Rob Goossens: ‘6 Inside keert terug na de zomer’

Het lijkt erop dat SBS 6 zijn concurrent RTL 4 ook al wil verslaan in trekken aan een dood paard. Waar RTL Late Night met Twan Huys eindelijk van de buis is gehaald, mogen Albert Verlinde en zijn insiders gewoon doormodderen met 6 Inside. Sterker nog: insider Rob Goossens meldt nu dat de showrubriek na de zomer terugkeert. En dat terwijl het programma na vierenhalve maand nog altijd het ene na het andere laagterecord noteert. Het is een van de grootste flops van SBS 6 ooit.

RTL Late Night met Twan Huys, een van de grootste flops van RTL 4 ooit, heeft het uiteindelijk zes maanden uitgehouden. Daar is 6 Inside nu nog anderhalve maand van verwijderd.

Het lijkt er echter op dat SBS 6 de wedstrijd trekken aan een dood paard gaat winnen van RTL 4. Goossens meldt op Twitter: “Just in: 6 Inside komt na de zomer gewoon terug op tv. Sorry, haters!

Het is geen geheim dat John de Mol de late avond van SBS 6 per september op de schop wil gooien. Eigenlijk heeft hij een talkshow aangekondigd, maar het zou ook kunnen dat hij 6 Inside verhuist naar de late avond.

Lees ook: Ondanks nieuw decor: op een na slechtste week 6 Inside (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen