ONM-acteurs willen geld zien voor NPO-herhalingen

De acteurs van Onderweg Naar Morgen ruiken geld nu de NPO heeft aangekondigd dat ze de soapserie gaat herhalen op internet en het themakanaal NPO 1 Extra. Dat bleek woensdag in de uitzending van 6 Inside. ONM’ers Katarina Justić en Pamela Teves zijn direct naar de camera van SBS gehold om te roepen dat ze van niets weten. “Ik vind het gek. Het is net bekend, dus wie weet zouden ze het nog wel doen of ligt er ineens een heel dikke envelop bij de brievenbus“, aldus Justić.

Justić hoopt minstens dat er door de herhalingen animo ontstaat voor een nieuw seizoen. “Ze mogen me bellen en zeggen: ‘Er komt een nieuwe reeks met dezelfde cast in 2019.’ Graag!

Ze denkt dat ONM prima past bij de tegenwoordige tijd. “Door alle jaren heen speelden de schrijvers vooral toe op wat er gaande was in de maatschappij. Ze hielden zich wel aan de actualiteit, ook al bleef het natuurlijk een soap.

Pamela Teves had dit ook niet verwacht. “Een totale verrassing. Ik ben een beetje verbaasd dat ze de cast niet even een mailtje sturen. Dat is toch een moeite van niks, zou je zeggen.”

Ze baalt nog altijd dat ONM van de buis is verdwenen. “We kregen ineens te horen dat de netmanager in zijn eeuwige wijsheid had besloten om er een punt achter te zetten. Niemand heeft dat ooit begrepen.”

Teves wil tevens een nieuw seizoen van ONM. “Ik had natuurlijk zo’n leuke rol. Die zou ik zo weer oppakken. Alle acteurs zijn er nog. We zouden zo kunnen starten.”

Lees ook: NPO haalt ONM van stal: elke dag om 19.30 uur (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen