Paul de Leeuw voelt zich thuis in sterrenstal RTL 4

Geplaatst op di 16 apr 2019 om 8:45

Paul de Leeuw voelt zich thuis in de sterrenstal van RTL 4. Hij heeft na zijn tijd bij BNNVARA een nieuw onderkomen gevonden waar hij zich welkom voelt. Dat geeft de presentator aan in de VARAgids. De Leeuw hoort weer ergens bij. “We hadden onlangs een bijeenkomst in het Rijksmuseum – waar werd gekookt door Richard Ekkebus, chef-kok van Amber in Hongkong, en daar kwam ik Ruben Nicolai en Tijl Beckand tegen, en opeens had ik dat goede gevoel dat ik al even had gemist.

De presentator doelt op het teamgevoel. “Later ontmoette ik Caroline Tensen, Kees van der Spek, Carlo Boszhard, Merel Westrik, Jan de Hoop en Roderick Veelo en merkte ik dat ik het ook met hen heel goed kon vinden.”

Momenteel is hij te zien met Paul Pakt Uit en er volgen nog veel meer programma’s bij RTL. Hij praat veel met de zender. “Talkshows hebben we voldoende en ik ben geen Sonja Barend, maar ik zou willen koken en praten met mensen over sociale onderwerpen. Een goed gesprek voeren met oudere stellen over seksualiteit bijvoorbeeld.

Dat kan zomaar eens een kijkcijferhit worden, aldus De Leeuw. “De combinatie van een gesprek voeren, mooie gerechten bereiden en die recepten controleren op betrouwbaarheid en smaak.”

Als hij gevraagd wordt naar zijn favoriete programma’s, noemt hij niks van RTL. Hij heeft het over Net5’s Masterchef Australië, Netflix’ How to get away with murder en wat NPO-titels. “DWDD, Jinek en Pauw natuurlijk en We zijn er bijna! Martine van Os moet al die weken mee en ze doet dat heel knap. Net als in Tijd voor Max.”

Het dedain waarmee daar soms over wordt gesproken, vind ik verschrikkelijk. Optreden in Tijd voor Max doet overigens veel goed voor de kaartverkoop.

Het VARAgids-interview met Paul de Leeuw kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
17 Reacties op “Paul de Leeuw voelt zich thuis in sterrenstal RTL 4”


 1. Buurman

  Wat is het toch een eng narcistisch mannetje. Ik lees dat hij wil koken en daarbij zie ik in gedachten het vet langs zijn mond druipen en hoor zijn teksten oplepelen. Kworniegoe.

 2. Zomaar

  In zijn hoofd is Paul zeer buigzaam.

 3. Sammy

  Buurman, volgens mij ken jij de definitie van narcisme niet!

 4. NPO kijker-dinsdag

  Meer hoofd dan ……

  Wat een zakkenvullende vetklep. Is zijn riante salaris kwijt bij de NPO en hup naar de U n i lever zender.

 5. west

  Natuurlijk voelt hij zich thuis . soost zoekt soort, zo heeft ieder zijn eigen zender
  Alleen normale mensen kijken NPO

 6. Henk

  Hij voelt zich thuis in een stal. Dat is geen verrassing.

 7. Annoniemus

  Wat een eng hoofd heeft die ouwe homo toch !

 8. Reageerder

  @Annoniemus
  Laat die van jou eens zien, aan je reactie te zien ziet die van jou er nog slechter uit.

 9. robb

  Een kinderlijke reactie van een volwassen man ,de betekenis van ster houd ook niks meer in .

 10. Soldaat

  Standaardpraat van overgestapte presentatoren. Als hij ooit terugkeert bij de NPO krijgen we dezelfde praatjes, maar dan andersom.

 11. liefkleinhertje

  Deze bolle drollenvanger moet weer eens even in het nieuws en straks moet ie weer janken om de Notre Damme want dan staat ie weer in het nieuws.
  Daarna en daarvoor heeft ie weer wat te melden over het milieu ,dat hij hele lappen vlees in zijn bek propt en veel in het vliegtuig zit laat hij maar even weg met zijn schijnheilige gezicht .
  En dan nog die 2 enge kinderen van hem met het liefst een kleurtje want dat staat interessant als je door Amsterdam gaat met je bakfiets.

 12. Buurman

  @Sammy,

  https://www.lentis.nl/probleem/narcistische-persoonlijkheidsstoornis/kenmerken-narcist/

 13. BRAAK

  Karakterloze e i k e l en hij zal bij 4 ondergaan net als de rest van dat drab. Hypocriet, het gaat hem alleen maar om GELD GELD en nog een keer GELD.

 14. Eau van Bef en Doorns

  Wel leuk, zo’n fris nieuw gezicht op tv!

 15. arie

  Wie nu nog om de Leeuw lacht en hem “goed”vindt, moet dringend hulp vragen.
  En hij laat het klootjesvolk maar klappen .
  de Leeuw is een pure nagemaakte.

 16. Sport

  Hij wel, de meeste kijkers al jaren niet meer. En…..de Leeuw is over zijn houdbaarheidsdatum, dus wegwezen van die buis. We pruimen jou ook al jaren niet meer.

 17. Sport

  Weer eens met liefkleinhertje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.