Martijn Krabbé wil trouwdatum liever niet in media

Geplaatst op Fri 19 Apr 2019 om 9:15

Martijn Krabbé, de grootste mannelijke tv-ster van RTL 4, wil liever niet dat zijn trouwdatum in de media verschijnt. Toch gaat hij er niet heel moeilijk over doen. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. Krabbé (51) vroeg in december zijn vriendin Deborah Wietzes (39) ten huwelijk na een paar maanden samenzijn. Ze gaan binnenkort trouwens. Volgens Privé-bronnen vindt de grote dag begin juni plaats, maar zelf wil de presentator dat niet bevestigen. Hij ontkent het ook niet.

De RTL 4-ster geeft aan: “Ik ga niet officieel van de daken schreeuwen op welke dag het is, maar ik zal er ook niet moeilijk over doen. Jullie zullen er toch wel achter komen. Maar uit mijn mond zal de datum niet komen.

Krabbé heeft al veel trouwervaring, maar wil het in juni voor het laatst doen. “Dit wordt in ieder geval de laatste keer dat ik trouw. Deze vrouw laat ik nooit meer gaan.”

Gaat het nu beter dan ooit met Krabbé? “Je kunt dat nooit met zekerheid zeggen, want er komt nog heel veel, maar ik voel mij wel erg gelukkig.”

Ik kan niet ontkennen dat mijn leven momenteel erg stabiel is, dat is zo lekker. Alle lichten staan op groen. En ik kijk uit naar onze mooie dag. De dag van ons leven.”

Het Telegraaf-artikel Het NIEUWE LEVEN van MARTIJN KRABBÉ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
9 Reacties op “Martijn Krabbé wil trouwdatum liever niet in media”


 1. RTL-mol

  Zaterdag 8 juni (u heeft het niet van mij).

 2. Meneer Kaktus

  Na een paar maanden je kindbruid ten huwelijk vragen. Klinkt als een stabiele beslissing waarover nagedacht is.

 3. robb

  Lekker belangrijk.

 4. Eforce

  Welke man gaat nu nog trouwen?? Dan ben je erg naief. 60% vd huwelijken strandt, inclusief jarenlange ellende. Een man heeft niets te winnen met een huwelijk, alleen maar te verliezen. 75% vd scheidingen is op initiatief van de vrouw. Alle wetten en regels mbt kinderen en huis en geld zijn voordelig voor de vrouw. Als man spring je met een huwelijk in het diepe en verword je tot een slaaf van de vrouw en van de staat. Geen enkele huwelijkskosten-batenanalyse pakt positief uit voor de man. En het grootste minpunt: verliefdheid verdwijnt altijd en dan zit je met elkaar opgescheept.

 5. Don

  Je ‘kindbruid’? Whahaha laat mij niet lachen UKKEL! Mijn lady is ook 15 jaar jonger en daar is totaal niets kinds aan en.. dit jaar 25 jaar samen alweer!!!

 6. Don

  Maar.. ik kan die Krabbe nu niet bepaald ‘mannelijk’ noemen, net als zijn papa! grinnn

 7. Erwin

  Trouwens. Lekker boeiend.

 8. Momo

  Na 39 jaar je grootste vergissing maken…

 9. tim

  lekker belangrijk, ik mis het nieuws over Barbie

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.