SBS 6 investeert in 6 Inside: gloednieuw decor

Geplaatst op ma 08 apr 2019 om 19:19

SBS 6 blijft geloven in 6 Inside, de vooravondshow van Jan Versteegh en Albert Verlinde. De zender heeft de heren een compleet nieuw decor gegeven. Dat was vanavond te zien op SBS 6. De studio van 6 Inside had de allure van een lokale omroep en ziet er nu een stuk flitsender uit, met veel led-lampen en tv-schermen. Wel is de studio vrij donker en is er geen uitzicht op een druk plein, zoals bijvoorbeeld RTL Boulevard dat heeft. Al met al is het wel een flinke verbetering.

De meningen op internet zijn verdeeld. “Het nieuwe decor is mooi…Nu het programma nog…(al draagt een aap een gouden ring…enz)..😭“, twittert ene Tony.

En Eric: “Veel beter decor nu bij 6 Inside. Wel iets teveel blauwvlak als je het mij vraagt.

Lianne twittert: “RTL Boulevard meets Entertainment live..

Tot slot zegt ene Paul: “Door het nieuwe decor lijkt het nu wel alsof Mick van Wely de presentator is.

Foto: SBS 6
62 Reacties op “SBS 6 investeert in 6 Inside: gloednieuw decor”


 1. M.

  Ik houd ontzettend veel van 6 Inside, dit gaat zeker lukken, vanavond terugkijken! Van harte gefeliciteerd SBS6

 2. Rob

  M. = Dotan 😂😂

 3. Curryworst

  Nu nog Versteegh eruit.

 4. Stef

  Het is er niet gezelliger op geworden

 5. Koen

  Maak het beetje gezellig. Boulevard is door het plein nog enigzins gezellig.

 6. steve

  M. = Albert

 7. NietLinks

  Hup glazen water weg, gewoon bourgondisch de tafel indelen. Lekker drinken, lekkere hapjes. Veel mooier dit decor, dat vorige leek wel op een bezemhok met wat tv schermen.

 8. Marischka Borgmeijer

  Lekker graties naar gekeken.

 9. Michael

  Haha. Al dat blauw, het lijkt de politie wel. Lekker gezellig, haha.

 10. gaat niks worden inhoud is nihilistisch

  Als de hoofdmaaltijd niet te eten is zal het sausje daar niets in veranderen.

  Talpa heeft geen kwaliteit dus dit wordt wederom niks.

 11. Mike

  Het lijkt Opsporing Verzocht wel.

 12. west

  WAT EEN ZEURPIETEN mensen worden neergstoken , criminaliet neent maar toe duizende vluchtelingen die hier lekker geld vangen duizende polen die ons werk afpakken en dan gaan klagen over een decor hoe zielig!!

 13. Curryworst

  Alsof je naar een uitzending van Opsporing Verzocht aan het kijken bent:
  https://portal.digitaaldagblad.nl/files/shares/dagblad070/2018/05/politie-team-west-Edited.jpg

 14. Apopulee

  Alleen maar verpakking en daar gaat het niet om.

 15. Bobby Eden

  Het is etenstijd. Ga ik kijken naar een donker hol met zwart en blauw? Nee.

 16. MarkoV

  Oh wat een prestatie! Nu nog goedkoper! Het decor kon niet platter en lelijker maar het is gelukt! Chapeau Talpa!

 17. Laurens

  Op maandag 25 maart 156.000 kijkers (18.00 uur), op maandag 1 april 158.000 kijkers (18.00 uur). Benieuwd hoeveel (meer) kijkers er vanavond hebben gekeken op basis van het nieuwe decor…….

 18. Ron

  Wat een kille koude bedoeling. Dat lichtere blauw was veel beter. Wel goed dat ze een rondere desk hebben nu. Iets wat ik al opperde een paar weken geleden dus dat is een plus maar de kleuren zijn vreselijk en dat zwart met dat donkere blauw is vreselijk natuurlijk. Maar of dit de kijkcijfers uit het slop gaat trekken, nee, natuurlijk niet. Aan de inhoud schort nog erg veel. Het is allemaal niet zo relevant wat ze brengen aan nieuws. Als je dan overschakelt naar Boulevard dan oogt dat een stuk frisser allemaal zowel als in decor als in inhoud.

 19. Bernd

  Boulevard 1.0

 20. Fred

  Vind het wel mooi!
  Ziet er ook duur uit wel.
  Sowieso vind ik het programma beter geworden qua dynamiek.
  Je kan makkelijk zeiken op het programma maar het gaat wel degelijk vooruit, iets wat je bijv bij RTL LN met Twan totaal niet zag

 21. Reageerder

  @Fred

  En daarom is RTL late LN ook gestopt, dit gebeurt op termijn ook met 6I

 22. Johan

  En weer slaat Talpa de plank mis. Het vorige decor kon echt niet en moest vervangen worden. Maar dit decor oogt echt ijskoud en veel te strak. Daarmee geen verbetering. Waarom niet wat meer warmte en gezelligheid?

 23. MarkoV

  Ach Fredje toch! Wat lief dat je je werkgever in bescherming neemt alleen er klopt niks van. Inhoudelijk blijft het totaal niet urgent, saaie ‘insiders’, slaapverwekkende onderwerpen en sfeerloos. Het decor is nog killer en de regie inspiratieloos. Dit was niet de metamorfose waarmee dit programma te redden is.

 24. w.nijenhuis

  je kunt het decor wel veranderen,maar je kunt ook de presentatoren veranderen.Verlinden en Brard dat kan toch niet meer.

 25. LedNiet

  Zal wel aan mij liggen maar met dat blauw lijkt het net of je je in een fins ijshotel begeeft.. Wat is er toch mis daar?

 26. J

  Wat een lelijk decor zeg! Vind het geen verbetering… Echt een typisch talpa LED decor/studio. Sowieso gaat een verandering in de studio niet ineens het programma beter maken.

  Zou overigens Jan op de plek helemaal links zetten. Nu is het precies de BLVD opstelling, presentator 2e van links, rechts daarvan de co-host….

 27. Ech wel

  Het grappige is dat MC hier letterlijk ALLE 4 de Twitter reacties heeft vermeld. Verder twittert er dus helemaal niemand over 6inside.

  Zonde om nog in dit programma te investerenz aangezien het voor de zomer toch einde verhaal is.

 28. JandeHond

  Genoten van 6Inside
  NPO weer top
  Talpa komt eraan.

 29. Suomynona

  Wat die Paul die in het artikel wordt aangehaald zegt is wel waar: door de vorm van de desk lijkt het nu alsof Mick van Wely de host van de show is, want juist door die vorm worden je ogen daar als eerst naartoe getrokken. En daarmee is het alweer de zoveelste flopaanpassing voor een flopprogramma. Misschien dat het Pasen haalt, maar Pinksteren…?

 30. Jelte

  Ik vond serieus het oude decor beter. Dit ziet er toch niet uit met die 4 gekantelde tv-schermen. Kil, brrr.

  Ik hoop overigens niet dat deze studio de basis gaat vormen van de nieuwe HVNL en Shownieuws studio’s want ik denk dat John daar toch ook wel wat anders mee wil.

 31. Pakalu Papito

  Nu wordt sbs een absoluut succes. Nee echt, gegarandeerd. Niemand kan nu nog langer om het fantastische sbs heen!

  :D

 32. Tim20

  Wat heel Nederland zich afvraagt: Wat vindt Angela van het nieuwe decor?

 33. critikast

  “De allure van een lokale omroep”. Hartelijk dank namens al die hardwerkende collega’s van regionale en lokale omroepen. Mijn regionale omroep ziet er in ieder geval nog altijd veel beter uit dan het nieuwe decor van 6 Inside. Misschien is de inhoud van het programma de reden dat er niemand kijkt naar gladde aal Verlinde en nitwit Versteegh. Of zou het echt aan het decor liggen. Hahahaha…

 34. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Hebben net even teruggekeken omdat Patsie er vanavond toch niet in voorkwam.
  Wat een raar podium hebben ze ineens bij 6inside! Het hele kneuterige dat het programma zo z’n eigen sjeu gaf is helemaal verdwenen! Kwalbert die steeds veel te dicht bij Janneman zat en met kleine druppeltjes spuug besproeide als ie weer ‘ een nieuwtje met consumptie oplepelde, en die kneuterige zogenaamde specialisten op verschillende gebieden die niks toevoegden en bovendien steeds door Kwalbert in de rede werden gevallen. Alles weg. Nu lijkt het op een koud slap aftreksel van een opsporingsprogramma waarin iedereen gedwee recht voor zich uit in de camera zit te gluren. Waarom zetten ze niet een groot dik bankstel neer daar met een gezellige salontafel? Dat zou de show een enorme impuls geven en écht een vernieuwing zijn. Grote pet. Nog steeds gaan we niet kijken, we hebben wel iets beters doen.

 35. ivan

  Ze kunnen veranderen wat ze willen, dat gaat hem ook niet worden(Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.)

 36. Laurens

  @Laurens;
  Dag naamgenoot, waarschijnlijk zal er nauwelijks iets veranderd zijn aan de kijkcijfers. Niemand die er vanaf weet dat dit is ingegaan.
  Daarnaast moet er meer gebeuren om het programma beter te laten scoren.

  Laten we positief beginnen….de desk is tov de tafel een verbetering. De vorm vind ik dan weer vreemd. Had er dan een 6 van gemaakt. Die vorm lijkt het ook deels te hebben, maar het stopt abrupt. Daarnaast hangt de man op links er in deze vorm een beetje bij. De presentator past dan weer wel op deze plek.
  Waar het verder fout gaat is de achtergrond….een donkere achtergrond met veel led en 4 rechtopstaande schermen.

  Voeg het maar snel samen met Shownieuws en peil de mening van de mensen op straat vwb de studio. Boulevard ziet er inderdaad beter uit, niet zo donker. Hoe mooi had het geweest als ze in een studio met de Skyline van Amsterdam hadden gezeten. Boulevard kijkt immers ook tegen gebouwen aan, veel is er niet te zien tijdens de uitzending.

 37. Sjekkie

  Saaie kille kleur dat donkere blauw.
  Ik zie liever een huiselijk decor, zoiets als koffietijd in de villa.

 38. Marcktv

  Nieuw decor dus binnenkort nieuw tijdslot…ik zeg 22 uur

 39. liefkleinhertje

  Hier word zelfs Vincent Bijlo onpasselijk van.

 40. Ron

  Taeke Taekema is gebleven zag ik ook gebleven zag ik….Wat moet die rare kaak in dat programma. Wat slecht. En Jan Versteegh lepelt nog steeds op een lu-llige manier de autcue braaf op. Klinkt echt niet! Lokale omroep niveau!

 41. liefkleinhertje

  Dit programma is zo gruwelijk dat zelfs dat vieze ouwe wijf van een Madonna hier nog niet dood gevonden wil worden.

 42. Zonder Naam

  @Johan – Dat vindt John ongetwijfeld te volks.

 43. Meneer Kaktus

  Zelfs de Grote Leider is onder de indruk van mijn vrouw!

  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1115475412606496768

 44. Peter

  Typisch led bakken van Talpa. Bijna iedereen vraagt om een huiselijk decor. En wat doet Talpa? Precies…..is dwars.

 45. Mousy

  Alsof een nieuw decor iets veranderd aan de inhoud en presentatie van 6Inside

 46. Woi!ter

  Slechts 162.000 kijkers hebben het nieuwe decor gisterenavond gezien. Jammer dat de herhaling rond middernacht vervallen is.

 47. Paolo

  Beter decor, zelfde crap!

 48. zekerweten

  Het zit niet in een decor mensen, wat een dom ge.l.ul

 49. RemiA

  Toch weer 3000 kijkers meer dan vorige week maandag. Als het zo doorgaat dan dan zitten ze in 2025 rond de cijfers van Boulevard.

 50. Erwin

  Kijken mensen hiernaar? Zo’n ongelooflijk dom programma, met domme mensen. Help, dat heeft allemaal stemrecht!

 51. IP Reclame

  Kaas uit het vuistje.

 52. Daan

  Het decor is al stukken beter maar wel wat kil en te blauw, iets meer gezelligheid in het decor mag wel. en alsjeblieft haal die Patty Brard daar weg als vaste invaller van Albert verschrikkelijk.

 53. StefanV

  Ik denk niet dat het decor een wereld van verschil gaat maken voor dit tv-programma. De kijkcijfers wijzen uit dat kijkers er gewoon niet op zitten te wachten.

 54. ivo

  Toen blvd een paar jaar geleden naar het Leidse plein verhuisde vond iedereen hier het uitzicht overbdig, truttig, belachelijk. Als ik nu sommige reacties lees, lijkt het wel of dit uitzicht voor een showprogramma ineens een voorwaarde is.
  Het maakt julllie hier dus niet uit. Gewoon ALTIJD afkraken!

 55. Ron

  Ik vind ook die grote blauwe achtergronden tussen die flatscreens wel erg kaal en donker ogen trouwens. Dit doet me denken aan de tijd dat Shownieuws ook een nieuw decor had, live vanuit de ijskelder werd er toen geroepen. Daar doet me deze discussie ook aan denken. Maar de feiten zijn hard, de kijkcijfers stijgen niet ondanks het nieuwe decor en zijn weer vrolijk laag deze ochtend zag ik….

 56. Toet

  Het was blauwe maandag

 57. TV Eend

  Je kan aan alles zien dat John van het CAMPINGzender imago afwilt.
  Hetlijkt erop dat het een KERMISzender aan het worden is

 58. Puk

  Het gaat nu snel achteruit met sjonnie

 59. Minder of Mirjam

  Ziet er uit als het oude decor van het RTL Nieuws. Alleen hadden Rick Nieman en Suzanne Bosman wel wat zinnigs te melden.

 60. K

  Mooi decor, ik kijk bijna iedere avond, alleen als Patty er zit kijk ik niet.

 61. Kijker

  Weggegooid geld hiermee redden ze het ook niet..

 62. bastian

  Ik zie het net voor het eerst voorbij komen, en snap ook echt niet waarom ze voor dat ijskoude blauw kiezen. De lichtere variant vond ik wat mooier, maar nog steeds geen goede kleur voor SBS. Had het gewoon rood gehouden. Ik vind dit echt niet aantrekkelijk om naar te kijken voor een programma dat niet al te zwaar moet zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.