Henny Huisman: ‘Angela de Jong krijgt me niet op tv’

Henny Huisman vindt het opvallend dat het zelfs Angela de Jong niet is gelukt om hem terug op televisie te krijgen. Haar oproep daartoe heeft namelijk niet gewerkt. Dat zegt de presentator in het AD. Huisman had verwacht dat De Jong meer macht had. “Heb je die column van jullie Angela de Jong gelezen, waarin ze omroepbazen opriep mij weer een show te geven? Ik geloof best – wat ik links en rechts ook hoor – dat haar invloed groot is, maar mijn telefoon is niet gegaan“, zegt hij.

De presentator doet er alles aan om weer bij de tv te horen. “Ik kan niet stoppen met denken over formats, ik heb daar met mijn vriend Wim Groeneveld zelfs een bedrijfje voor. Wij bellen elkaar midden in de nacht, als we een ingeving hebben.”

Die brainstormsessies gaan heel goed. “Alleen komen we op het Mediapark niet meer aan de bak, we worden niet eens meer uitgenodigd voor een kopje koffie om een idee te pitchen.”

Ze willen hem niet meer. “Ik heb echt het gevoel dat ze daar denken: die Huisman had jaren geleden een paar enorme knallers, maar hij moet niet denken dat het nog steeds zo werkt.

Het AD-interview met Henny Huisman kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen