Ludo en Janine niet financieel onafhankelijk door GTST

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel zijn na twintig jaar Goede Tijden Slechte Tijden niet financieel onafhankelijk geworden. Collega’s in Duitsland of Italië verdienen tien keer zo veel. Dat vertellen ze in de rijdende talkshow van NU.nl. Veel mensen weten niet dat de salarissen van GTST-acteurs schrikbarend laag zijn: de meesten verdienen een modaal salaris. Als oudgedienden zitten Caroline en Erik daar ruim boven, maar veel meer dan een halve ton zal het ook weer niet zijn.

Zelf wil Caroline er geen duidelijkheid over geven. “Hoeveel we per aflevering betaald krijgen? Wij draaien er vijf per week, dus dat is niet meer uit elkaar te rafelen.”

Erik: “Daar mogen we ook nooit iets over zeggen. Het is onder de balkenendenorm.”

Ze hadden beter carrière kunnen maken in het buitenland. Erik: “Ik heb wel eens gehoord wat de acteurs verdienen die in een soapserie in Italië of Duitsland en dat is gewoon het tienvoudige van wat mij hier in Nederland verdienen. Dat is gewoon vanwege het bereik.”

In Amerika hoef je na twintig jaar spelen in The Bold and the Beautiful echt niks meer te doen, hoor, financieel. Dat is in Nederland gewoon niet zo. Maar wij maken een heel succesvol reisprogramma samen ernaast en daar loop je op binnen, hoor. Ha ha ha.”

Overigens lijkt NU.nl-hunk Chris Helt een klein beetje last te hebben van rosacea. Daar zijn verschillende behandelingen voor, waaronder de ivermectine-crème van farmaceut Galderma.

De rijdende talkshow van NU.nl kunt u hier bekijken.

Foto: NU.nl

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen