Renze Klamer stopt met talkshow Na Het Nieuws

Renze Klamer stopt na zeven maanden en 120 afleveringen met de presentatie van de talkshow Na Het Nieuws op themakanaal NPO 1 Extra. Hij wordt opgevolgd door iemand anders. Dat heeft omroep BNNVARA laten weten. Klamer kijkt met tevreden gevoelens terug op zijn talkshowavontuur. “In de 120 afleveringen die ik heb mogen maken hebben we met het team geprobeerd om op een verfrissende manier met een nieuwe generatie talkshowgasten het nieuws van de dag te bespreken.

Nu is het tijd voor iets anders, aldus Klamer. “Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om me in dit programma te ontwikkelen, en ik kan alvast verklappen dat ik hard bezig ben met veel andere mooie plannen bij BNNVARA voor het nieuwe seizoen.

Na Het Nieuws keert in het najaar terug met een nieuw seizoen. “BNNVARA is bezig met het zoeken naar een opvolger voor Renze. Dit wordt nieuw talent. Zodra er meer bekend is laten we dit weten“, aldus de omroep.

De laatste Na Het Nieuws met Renze Klamer was vrijdagavond te zien. Het betrof een speciale uitzending van een uur uit met daarin gasten die in de eerdere uitzendingen te zien waren.

Klamer sprak eind januari zijn ergernis uit over de verhuizing van NPO 1 Extra van een vrij toegankelijk kanaal naar een kanaal dat bij veel mensen in het betaalpakket zit.

Het is niet bekend hoeveel mensen er keken naar Na Het Nieuws.

Foto: BNNVARA, Tom Cornelissen

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen