Simone Kleinsma wil geen tv-presentator worden

Geplaatst op Thu 18 Apr 2019 om 13:20

Simone Kleinsma acteert met veel plezier in haar komedieserie Kees & Co op RTL 4, maar ziet een eigen tv-programma op die zender niet per se zitten. Ze heeft geen presentatie-ambities. Dat vertelt de musicalster in de VARAgids. Kleinsma presenteerde in 1996 nog Koken met Cas op SBS 6. “Hahahaha, dat heeft niet zo’n succes gehad hè? Ze wilden heel graag een huiselijk programma. Had je toen nog niet zoveel, nu zijn er te kust en te keur, van die kookprogramma’s in een huiskamer.”

Ze praatte alles aan elkaar. “Ik moest de boel zo’n beetje aan elkaar kletsen en zingen, een plaatje opzetten, beetje dat zaterdagmiddaggevoel erin brengen.”

Er hingen allemaal foto’s van haarzelf in het decor. “Ik vond het enig, maar moeilijk. Want we namen in het weekend op, en dan zat ik ’s ochtends om tien uur al aan de sliptong met een glas witte wijn erbij. En dan: ‘Nou, heerlijk hoor Cas!’ Vond ik wel heftig. Ach gut, die Cas (Spijkers, red.). Is er ook niet meer.”

Verder heb ik nooit echt de ambitie gehad om tv-presentator te worden. Ik ben niet zo ad rem.”

Het VARAgids-interview met Simone Kleinsma kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
8 Reacties op “Simone Kleinsma wil geen tv-presentator worden”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Zelfkennis.
  Dat zouden meer presentatrices kunnen gebruiken.

 2. ZUIDWEST

  Ik wil die te ringheks ook niet als presentator zien op de tv, dus dat komt goed uit.

 3. Gerard de Groot

  gelukkig maar!

 4. Remi

  Simone krabbelt langzaam maar zeker op, na een moeilijke periode … ;)

 5. Dreetje

  Gelukkig. Ze zijn er nog. Mensen met zelfkennis. Ik heb zo het idee dat de meerderheid (lees: 97%) ook geen behoefte heeft aan Simone.

 6. Roxanne

  Simone loopt al tientalle jaren aan het handje van Joop vd Ende. Zonder hem had ze bij het amateurtoneel gezeten en achter de kassa bij de AH

 7. K

  Joop en Guus waren dikke vrinden van elkaar, Simone heeft daar flink gebruik van gemaakt….kruiwagen enzo

 8. Marloes

  Simone is een van de grootste talenten die Nederland heeft

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.