Talpa-paard niet op naam Britt Dekker

Het paard dat Britt Dekker heeft gekregen in ruil voor het maken van programma’s voor Talpa Network, staat niet op haar naam. Dat heeft ze gezegd tegen RTL Boulevard. Talpa heeft het paard in bruikleen gegeven aan Dekker. “Het paard kon niet letterlijk op mijn naam gezet worden, want anders kwam de Belastingdienst achter mij aan en moest ik belasting betalen erover, omdat ik uitbetaald wordt in natura. Dat klinkt fucking smerig. Maar het staat dus niet op mijn naam.”

Wel kan Dekker aan het paard verdienen. “Als je ermee gaat dekken, dan is één buisje sperma tweeduizend euro. Je zal een vriend hebben die tweeduizend euro oplevert. Ik zou ehh… Hup! In een buisie!

Ze is hoogst tevreden. “Als het paard gezond blijft is het de beste deal van mijn leven. Ik kreeg al twee jaar allemaal programma’s van Talpa in mijn mail. Als ik wat doe, dan wil ik graag uitbetaald krijgen in dat paard, grapte ik. Niet wetende dat het uiteindelijk zou lukken.

Klopt het dat het paard 400.000 euro waard is? “Zelfs Boulevard is gaan rekenen inderdaad. Ze waren best wel in de buurt gekomen, zeg maar.”

Mijn droom is wel echt om heel hoog te gaan eindigen met dit paard op het EK. Het wordt jaren en jaren trainen.”

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen