Marieke Derksen blijft positief ondanks val vader

Marieke Derksen blijft positief ondanks de ernstige val van haar vader Johan Derksen, waardoor hij momenteel behoorlijk gewond in het ziekenhuis ligt. Ze is blij dat hij nog leeft. Dat laat ze weten op Twitter. De eerste vrouw van Derksen, de moeder van Marieke, overleed in 1992 na een val van de trap. “Lieve mensen. Johan ligt helemaal in de prak na zijn val van de trap. Maar laten we het positief houden. Mijn moeder viel van de trap en overleed aan de gevolgen. Johan is er nog.

Marieke prijst zich gelukkig dat Johan er nog is. “Dus nog geen goede nachtrust voor iedereen in de voetballerij. Maar dank voor alle lieve berichten!

Ondanks die ongelukkige voorgeschiedenis krijgen de Derksens naast veel lieve ook een aantal nare reacties te verwerken op social media. “Niet naar kijken joh. Zijn gekkies.

Tegen één van die gekkies gaat Derksens collega Hélène Hendriks in de aanval: “Misschien kun je het fatsoen opbrengen om te zwijgen. Je tweets zijn behoorlijk onbeschoft en met weinig inlevingsvermogen richting een dochter die haar moeder op deze wijze heeft verloren en nu haar vader in de kreukels ziet liggen.

Marieke: “Oh Jezus Hélène. Je bent echt een topwijf! Kus!

Voorlopig kan Derksen niet optreden in Veronica Inside. “We leven per dag. We weten ook niet hoe de situatie zich ontwikkelt. De redactie is nog geen zoektocht gestart naar een structurele vervanger“, meldt de zender.

Lees ook: Johan Derksen zwaargewond: voor het eerst niet in VI (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen