6 Inside heeft last van ongedierte in studio

De kijkcijferflop 6 Inside heeft last van ongedierte in de studio. In het decor zit in elk geval één muis verstopt die aan het eten van de presentatoren zit. Dat meldde Albert Verlinde in de uitzending van donderdag. Verlinde vermoedde al langer dat er wat rondliep in de studio en heeft daarom één van zijn snacks, een zakje chips, onder de desk gelegd. Tijdens de uitzending op SBS 6 liet hij zien dat er nu een gat in dat zakje chips zit. Het is voor hem het bewijs dat er dus een muis rondloopt.

De showkenner vindt het jammer. “Ik heb nog één nieuwtje. Ik laat het toch even zien: we hebben muizen in de studio. Zoom maar even in. Dit hebben wij altijd liggen. Wij hebben altijd snoep en dit is duidelijk open gevreten.”

De presentatoren en redactieleden jagen al langere tijd op de muis. “We noemen het muisje ook al 6 Inside, want hij bijt zich overal in.”

Als het aan Verlinde ligt, dan gaat de muis snel dood. “Als we de kleine rakker weten te vinden… John, als je kijkt, van de mol naar de muis, we hebben beet!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen