NPO verhuist dramaserie ANNE+ van YouTube naar tv

Geplaatst op Thu 11 Apr 2019 om 15:30

De dramaserie ANNE+ krijgt na haar short form debuutseizoen op YouTube en NPO3.nl een tweede seizoen op televisie bij NPO 3. Er komen acht afleveringen van 25 minuten. Dat heeft omroep Bnnvara laten weten. Het debuutseizoen van ANNE+ bestaat uit zes afleveringen van ongeveer tien minuten, die alleen te zien zijn op internet. Nu maakt de serie dus de overstap naar het hoofdpodium. “De serie is begin 2020 te zien bij BNNVARA op NPO 3“, maakt de publieke omroep bekend.

Hoofdrolspeelster Hanna van Vliet keert terug als de twintiger Anne. In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal. Hun liefdesrelaties hebben invloed op het leven van Anne en bezorgen haar problemen.

Het eerste seizoen van ANNE+ is geselecteerd voor het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York en zal ook te zien zijn op de INPUT Conferentie 2019 in Bangkok. Eerder was de serie al geselecteerd voor de short form competitie van het internationale festival Series Mania in Frankrijk.

ANNE+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is een co-productie van Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films en BNNVARA.

Foto: NPO
9 Reacties op “NPO verhuist dramaserie ANNE+ van YouTube naar tv”


 1. Coca Cola

  Krijgen we dit seizoen weer blote glеuven te zien?

 2. Savage

  Ik kijk wel gewoon xhamster

 3. rollie

  leuke serie die w.m.b. verdiend op televisie komt.

 4. Dreetje

  Een drama is het zeker.

 5. Juf Helma

  Dreetje heеft een piеle in zijn reetje.

 6. Lies

  Het zou deze site sieren om sommige reaguurders en hun berichten weg te jorissen.

 7. Mоmo

  Te beginnen bij Lies Рies.

 8. CreaBea

  Coca Cola: geleuven doen ze in de kerk

  Mоmo : heeft patricia patent op

  Savage : zolang het maar geen TransCavia is ;-)

 9. Deas

  Hou maar lekker op Youtube.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.