Programma over Beau’s caveman is geen hit

De nieuwe realitysoap over Patrick, een ex-drugsverslaafde uit de Beau van Erven Dorens-show Rotterdam Project, is woensdagavond met magere kijkcijfers van start gegaan op RTL 5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Hoewel de show uitgebreid gepromoot is – Beau en Patrick zaten dinsdag onder meer samen aan tafel bij Pauw – moest de première genoegen nemen met een publiek van 283.000 kijkers. Daarmee is een marktaandeel van 5 procent gerealiseerd.

Patrick ontpopte zich in Het Rotterdam Project van een uitgemergelde drugsgebruiker tot een gezonde vent met humor, liefde, tranen en ambitie. Hij vond zijn passie in de fotografie en nam als alias de naam ‘Caveman010’ aan.

In de serie ‘Caveman: Patrick is terug’, een productie van Van Erven Dorens, is te zien hoe Patrick na 12 jaar dakloosheid en verslaving een nieuw bestaan probeert op te bouwen.

Vanaf het moment dat hij na drie maanden afkicken in Zuid-Afrika terugkomt op Schiphol stapt Beau weer zijn leven in. Niet alleen zijn familie staat meteen voor hem klaar, ook de dealers weten dat hij weer terug is.

Lukt het Patrick om van de verdovende middelen af te blijven en een nieuw bestaan op te bouwen als familieman, vriend, geliefde en fotograaf?

Overigens was de cavemansoap wel het meest bekeken RTL 5-programma van de avond. Alle andere titels bleven onder de 200.000-grens.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen