Renate Gerschtanowitz voor het laatst in Shownieuws

Geplaatst op Wed 17 Apr 2019 om 16:15

Het is vandaag een bijzondere dag voor Renate Gerschtanowitz, want vanavond presenteert ze voor de laatste keer Shownieuws. Ze neemt na ruim 6,5 jaar afscheid van het programma. Dat heeft SBS 6 laten weten. Shownieuws staat op zijn website stil bij haar carrière bij Shownieuws met een compilatie van een aantal ‘onvergetelijke en hilarische momenten’. Gerschtanowitz maakte eind 2012 haar debuut bij het programma en werd begin 2015 echt een vast gezicht van de show.

Gerschtanowitz vertrekt bij Shownieuws omdat het programma niets toevoegt aan haar leven. “Het moet wel iets toevoegen aan mijn leven. Met Shownieuws had ik dat idee niet meer.

Ze laat haar man Winston achter. Hij staat nog wél onder contract bij SBS 6, al gaat het gerucht dat hij terugkeert naar RTL Boulevard. “Winston staat helemaal achter me, hij zei: ‘Stoer van je, go for it.’

Renate vindt het tijd voor nieuwe dingen. “Het is niet zo dat ik me heb voorgenomen om een jaar niets te doen. Aan de andere kant wil ik mezelf ook niet dwingen om meteen met een plan B op de proppen te komen.

Shownieuws is om 22.50 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS
23 Reacties op “Renate Gerschtanowitz voor het laatst in Shownieuws”


 1. Steven

  De top 25 meest hilarische fragmenten van Renate bij Shownieuws! Hier spreekt heel Nederland al dagen over, dus zorg dat je kijkt!

 2. BennyXX

  Renate heeft carriere gemaakt dankzij haar mooie gezichtje. Ze heeft dat heel effectief gedaan, dat is ook een kunst. En een rijke vent getrouwd. Alfa vrouwtje!
  En kinderen gebaard. Zij heeft alles gedaan wat een vrouw zou willen doen.

 3. Denis

  Dat wordt een groot tranendal voor alle kijkers, wat erg dat Renate ermee stopt.

 4. Actries van Houten

  Het hoogtepunt van haar carrière is toch wel dat wasmiddelreclamespotje waarin Renate de was doet omdat Winston de wasmachine niet snapt.

 5. CreaBea

  Renate bedankt.

 6. Winston

  En morgen komt de zon gewoon weer op.Lekker elke avond met de kinderen eten en hun verhalen aanhoren.

 7. aqua

  Joepie.

 8. pip

  Nu kim kotter nog en alle is weer normaal.

 9. Curryworst

  Misschien kan Jan Versteegh haar plaats innemen. Het “Talpa Talent”

 10. M

  letterlijk niet één kijker zal haar missen denk ik… voorleespop; iedereen zou dit werk kunnen doen

 11. Er ist wieder da

  Ook voor de laatste keer ga ik niet kijken…

 12. robijn intensief

  ik laat de videorecorder mee lopen gegarandeerd

 13. K

  Dag hoor

 14. roevka

  Ik mis d’r nu al. Wat een prachtige vrouw. Echt jammer, wat een gemis.

 15. eventothierennietverder

  Vre-se-lijk mens net als haar man, weg ermee, nooit wat gevonden en ook nooit begrepen dat ze met haar muiltje voor tv kwam. Op-ge-rot, nu haar man nog en de Paas kan beginnen!

 16. ★★Onbekend💥💥

  https://tinyurl.com/y5hpwxoa

 17. Meneer Kaktus

  @Renate

  Vanavond uur of half 1 in de caravan in Tiel? Virgien is van huis dus alle tijd, lieverd.

 18. liefkleinhertje

  Wat een hooeerrrrrtje!

 19. Bram043

  Vers van de pers. April Darby wordt Tina in de musical Tina Turner. Stage wil het nog niet naar buiten brengen. Maar het is 100% waar…

 20. Mike

  Haha, een heus afscheid voor iemand die een paar tekstjes voorleest per uitzending. Zit meer tijd in de make up dan op de redactie. Haha. Dat noem je toch geen baan.

 21. Shane Homogeen

  Houdt ze het droog?

 22. Rick

  Was een blamage het afscheid, hoe amateuristisch en onwaardig kun je het hebben? Een van de presentatoren zegt dat ze word gesandwicht en vervolgens krijgt ze tegelijkertijd gezoenen van hen. Bart Ettekoven druk zichzelf zo hard tegen haar en haar microfoontje dat je als kijker je kapot schrikt.

 23. Ruud

  Fijn dat ze stopt! Akelig mens…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.