Nog meer naakte televisie op komst: Naked Beach

Geplaatst op Mon 15 Apr 2019 om 12:40

Na programma’s als Adam Zkt Eva VIPS en Undress for Love zit er nog een show aan te komen waarin alles draait om naakte lijven. Vincent TV Producties komt op de proppen met Naked Beach. Dat vertelt Vincent ter Voert aan het AD. Ter Voert, die ook Beau Five Days Inside en Steenrijk Straatarm maakt, heeft nieuwe titels in de pijplijn. “Naked Beach bijvoorbeeld, waarin mensen met een extreem negatief zelfbeeld van hun lichaam zich letterlijk naakt tonen aan anderen.”

Het is een van de vijftien formats waarvan hij een optie kocht. “Ook een mooie: Invincible, een soort Expeditie Robinson voor mensen met een lichamelijke beperking. Er is interesse, eens kijken wie het beste plekje heeft.”

Momenteel richt hij zijn vizier op Chateau Meiland, binnenkort op SBS 6. “Ik heb veel verwachtingen van Chateau Meiland waarin een echtpaar dat eerder meedeed aan Ik Vertrek een vervallen kasteel in Frankrijk opknapt.”

Dat kasteel hadden ze al gekocht vóórdat Ter Voert vroeg of hij mag filmen. “Dan pas vindt echte herkenning bij de kijker plaats.

Wat wil hij in de toekomst? “Ik wil weer heel graag een musicalprogramma à la Op Zoek Naar Evita op televisie. En een eigen dramaserie maken.

Foto: RTL
15 Reacties op “Nog meer naakte televisie op komst: Naked Beach”


 1. Karin de G

  Dat moeten we nog maar zien. Ik ken het programma, het is saai. En de cijfers zijn ook slecht.

 2. Lieke van Lexmond Lover

  Wat moet ik mij hierbij voorstellen? mensen met down en in een rolstoel die we naakd zien of meer normale mensen?

  Ik hoop dat adam zoekt eva vips weer terug keert

 3. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Psychopaten-TV

 4. Mark

  Pijplijn? Staan ze dan allemaal op een streep voor een blowjob?

 5. Coen

  Vincent presenteert inmiddels iedere optie die hij neemt als een nieuw programma dat er komt. Veel gebakken lucht dus.

 6. JandeHond

  Gepresenteerd hopelijk door Ted de Braak. Want ik krijg kotsneigingen van dit soort stront.

 7. Robert

  Krijg net door dat ook de meiden van LUV hier interesse in hebben.

 8. achtmet

  Patty Brard en Patrica P en niet te vergeten Sylvana ! Dat wordt lachen !

 9. Henk

  Wat een onzalig sensatiezuchtig-programma-idee: ‘mensen met een extreem negatief zelfbeeld’ die zich letterlijk bloot moet geven. Daar komt gedonder van.

 10. Godefroy France

  Ha Ha de rioollucht is niet mee te harden br br br

 11. Geronimo

  Dit betekent dat er op deze sites weer maandenlang naar mooie foto’s met pielemoosjes gekeken kan worden. Nice.

 12. anoniem

  Op sociale media veroorzaakt een te kort rokje inmiddels een ware volkspsychose, dus ik denk dat naakte televisie niet lang zal duren.. :-)

 13. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  alles in deze samenleving is gesexualiseerd. het is overal en altijd…….. sharia lost dit probleem op. Leve Islamitisch Nederland…. we laten de seniele christelijke geschiedenis achter ons …… als slechte historie.

 14. Paolo

  “Naked Beach bijvoorbeeld, waarin mensen met een extreem negatief zelfbeeld van hun lichaam zich letterlijk naakt tonen aan anderen.” volgens ter Voert.
  Kwetsbare mensen ge(mis)bruiken dus omwille van je eigen format en er zelf een paar hele gevulde zakken aan over te houden. Zwak.Brigitte Heitzer en Freek Bartels waren destijds ook niet naakt.
  Of doet de deelnemer/persoon in kwestie slechts alsof in de hoop er zelf famous door te worden? Wat moeten we hiermee? Ga zelf naakt rond lopen ter Voerst en bedenk iets op enig niveau, mocht dat al lukken gezien je status van Inside.

 15. EnZoIsHet!!

  zitten wij..Nederlanders..anno 2019 hier nog op te wachten???? Zijn wij niet allang dit puberale gedrag overgroeid. Tis gewoon pulp met een hoofdletter p.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.