Marijke Helwegen aan de slag voor SBS 6

Geplaatst op Thu 18 Apr 2019 om 9:55

Marijke Helwegen gaat aan de slag voor SBS 6. Ze krijgt een rol in de nieuwe versie van Glamourland met het zenderduo Frank Jansen en Rogier Smit. Dat heeft Albert Verlinde woensdagavond bekendgemaakt in 6 Inside. Glamourland werd in de jaren 90 gemaakt door Gert-Jan Dröge, die in de uitzendingen alle societyfeestjes afliep. Een vaste rol was er voor vaste bezoekers Jan des Bouvrie en zijn vrouw Monique. Zoiets gaan Frank en Rogier nu ook doen.

Helwegen, ook een societyster, krijgt een rol in dat programma. “Frank en Rogier gaan dus een soort van Glamourland presenteren en ik hoor echt heel stevige geruchten dat Marijke Helwegen ook deel gaat uitmaken van het team.”

Voor Verlinde zijn het geen geruchten. Hij weet het zeker. “Ik begon rond te bellen en niemand wil het bevestigen of ontkennen, maar ik vind het heel leuk dat ze dat gaat doen.”

Helwegen was onlangs in het nieuws omdat haar borsten zijn ontploft. Sindsdien heeft ze veel betere seks.

Foto: RTL
15 Reacties op “Marijke Helwegen aan de slag voor SBS 6”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Fantastisch nieuws.
  Misschien heeft Marijke nog wat tips voor Patsy?
  Ergens moet het toch mogelijk zijn iets met die ogen te doen?

 2. Tv eend

  SBS 6 is gewoon een heel platte MAX plus

 3. Erwin

  SBS6, voor de lageropgeleide, deplorable, maatschappelijk teleurgestelde domme ganzen van deze wereld. Dezelfde mensen die Telegraaf lezen, TROS Muziekfeest kwaliteitstelevisie vinden en denken dat Hart van Nederland nieuws brengt. En dat heeft gewoon stemrecht!

 4. Wolter

  Het zal van sbs geen succes gaan maken. Veronica doet het beter!

 5. Godefroy France

  BNer,,,, oh dear,,,, tieten ontploft,,, nu betere seks ?????

 6. Klaasje v

  FRANK en Rogier zijn de enigen voor wie ik weleens overschakel naar SBS. Mijn guilty pleasure zeg maar. En ik denk dat Marijke Helwegen daar goed bij past. Ze heeft best leuke humor.

 7. Mick

  Lekker gezellig. Lekker met warme voeten op de bank! Lekker man!

 8. Freek

  @Pluk van de Petteflet: Ben je al aan de Sherry of de Port…
  Zit je al in je ochtendjas rond te lallen voor de televisie, mijmerend over je aankomende Miami-trip met de fake-producer en je fake story?
  Ga je centjes maar tellen wordt je heel hitsig van. Groetjes aan Jan U. en Evert S. he? Doen hoor.
  Dag Marga en Jose…daaag!

 9. Poekie

  @Erwin: Nou je bent goed op de hoogte van dit type tv kijker, kom je zelf ook uit zo’n nest waarin je bent grootgebracht?

 10. Ron

  Dit wil je toch niet meer. Alleen al de beslissing om Glamourland terug te brengen. 1 Business Class is al erg genoeg want daar is de happy view ook al te zien…

 11. ZUIDWEST

  @ Erwin Daarom ben ik zo blij met RTL die hebben tenminste programmas voor artsen, advocaten ,juristen, doktoren, hoog opgeleide technicus personeel bij de omroep ja die kijken beslist niet naar de NPO of SBS hoor

  ik ook niet bij ons staat RTL de hele dag aan , top zender dat RTL, en je steekt er ook wat van op elke dag !

 12. Cathy

  maar het gaat er om wie het presenteert Lijkt me een heel leuk programma te worden .Die mannen zijn zo naturel .kijk er met plezier naar uit .

 13. Rubicon

  ……Glamourland werd in de jaren 90 gemaakt door Gert-Jan Dröge………Zoiets gaan Frank en Rogier nu ook doen……Weer ouwe meuk, weer meer van hetzelfde. Waar blijven de frisse nieuwe programma’s, ideeen, invalshoeken….

 14. Moreel

  Kan wel eens heel erg leuk worden!!

 15. X

  Drie gekken bij elkaar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.