Martijn Krabbé wil trouwdatum liever niet in media

Martijn Krabbé, de grootste mannelijke tv-ster van RTL 4, wil liever niet dat zijn trouwdatum in de media verschijnt. Toch gaat hij er niet heel moeilijk over doen. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. Krabbé (51) vroeg in december zijn vriendin Deborah Wietzes (39) ten huwelijk na een paar maanden samenzijn. Ze gaan binnenkort trouwens. Volgens Privé-bronnen vindt de grote dag begin juni plaats, maar zelf wil de presentator dat niet bevestigen. Hij ontkent het ook niet.

De RTL 4-ster geeft aan: “Ik ga niet officieel van de daken schreeuwen op welke dag het is, maar ik zal er ook niet moeilijk over doen. Jullie zullen er toch wel achter komen. Maar uit mijn mond zal de datum niet komen.

Krabbé heeft al veel trouwervaring, maar wil het in juni voor het laatst doen. “Dit wordt in ieder geval de laatste keer dat ik trouw. Deze vrouw laat ik nooit meer gaan.”

Gaat het nu beter dan ooit met Krabbé? “Je kunt dat nooit met zekerheid zeggen, want er komt nog heel veel, maar ik voel mij wel erg gelukkig.”

Ik kan niet ontkennen dat mijn leven momenteel erg stabiel is, dat is zo lekker. Alle lichten staan op groen. En ik kijk uit naar onze mooie dag. De dag van ons leven.”

Het Telegraaf-artikel Het NIEUWE LEVEN van MARTIJN KRABBÉ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen