Marcel Je moet wel begrijpen dat je in Nederland niets voor elkaar krijgt als je geen water bij de wijn doet. Daardoor staat de PVV nu al jaren buitenspel.

 119. Hans

  Als Dumb volledig is uitgeluId, gaat Dumb de naam van de ander gebruiken.

 120. Hans

  Wil degene die mijn naam gebruikt (Jantien?) daar even mee ophouden. Dank je.

 121. Anti-EU

  FvD wordt met 30-35 zetels dé politieke partij die over maximaal twee jaar – maar waarschijnlijk al eerder – de minister-president levert.
  Lang leve minister-president Baudet!

 122. Donald Dumb

  Hans 19.05.

  Dat geldt dus ook voor FvD.
  Voor nieuwe partijen is het handig om gelijk compromissen te sluiten en daadkrachtig te zijn. Niet eerst jarenlang roepen vanaf de zijlijn.
  Anders zet je je als fractie al snel buitenspel….

 123. Thierry Bidet

  Nee, dat pakt Thierry een stuk beter aan, Hans 19:05! In hoeveel provinciebesturen zit hij?

  Op zich trouwens wel grappig, zo’n fittie tussen een FVD-sektelid en een PVV-koorknaapje.

  En meneer/mevrouw Anti-EU: met 35 zetels heb je nog helemaal geen meerderheid in de Tweede Kamer. Dus welke partijen gaan een coalitie vormen met Baudet, stel je voor? En wat gaat Baudet inleveren om die coalitie te kunnen vormen? De Nexit? Zijn klimaatideeën?

 124. GBH

  Zo’n Jantien maakt wel duidelijk hoe FVD’ers met tegenargumenten omgaan: niet.

 125. Donald Dumb

  GBH

  Tja Jantien is waarschijnlijk zo iemand die voor de eerste keer heeft mogen stemmen en stemde wat ‘in’ is. Zonder enige weet van parlementaire geschiedenis…
  Maar ze heeft zich net als FvD al snel buitenspel gezet.

 126. Zwaak

  Jantien heeft het licht nog niet gezien.

 127. Zwaak

  Jantien is net als die Trump-adeрten. Wordt keihard in haar gezicht gelogen en blijft gewoon maar klappen en juichen. En dan noemen ze mensen intelligente wezens…

 128. Jantien

  DonaldD, ik ben 52. Sore loser!

 129. Pakalu Papito

  ‘Sore loser’? Heeee doe eens even een beetje boreaal naar het voorbeeld van je cultheld en spreek Nederlands en zo :D

  Overigens heb ik nog liever Mipie met haar hondenvleesverhalen aan de macht dan die drol van een Baudet, maar dat verder terzijde.

 130. Varkensvleeseter

  Baudet probeerde in de Kamer juist indruk te maken met Latijn (mislukt), en kippetjes als Jantien worden daar vochtig van. Zij lijkt zijn opvatting dat vrouwen een leider nodig hebben. Dat is natuurlijk onzin (maar Baudet grossiert daar in), maar werkt bij mensen die angstig zijn. Jantien dus: die zie je hierboven wanhopig haar Thierry verdedigen, zelfs als ze daarvoor Pvv’ers moet aanvallen. Want die Marcel heeft wel degelijk een punt.

 131. Varkensvleeseter

  = Zij lijkt zijn opvatting te bevestigen …

 132. Jesus wept

  Ach, die Marcel is net zo blind natuurlijk: Wilders veranderde een dag na de verkiezingen ook 180 graden met zijn AOW standpunt. En Baudet stemt nu anti-nexit.

  Pluche zit lekker, ook voor de zogenaamde anti-elite. Die verheugen zich ook al op dat wachtgeld, nadat ze jaren geen vinger uitsteken om regeringsverantwoordelijkheid te dragen en écht iets voor ons land te doen. Door simpelweg vast te houden aan onmogelijke standpunten voorkomen ze dat ze hun handen uit de mouwen moeten steken, jaar na jaar na jaar. De PVV en FVD behoren tot het gesubsideerde toneel.

 133. Jesus wept

  Net als GL, uiteraard.

 134. Varkensvleeseter

  Hahaha! Klopt: hierin lijken Baudet, Wilders en Klaver sprekend op elkaar!

 135. Ik 🚶‍♂️💨 op Links

  Wat zijn die linkse lullo’s toch een laf laag groepje viezerikken! Ik wens jullie een uitgeprocedeerd asiel toe als buren hahaha 🖕

 136. GBH

  Jantien is wakker, zie ik. En heeft opnieuw een slechte nacht gehad.

 137. Gert-Jan

  Ach joh, die Lubach probeert met zn D66 taal wat centjes op het toneel te verdienen.

  Natuurlijk hoort die l.l niet op het toneel thuis en alleen het klootjesvolk gaat daar zitten.

 138. pip

  Lubach wegwezen

 139. Lubach

  pip oprotten

 140. GBH

  @Gert-Jan
  Met klootjesvolk bedoel je die FvD-aanhanger? Want die ging daar zitten.

 141. Hendrik Sihasulewanepatty

  Lubach is ouwe rooie groninger die communisties linkse noordlingen. Net als Ron en Donald Dombo zelfde afgrijselijke linkse gedrochten die in paniek zijn omdat rechts op alle fronten wint. WEN er maar aan. Stelletje drugs hippies.

 142. Godwin

  @Hendrik
  geheugenvannederland punt nl
  nl
  geheugen
  view
  duitschland-wint-voor-europa-alle-fronten

 143. aammehoela

  Baudet is Forum voor Dictatuur of is de partij GVD: Gevaar voor Democratie.
  Baudet deugt niet, was gisteravond ook weer te zien bij het item van Jair. De andere 2 doen leuk mee, maar Baudet moet weer venijnige opmerkingen maken. Hij heeft totaal geen respect voor de mening van de ander en voor wetenschappers heeft hij totaal geen respect. Wal gelijke arrog ante kwa l is het deze Baudet. Zelden of beter gezegd, nog nooit zo’n heke l gehad aan iemand. Baudet weet het voor elkaar te krijgen. Walging roept hij op en 0,0 % waardering.

 144. Ton

  Dat was geen FvD-aanhanger, dat was een aktie van een GroenLinkser om FvD-aanhangers in een kwaad daglicht te stellen. Lubach was hiervan volledig op de hoogte.

 145. Calimero

  Ton, jij bewijst dat Forum dé partij is voor complotdenkers en rechtpraters (dat had Jantien ook al bewezen). Op de volgende partijbijeenkomst voorstellen dat de aarde plat is, de Amerikanen nooit op de maan zijn geweest, 9-11 een hoax was, Elvis, JFK en Michael Jackson nog in leven zijn en de mens geen klimaatverandering veroorzaakt. Oh, in die laatste geloven jullie al collectief…

 146. lafk*thertje

  Bambi’s moeder leeft ook nog steeds!

 147. Jantien

  Als Baudet ergens tegen stemt, is hij ervoor, want dat is onze langetermijnstrategie.

 148. Eddy

  Al ruim 30 jaar levert de grootste partij de premier. Eens kijken of dat na de volgende verkiezingen ook zo is.

 149. 85%

  Al sinds het begin van onze democratie bepalen partijen die als coalitie een meerderheid achter zich hebben in het parlement, wie de premier wordt. Alleen mensen die weinig weten van de Nederlandse democratie weten dat niet en denken dat je zonder compromissen te sluiten in het torentje komt. En door hun gebrek aan inzicht worden ze na de verkiezingen zwaar teleurgesteld.

 150. Hendrik Sihasulewanepatty

  Eddy + 1

 151. Wijsneus

  Het Cda en de Vvd zetten in de jaren 80 de Pvda – de grootste partij toen – buitenspel. Dus als je wilt regeren in Nederland, moet je leren water bij de wijn te doen of anders sta je buiten. Dat weet Baudet best. Dus we gaan zien of hij echt wil meeregeren.

 152. Marta

  Een premier waar maar n kwart van de Nederlanders achter staat gaat m niet worden, natuurlijk

 153. Eddy

  Goede opmerkingen van jullie. Dat het fvd de grootste partij wordt lijkt geen twijfel verder. Maar kun je een aanzienlijk deel van de werkzame mannelijke bevolking (de populatie van het fvd) zomaar ongestraft jarenlang politiek buitenspel zetten, vraag ik me af.

 154. Marta

  Vraag je vooral ook af wat hun politieke leiders doen om te zorgen dat hun stemmers wérkelijke invlied krijgen, dus wat zij doen om mee te regeren ipv comfortabel in de oppositie te blijven.

 155. Marta

  Groenlinksers mogen zichzelf dezelfde vraag stellen

 156. Eddy

  Ook in de oppositie heb je invloed. Het belangrijkste orgaan is de tweede kamer, niet de regering. Is mij altijd verteld. Water bij de wijn en compromissen zijn goed, maar hoe ver mag je van je oorspronkelijke standpunten af gaan wijken.

 157. Marta

  Kijk eens hoe de CU het doet. En vergelijk dat met de PVV of GL (veel groter)

 158. AAC1

  Bij de CU lopen niet zulke enorme ego’s rond als bij de PVV, FVD en GL – DAT is het verschil. En de kiezers van die drie partijen zijn al even blind en vijandig naar mensen die niet precies zo denken als zij.

 159. Momo

  Ik moet toch wel heel hartelijk lachen om de MC mod die zich hier voordoet als verschillende personen. Zo doorzichtig.

 160. Hendrik Sihasulewanepatty

  Eddy + 2.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.