Talpa-paard niet op naam Britt Dekker

Geplaatst op Sun 14 Apr 2019 om 11:15

Het paard dat Britt Dekker heeft gekregen in ruil voor het maken van programma’s voor Talpa Network, staat niet op haar naam. Dat heeft ze gezegd tegen RTL Boulevard. Talpa heeft het paard in bruikleen gegeven aan Dekker. “Het paard kon niet letterlijk op mijn naam gezet worden, want anders kwam de Belastingdienst achter mij aan en moest ik belasting betalen erover, omdat ik uitbetaald wordt in natura. Dat klinkt fucking smerig. Maar het staat dus niet op mijn naam.”

Wel kan Dekker aan het paard verdienen. “Als je ermee gaat dekken, dan is één buisje sperma tweeduizend euro. Je zal een vriend hebben die tweeduizend euro oplevert. Ik zou ehh… Hup! In een buisie!

Ze is hoogst tevreden. “Als het paard gezond blijft is het de beste deal van mijn leven. Ik kreeg al twee jaar allemaal programma’s van Talpa in mijn mail. Als ik wat doe, dan wil ik graag uitbetaald krijgen in dat paard, grapte ik. Niet wetende dat het uiteindelijk zou lukken.

Klopt het dat het paard 400.000 euro waard is? “Zelfs Boulevard is gaan rekenen inderdaad. Ze waren best wel in de buurt gekomen, zeg maar.”

Mijn droom is wel echt om heel hoog te gaan eindigen met dit paard op het EK. Het wordt jaren en jaren trainen.”

Foto: RTL
25 Reacties op “Talpa-paard niet op naam Britt Dekker”


 1. Remi

  Ontwapenend, lief, en zéker niet dom denk ik zomaar opeens, deze Britt !

 2. René

  Remi, jij bent wel dom.

 3. Maxer

  Britt en Koning Willem Alexander samen op de foto. Ze is inderdaad veel slimmer dan ze zich voordoet.

 4. Jasper

  Haha goudeerlijk deze

 5. comedylover

  Betalen in natura vindt ze smerig, maar daarna gelijk beginnen over het vullen van buisjes sperma, vindt ze vrij normaal.

 6. Eddy

  Tweeduizend euro per cumshot. Dan was ik op mn 16e al miljonair geweest. Alhoewel, 14 jaar oud, 3x per dag x365….Neee op mn 14e al!

 7. liefkleinhertje

  Als ze Britt niet meer nodig hebben kan ze zo de keien op en dat paard naar het slachthuis (John de Mol kenende)
  Die Britt heeft gewoon haar HAVO diploma dus die doet zich dommer voor dan ze is en dat zijn de gevaarlijkste.

 8. JohanV

  Leuke spontane meid die Britt. Veel plezier met je paard.

 9. Eddy

  Of het niveau van het HAVO en het onderwijs in het algemeen is schrikbarend gedaald… Alles met de bedoeling om ook grote groepen allochtonen een hoger onderwijsdiploma te laten bemachtigen. HBO stelt ook al geen reedt meer voor.

 10. Patat

  Aldus Eddy, die niet weet hoe je havo en hbo schrijft.

 11. Eddy

  Het is friet, geen patat!

 12. Fiscus

  Nee die Britt is lekker slim.. Weleens van bijtelling gehoord?
  Als het paard in haar eigen stal staat en zij de enige is die het paard gebruikt zonder een reële einddatum dan wordt het gewoon aftikken. Bovendien moet er ook betaald worden over de exploitatie van het paard. Over de buisjes van 2000 dus..

 13. Met

  @Eddy, je weet wel beter. Het is patates frites.

 14. Jada

  Eddy is dus zo’n tеringlijer uit het zuiden. Het is niet voor niks dat ze daar tegen ons opkijken.

 15. Bit

  Zie je nou wel? Je moet ALTIJD een gegeven paard in de bek kijken!

 16. roevka

  De belastingdienst zal vast wel iets bedenken om geld van haar te kunnen innen zodat de staat meer gratis Mieles kan uitdelen.

 17. achtmet

  Het paard heeft de naam Jandino toch ?

 18. iti

  Ik wil ook een talpapaard ihihih. Waar kan ik die kopen?

 19. Jhw

  Klinkt niet erg slim, dat bruikleen. Zij stopt heel veel tijd in het trainen van het paard, dat wordt daardoor veel meer waard. Daar ziet zij niks van terug als Talpa het paard daarna verkoopt.

 20. Bassie

  Ik ga binnenkort een gesponsord verbouwprogramma doen voor Talpa en krijg een vrijstaand huis in Laren in bruikleen. Dat mag ik tot in lengte van jaren verhuren voor 7,500 per maand. Maar het huis staat natuurlijk wel op naam van Talpa. Anders is het loon in natura, en dat is smerig!! Maar ik ga geen belasting betalen En ik ben ook geen oplichter!

 21. CreaBea

  ach, ze had makkerlijk op haar naam kunnen krijgen , slimme john.

  Werkzaamheden aan goederen die worden uitgevoerd naar niet-EU-landen
  Lees voor
  Verricht u werkzaamheden aan goederen die u hebt ontvangen om in Nederland te bewerken, verwerken of repareren? Dan kunt u het 0%-tarief toepassen. Het moet dan gaan om goederen die u hebt ontvangen om in Nederland te bewerken, verwerken of repareren. Voorwaarde is dat de goederen na uw werkzaamheden worden uitgevoerd uit de EU.

  Als u zelf de goederen uitvoert, is het 0%-tarief altijd van toepassing. Zorgt de afnemer zelf voor het vervoer? Dan is het 0%-tarief alleen van toepassing als hij buiten Nederland woont of is gevestigd.

  Voor de toepassing van het 0%-tarief maakt het niet uit of de goederen zijn ingevoerd, of in Nederland of in een ander EU-land zijn gekocht.

  Waar wordt de dienst geleverd?
  Het 0%-tarief mag u gebruiken als de dienst in Nederland wordt geleverd. Om te bepalen waar in uw geval de dienst wordt geleverd, gebruikt u het hulpmiddel Diensten in en uit het buitenland.

  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/tarieven_en_vrijstellingen/diensten_met_0_btw/werkzaamheden_bij_roerende_zaken_in_veredelingsverkeer

 22. Tap

  @Creabea, jij bent serieus dom

 23. Torg

  @Bassie

  Verhuren voor nog geen tientje per maand? Wat heb je daar nou aan?

 24. Bassie

  @Torg
  Goed lezen: 7.500 per maand…. netto in dit geval

 25. CreaBea

  Tap : Ja klopt. Te goed van vertrouwen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.