Pauw en Nicolai hekelen BN’er-gedrag bij catastrofes

Jeroen Pauw en Ruben Nicolai ergeren aan het typische gedrag van BN’ers bij gebeurtenissen als rampen of overlijdens. Ze trekken het altijd enorm naar zich toe. Dat gaven ze dinsdagavond aan in respectievelijk Pauw en RTL Boulevard. Dankzij de Notre Dame-ramp kon bekend Nederland weer even lekker in de medeleven-stand schieten. “Ik vind altijd wel een beetje dat al die beroemdheden het dan zo naar zich toe trekken. Van: het is pas een drama als ik er zelf ook ben geweest“, aldus Nicolai.

Daar is zijn Boulevard-collega Marc van der Linden het volledig mee eens. “Juist gekozen woorden.

Pauw sprak later op de avond dezelfde ergernis uit. “Martijn Krabbé, ik denk dat jij van alle mensen hier aan tafel de bekendste bekende Nederlander bent. En bekende Nederlanders beginnen meestal te tweeten als er ergens in de wereld iets gebeurt om te zeggen hoe erg ze het allemaal vinden. Je kent het misschien ook wel.

Daarop stipte Krabbé aan dat hij zelf niets heeft getwitterd. Hij wees op de blunder van Rudolph van Veen, die een foto van zichzelf plaatste bij de Sacré-Cœur. Hij dacht dat dat de Notre Dame was. “Hij zal het niet slecht bedoeld hebben“, aldus Krabbé.

Overigens had Pauw dinsdag juist zo’n BN’er aan tafel zitten: Chazia Mourali mocht, net als bij RTL Boulevard, 6 Inside en Shownieuws, leeglopen over haar gevoelens bij de Notre Dame.

Foto: NPO, RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen