Ludo en Janine niet financieel onafhankelijk door GTST

Geplaatst op Sun 07 Apr 2019 om 11:45

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel zijn na twintig jaar Goede Tijden Slechte Tijden niet financieel onafhankelijk geworden. Collega’s in Duitsland of Italië verdienen tien keer zo veel. Dat vertellen ze in de rijdende talkshow van NU.nl. Veel mensen weten niet dat de salarissen van GTST-acteurs schrikbarend laag zijn: de meesten verdienen een modaal salaris. Als oudgedienden zitten Caroline en Erik daar ruim boven, maar veel meer dan een halve ton zal het ook weer niet zijn.

Zelf wil Caroline er geen duidelijkheid over geven. “Hoeveel we per aflevering betaald krijgen? Wij draaien er vijf per week, dus dat is niet meer uit elkaar te rafelen.”

Erik: “Daar mogen we ook nooit iets over zeggen. Het is onder de balkenendenorm.”

Ze hadden beter carrière kunnen maken in het buitenland. Erik: “Ik heb wel eens gehoord wat de acteurs verdienen die in een soapserie in Italië of Duitsland en dat is gewoon het tienvoudige van wat mij hier in Nederland verdienen. Dat is gewoon vanwege het bereik.”

In Amerika hoef je na twintig jaar spelen in The Bold and the Beautiful echt niks meer te doen, hoor, financieel. Dat is in Nederland gewoon niet zo. Maar wij maken een heel succesvol reisprogramma samen ernaast en daar loop je op binnen, hoor. Ha ha ha.”

Overigens lijkt NU.nl-hunk Chris Helt een klein beetje last te hebben van rosacea. Daar zijn verschillende behandelingen voor, waaronder de ivermectine-crème van farmaceut Galderma.

De rijdende talkshow van NU.nl kunt u hier bekijken.

Foto: NU.nl
20 Reacties op “Ludo en Janine niet financieel onafhankelijk door GTST”


 1. west*

  Uit goede bron weet ik dat het miniumsalaris wordt betaald

 2. Wolter

  Ik vind die journalist altijd maar een beetje raar. Erg met zichzelf bezig.

 3. M.

  Die Chris Helt hé, we zijn mensen alle eens, hij is de knapste man dat ooit geleefd heeft. Jezus Chistus hij is zo knap, zo leuk, werkelijk foutloos verschijning. Chris Helt heel Nederland heeft nat dromen over jou, bedankt dat jij bestaat! Veel liefs

 4. Pakalu Papito

  Ludo is de slechterik van het stuk. Ihihihih

 5. joost

  Dan hebben zichzelf slecht verkocht.

 6. Papies Paay

  Als zij nog moeten werken dan hebben ze echt hele stomme dingen met hun geld gedaan de afgelopen 25 jaar. Van dat dubbele salaris hadden ze prima stil kunnen leven.

 7. Bep

  Ik snap niet dat je als acteur je hele leven Ludo wilt spelen en zij ook.Dan ben je toch geen acteur?Een timmerman heeft meer afwisseling in zijn leven.

 8. Trudy

  Ludo kan acteren maar die Janine toch niet ze loopt maar in het rond op dr hakjes superstom wijf….weg met die ouwe mensen ze zijn over de datum !!!

 9. Pakalu Papito

  Arnie van de Postcodeloterij wel. Dussssss…..

 10. dennis

  GTST is al lang op zijn retour, amateur toneel, met jonkies die zo graag bekende Bnn érs willen zijn. De jeugd van nu, in een soap serie spelen, maar handjes vooral niet vuilmaken. Triest, de jeugd zou de toekomst hebben, maar die kindjes in gtst komen er nog wel achter, leven is hard en geen fantasie. Kijk maar naar ONM, niemand van de kinderen nooit meer op tv geweest.

 11. Wat een belangrijk nieuws

  Amateurs kunnen niet rijk worden van gestuntel.

 12. B-noniem

  Bep
  Sun 07 Apr 2019 om 13:33

  Het geeft zekerheid, zij weten tenminste zeker dat ze niet werkloos thuis hoeven te zetten. Zij hoeven niet zoals zoveel andere acteurs steeds te hopen dat ze weer in nieuwe series en films worden gecast.

 13. Jeffrey

  Dennis, dat ben ik niet helemaal met je eens

  Yolanthe Cabau – geen uitleg nodig
  Bo Maerten – Celblok H o.a.
  Chris Zegers – ook geen uitleg nodig
  Gurkan nogwat – Kinderen GeenzBezwaar
  Levi van Kempen – o.a. GTST
  Sascha Visser – TMF
  Eric Bouwman – GTST/NT en presentator

  en zo zijn er nog wel een paar

 14. S. Stokvis

  Ik dacht dat “Onderweg naar morgen” allang gestoptwas joh…

 15. R.I.L. Ling

  Brrrrrrrr , Carolien de Bruin en Erik Vogel… De enige reden dat ze nog in GTST zitten is omdat niemand anders ze wil hebben.,

 16. Driet

  Dit land wordt overspoeld door kont omhoog op een matje ideologie aanhangers en n e g e r s die hier uit de belastingtuif komen v r e t en.

 17. Lies

  @Jeffrey
  Sun 07 Apr 2019 om 20:12

  Het lijkt me dat je Dennis’ post bevestigt.

 18. Annoniemus

  Zielig hoor die twee , die toch ook vaak op kosten van belastingbetalers snoepreisjes maken voor zogenaamd goede doelen .

 19. Jeffrey

  Annoniemus

  Wat bazel je nou, Erik en Caroline zitten bij de CO en niet bij de PO, dus belastingbetaler gaat niet op.

 20. Bep

  B-noniem@ Ja, dat snap ik maar een acteur is toch een creatief, ongebonden persoon lijkt mij.Geen kantoorklerk.Ik denk dat hij ze in winkels met Ludo en Janine aangesproken worden ze zijn hun eigen identiteit gewoon kwijt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.