Rob Goossens: ‘6 Inside keert terug na de zomer’

Geplaatst op Sun 14 Apr 2019 om 12:00

Het lijkt erop dat SBS 6 zijn concurrent RTL 4 ook al wil verslaan in trekken aan een dood paard. Waar RTL Late Night met Twan Huys eindelijk van de buis is gehaald, mogen Albert Verlinde en zijn insiders gewoon doormodderen met 6 Inside. Sterker nog: insider Rob Goossens meldt nu dat de showrubriek na de zomer terugkeert. En dat terwijl het programma na vierenhalve maand nog altijd het ene na het andere laagterecord noteert. Het is een van de grootste flops van SBS 6 ooit.

RTL Late Night met Twan Huys, een van de grootste flops van RTL 4 ooit, heeft het uiteindelijk zes maanden uitgehouden. Daar is 6 Inside nu nog anderhalve maand van verwijderd.

Het lijkt er echter op dat SBS 6 de wedstrijd trekken aan een dood paard gaat winnen van RTL 4. Goossens meldt op Twitter: “Just in: 6 Inside komt na de zomer gewoon terug op tv. Sorry, haters!

Het is geen geheim dat John de Mol de late avond van SBS 6 per september op de schop wil gooien. Eigenlijk heeft hij een talkshow aangekondigd, maar het zou ook kunnen dat hij 6 Inside verhuist naar de late avond.

Lees ook: Ondanks nieuw decor: op een na slechtste week 6 Inside (gisteren)

Foto: SBS
49 Reacties op “Rob Goossens: ‘6 Inside keert terug na de zomer’”


 1. Stip

  Wil dat zeggen dat ze binnenkort met zomerstop gaan?

 2. Eddy

  Feiten benoemen staat tegenwoordig in bepaalde kringen gelijk aan haten. Dat is al enkele jaren aan de gang, vooral op youtube. Maar eigenlijk is het gewoon een middel voor mensen die niet kunnen discussieren of niet kunnen argumenteren of geen feiten hebben: je opponent wegzetten als hater, dan win je sowieso.

 3. Minder of Mirjam

  Die Rob Goossens lijkt verdacht veel op Sybrand Buma van het CDA

 4. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wegens succes verlengd.
  Lijkt verdorie wel één van die snevende musicals van Kwalbert waar je voor drie gratis zegeltjes bij een pakje boter voor niks naar binnen mocht.

 5. Anti PVV

  Wat voor gladgestreken gezicht is dat? het vriendje van FvD Thierry!

 6. Mart

  Rob Goossens ook terug bij 6 Inside na de zomer? Dan kijk ik sowieso niet.

 7. Suomynona

  Haha, wat een grap.
  En Rob, de televisiejournalist van De Telegraaf, weet dus duidelijk niet dat het in medialand gebruikelijk is om aangekondigde programma’s alsnog voortijdig te cancelen. Waarschijnlijk staat 6 Inside met potlood in de schema’s na de zomer, maar daar kan altijd nog de gum gebruikt worden.

 8. Zonder Naam

  Zomerstop. Voor zover er in de zomer nog kijkers over zijn, geef je ze dus allemaal weg aan EditieNL en Rtl Boulevard (beiden gaan gewoon het hele jaar door).

 9. west*

  John de Mol eet er geen boterham minder om , er komt toch van alle kanten geld binnen het bedrijf in zijn totaliteit is belangrijker dan een zender in opbouw
  en zolang de kijkcijfers stabiel blijven maakt hij zich echt geen zorgren voorloig nog niet , RTL heeft in de afgelopen jaren ruim 1 miljoen kijkers verloren
  en dat heeft TALPA/ SBS niet

 10. Minder of Mirjam

  West, jij bent echt de grootste struisvogel ooit. Man, man, man hoe naief kun je zijn.

 11. aammehoela

  John de Mol, van successen naar flops. Als je het met voetballen wilt vergelijken, bv. Cottbus, van Bundesliga naar (mogelijk) Regional-liga.

 12. Dennis

  6inside zal het helemaal gaan verliezen als Beau en Jinik de late avond op 4 gaan doen

 13. Remi

  … Als iéts logisch, terecht, en meer dan lovenswaardig is
  in het huidige media-landschap, dan is het het feit dat 6 Inside
  ook na de zomer te zien is op onze vaderlandse buis !

  John heeft vertrouwen in het programma, en terecht.
  6 Inside is de perfecte kick-start voor ‘t avondje SBS.

  Afgelopen vrijdag hebben we gezien dat een Frans Duijts
  werkt aan nieuw materiaal.

  De mannen van 6 Inside genieten van een meer dan verdiende zomerstop,
  intussen werkt Frans zich hélemaal gek in de studio.

  Het wachten is op een volgend pareltje van Frans …
  … Hoewel ik hier onmiddellijk bij moet aantekenen dat het een uitdaging
  moet zijn voor Frans om “Hij speelde accordeon” te overtreffen …

  “Ons weekendhotel lag discreet,
  verscholen in duinen aan zee
  De tijd vloog er te vlug voorbij,
  als god in Frankrijk leefden wij
  Onze kamer met half pension,
  aan het strand met een prachtig balkon
  We kregen ontbijt daar bed,
  en s’avonds was er bal musette
  Want de patron
  ja de patron” …

 14. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Frans Duits.
  Snif.

 15. A.Zijn

  In plaats van een familiezender lijkt het een ego zender te gaan worden, waarop de sterrenstal volledig is ingericht. Allemaal prima. Hopen dat er voor de kijker een paar pareltjes tussen zitten om voor in te schakelen.

 16. pastoor Justus uit Schin op Geul

  Na een vruchtbare en gezegende kerkdienst , even de geneugten van de duivel beproeven hier op Mediakrant en straks in Amsterdam

  Zalig om even in het leven te duiken van de heidenen met al hun zonde!
  Ja op mn verjaardag mag een pastoor ook eens stout zijn , en om drie uur gaan we met pater Johannes naar Amsterdam, niet in ons kledij zoals het klooster dat verplicht , maar in ons burger kloffie

  We verbliven er 3 dagen en slapen in het Doelen hotel, Ik hoorde van pater Johannes dat THE BEATLES er ook hebben geslapen , Nou verrduleme toch !!!

  Zou frater Venantsius nog in Amstredam wonen ? iJa die is in 1970 uit Schin op Geul vertrokken, Hij dacht even een grammofoonplaatje bij Philips in Baarn te maken voor een platen10 daagse of zoiets, dacht hij meteen dat alle deuren open zouden gaan! Maar heeft heel veel gelovige op de kast gejjaagd

  Maar goed we gaan het er lekker van nemen , en zullen natuurlijk naar de wallen gaan, ja een kloostereling wil ook wel es wat anders dan die af ge naa ide zuster Theresa in het klooster! Nee we gaan de bloemetjes goed buiten zetten
  we hebben ieder 3000 euro mee grekregen Dus dat is feest alle drie de dagen
  Gelovige zijn vergevings gezind , en het niet aan de èèn van 10 gebooden houden zal men vergeven .

  Woendag moeten we weer terug zijn in het klooster, en daar richten we ons dan weer op onze taken voordat we eerst onze zonden hebben opgebiecht .
  Want ons devies luidt……
  …ORA ET LABORA

  Nou ik ga me verkleden en graag tot de volgende keer

 17. Ron

  Dat bepaald deze nono niet dat het terug komt! Het is ‘zelfmoord’ dat ze door blijven sukkelen met dit programma. Je moet een stevige vooravond maken en door dit te laten staan zou dat volkomen ongeloofwaardig zijn.

 18. Greet

  Na de zomer is er helemaal geen Talpa meer.

 19. Anoniem

  SBS 6 zakt weg naar recorddiepte. Das war einmal.

 20. A.Zijn

  @Greet Volgens mij begint het dan pas, dus niet te vroeg juichen ;)

 21. Job

  Vanaf September kan je pas echt oordelen over SBS 6. Dan komen alle nieuwe series en de sterren van RTL pas echt. Elke week worden er meerdere series aangekondigd voor het najaar. Sterren dansen op het ijs, gisteren nog helden door de modder VIPS… noem het maar op.

 22. Anoniem

  @Job Dat horen we al jaren. Gordon redt het ook niet. En Winston. En Irene. En Johnny.

 23. kritisch avro-lid

  De John de Mol-methode; net zolang een format door de strot van de kijker duwen tot het “in zijn systeem” komt te zitten. Het is een kwestie van lange adem. Hij erkent echter niet dat dit tegenwoordig niet meer werkt (netflix, straks Disney..etc). Bovendien wordt men het uiterst magere aanbod van De Mol eigenlijk wel beu.

 24. Daan

  6 Inside keert na de zomer terug met een heel nieuw team! behalve Albert dan :-)

 25. Ron

  @Job: dat is wel zo, maar dat heeft niets met 6 Inside te maken maar meer met de programm’s rondom de grote sterren zoals Linda en Wendy. Je kunt dan zien hoe het gaat met programma’s rondom deze shows en of er lead-inn is. De vooravond waar 6 Inside toe behoort is vooravond en staat daar los van.

 26. Greet

  Sterren kruipen door het riool.

  Gordon en Jandino in Ik vertrek.

  Wendy en Erland in de Grote, Verdrietige, Vechtscheidingsshow.

  Zomaar wat nieuwe formats van John Pulp.

 27. ano@niem.nl

  Helemaal terecht dat 6 Inside gewoon doorgaat. Het programma is meer dan prima, maar wordt oa door MC expres de vernieling in geschreven.

  Het is ook niet leuk meer om dit soort rubrieken te lezen die alleen maar ageren op kijkcijfers die laag zijn en niets meer zeggen over de inhoud.
  Deze rubriek is zo ook nooit begonnen, bracht alleen medianieuws.
  Het lijkt nu een kinderachtige rubriek geworden die alleen maar melkt over kijkcijfers.

 28. RemiA

  Als ze met zomerstop gaan dan bouwen ze sowieso geen vast publiek op…

 29. Ron

  Snap ook niet waarom het dan op zomerstop moet. Boulevard deed dat in het begin ook, maar is er nu ook het hele jaar door. Ze denken dat de storm van negativiteit dan wel weg trekt en gaan met een schone lei beginnen het nieuwe seizoen maar ik zou dan toch een hele andere formule gaan bedenken want dit voegt nu niets toe zo. Die ‘nieuwtjes’ ‘scoops’ van Verlinde slaan bijna nergens. Het enige is dat 6 Inside het eerder kan brengen dan Boulevard, voor de rest zijn het allemaal dezelfde items vaak nog eens in dezelfde volgorde gebracht ook…nou nou, big deal…

 30. Daan

  MC schrijft vaak veel programma’s de vernieling in, wat ik ook niet begrijp is waarom bijna het niemand het erover heeft of schrijft dat Paul de leeuw weer goed scoort en als vanouds terug is op de zaterdagavond met een leuke show met dezelfde sfeer als Mooi! weer de leeuw van mij hadden ze alleen het programma beter De Leeuw Pakt Uit kunnen noemen klinkt net iets beter.

 31. Zonder Naam

  @Greet – Er komt iig iets met bn’ers aan wat niet ver van ‘sterren kruipen door het riool’ af ligt. Een of andere stormbaan, waar o.a. Natasha Froger doorheen moet tijgeren. Hier is Kim-Lian dan weer goed genoeg voor.

 32. Daan

  Ook 5 uur Live op rtl4 is teveel en eigenlijk dubbel
  als je op npo 1 al tijd voor Max hebt dat veel beter scoort en rond dezlefde tijd

 33. Roxanne

  Hartstikke leuk voor deze minkukel Goossens, waarom hij daar zit is me een raadsel want het zgn nieuws hebben we de hele dag al langs zien komen op sites.
  Dat geldt voor het hele programma, er kijken gemiddeld 120.000 mensen toch, wat een succes en daar zitten we na de zomer zeker weer op te wachten.

 34. M.

  Goed dat ze terug komen!! …

  Hebben we na de zomer weer wat te lachen

 35. Paolo

  Heel Talpa met zomerstop???

 36. Tv junkie xl

  Zozo Job Helden door de modder VIPS.. ja daar gaat SBS echt mee winnen.. #FAIL

 37. Tv junkie xl

  Weet Rob zelf al dat hij alleen niet terugkeert na de zomer? Of moet John m dat nog (laten) vertellen

 38. Rob

  Er komt na de zomer een nieuw decor!!!!!!

 39. Bart

  Dom en zonde van het geld.

  Pak de zender als geheel aan. Andere naam en profiel. Geen film of buitenlandse (reality) programma’s meer. En zeker niet met een Nederlandse naam er aan gegeven. De middag/vooravond een middagprogramma, een normaal nieuws programma met weer en daarna Hart van Nederland en gewoon Shownieuws. (dit alles ook in het weekend) Daarna een soap, Utopia en een dagelijks spelprogramma.

 40. Piet

  BREAKING NEWS Bij KPN gaan tientallen kleine commerciele zenders verdwijnen
  waarschijlijk ook bij ZIGGO . De providers betalen sommige geen euro meer of helemaal niets . distributie geld is uit de boze voor hele kweine znders met minder dan 1 %marktaandeel Maar de kijker is wel de klos want je abonnementgeld wordt niet goedkoper !

 41. CreaBea

  Piet : Klopt o.a FOX.nl gaat verwijnen. Bij Youfone gaan ze dit ook doen alleen gaan ze de abo kosten ook verlagen.

  Ben middels ook aan het kijken heb nu KPN om over te stappen.

  (geen reclame en bericht niet gesponsord)

 42. Bobby Eden

  Natuurlijk gaan ze het programma niet killen voor september. Dan pas staat het nieuwe SBS in de startblokken klaar met alle nieuwe aanwinsten. Pas rond de kerst kan je zien of het nieuwe schema werkt of niet.

 43. Wyatt

  Er kijkt geen hond naar. De kijkcijfers zijn te laag voor zulke dure presentatoren.

  Het is gewoon lachwekkend. Na al die maanden zit er geen enkele stijging in de kijkcijfers. Het programma is overbodig met RTL Boulevard in de vooravond en Shownieuws ook nog eens op dezelfde zender.

 44. Lies

  Net de betekenis van mij n naam opgezocht. Het betekent “uitgesleten k u t je”.

 45. Meneer Kaktus

  Ik ga ook even ‘Inside’.

 46. Anna

  Rob Goossens zit er faliekant naast.

 47. Mark

  Is dat de zoon van Myrna Goossen?

 48. Mark

  Weet iemand wat het budget van 6 Inside is? Wat vangen die deskundigen? 1000 euro per keer? Een al die freelancers die filmpjes in elkaar knutselen en op locatie interviewen 500 euro of zoiets? Laat ik zeggen dat één uitzending rond de 10.000 euro per keer kost, inclusief gage van Albert, Patty en/of Jan. Dat verdienen ze met de reclame die ervoor en erna zit ruimschoots terug. Dus waarom zou John dat van de buis moeten halen. Hij verdient er zoveel op dat het decor of de zoveel weken aangepast/vernieuwd kan worden.

 49. dr phil

  ano@niem het is en blijft een k.u.t. programma waar totaal een stelletje onbenullen aan het werk zijn

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.