Hoofdrol Henny Huisman in New Kids-achtige film

Henny Huisman gaat de hoofdrol spelen in een misdaadcomedy waarin de Italiaanse maffia jacht op hem maakt. Dat maken de oud-tv-ster en producent Lucio Messercola vandaag bekend op pagina Privé in De Telegraaf. De film heet Who the fuck is Henny Huisman? draait om de leider van een georganiseerde misdaadbende, die zijn leven niet meer zeker is. “De kans om op een dag geliquideerd te worden is zó groot dat hij nog maar één uitweg ziet: een facelift!“, aldus de presentator.

De maffialeider wil dan maar meteen een mooi gezicht ook: dat van Michiel Huisman. De plastisch chirurg begaat echter een fatale medische misser en geeft hem het gezicht van een andere Huisman. “Ik dus! Wanneer de maffiabaas weer ontwaakt, schrikt hij zich dood en beginnen de problemen.”

Producent Lucio Messercola (29), bekend van de NPO-serie La Famiglia, is er trots op dat Huisman meedoet. “Henny is in mijn ogen nog steeds een icoon dat moeiteloos in het rijtje Jos Brink en Mies Bouwman past en in dit spannende verhaal vertegenwoordigt hij alles wat warm en gezellig is.

Hij verdient een waardig afscheid en dat gaan we hem met deze, New Kids-achtige, film geven.”

De overige castleden worden later bekend gemaakt, meldt Privé.

Het Telegraaf-artikel ’Hollywood Henny’ wil nu bioscoop veroveren kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen