Beste Zangers dit jaar met minder bekende artiesten

Het is Beste Zangers dit jaar niet gelukt om een sterrencast te verzamelen voor een muzikale reis naar Ibiza. Aan de komende serie van de Jan Smit-show doen veel relatief onbekende artiesten mee. Dat blijkt uit de kandidatenlijst van AvroTros. De bekendste namen zijn die van Tim Akkerman (bekend van Di-Rect), musicalartiest Henk Poort en The Voice-zangeres Samantha Steenwijk. De andere kandidaten zijn Ruben Annink, Emma Heesters, Rolf Sanchez en Floor Jansen.

Annink scoorde in 2015 een hit met het nummer ‘Terwijl jullie nog bij me zijn’ dat hij samen zong met Ali B bij De Wereld Draait Door. Nu heeft hij ook wat succes met eigen liedjes.

De 23-jarige Emma Heesters heeft in vijf jaar tijd meer dan 1 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal weten te vergaren. Ze uploadt daar regelmatig een nieuwe cover. Een soort Davina Michelle dus, die vorig jaar meedeed.

De 27-jarige Rolf Sanchez werd in 2011 derde bij X Factor en heeft nu succes in Spaanstalige landen. En Floor Jansen is de frontvrouw van de Finse symfonische metalband Nightwish.

Naast deze groep artiesten reist ook Glen Faria dit jaar met zeven talentvolle YouTubers naar Ibiza om daar, in de set van Beste Zangers, een speciale YouTube-aflevering op te nemen. “Wanneer deze aflevering te zien is houden we nog even geheim.

Beste Zangers begint in augustus.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen