Nog meer naakte televisie op komst: Naked Beach

Na programma’s als Adam Zkt Eva VIPS en Undress for Love zit er nog een show aan te komen waarin alles draait om naakte lijven. Vincent TV Producties komt op de proppen met Naked Beach. Dat vertelt Vincent ter Voert aan het AD. Ter Voert, die ook Beau Five Days Inside en Steenrijk Straatarm maakt, heeft nieuwe titels in de pijplijn. “Naked Beach bijvoorbeeld, waarin mensen met een extreem negatief zelfbeeld van hun lichaam zich letterlijk naakt tonen aan anderen.”

Het is een van de vijftien formats waarvan hij een optie kocht. “Ook een mooie: Invincible, een soort Expeditie Robinson voor mensen met een lichamelijke beperking. Er is interesse, eens kijken wie het beste plekje heeft.”

Momenteel richt hij zijn vizier op Chateau Meiland, binnenkort op SBS 6. “Ik heb veel verwachtingen van Chateau Meiland waarin een echtpaar dat eerder meedeed aan Ik Vertrek een vervallen kasteel in Frankrijk opknapt.”

Dat kasteel hadden ze al gekocht vóórdat Ter Voert vroeg of hij mag filmen. “Dan pas vindt echte herkenning bij de kijker plaats.

Wat wil hij in de toekomst? “Ik wil weer heel graag een musicalprogramma à la Op Zoek Naar Evita op televisie. En een eigen dramaserie maken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen