Renate Gerschtanowitz voor het laatst in Shownieuws

Het is vandaag een bijzondere dag voor Renate Gerschtanowitz, want vanavond presenteert ze voor de laatste keer Shownieuws. Ze neemt na ruim 6,5 jaar afscheid van het programma. Dat heeft SBS 6 laten weten. Shownieuws staat op zijn website stil bij haar carrière bij Shownieuws met een compilatie van een aantal ‘onvergetelijke en hilarische momenten’. Gerschtanowitz maakte eind 2012 haar debuut bij het programma en werd begin 2015 echt een vast gezicht van de show.

Gerschtanowitz vertrekt bij Shownieuws omdat het programma niets toevoegt aan haar leven. “Het moet wel iets toevoegen aan mijn leven. Met Shownieuws had ik dat idee niet meer.

Ze laat haar man Winston achter. Hij staat nog wél onder contract bij SBS 6, al gaat het gerucht dat hij terugkeert naar RTL Boulevard. “Winston staat helemaal achter me, hij zei: ‘Stoer van je, go for it.’

Renate vindt het tijd voor nieuwe dingen. “Het is niet zo dat ik me heb voorgenomen om een jaar niets te doen. Aan de andere kant wil ik mezelf ook niet dwingen om meteen met een plan B op de proppen te komen.

Shownieuws is om 22.50 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen