Lintje Humberto Tan is niet voor zijn televisiewerk

De lintjesregen is weer uitgestort over ons land en dit jaar is Humberto Tan één van de gelukkigen. Hij is in zijn woonplaats Amstelveen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat melden diverse media waaronder Boulevard. Tan heeft jarenlang een maatschappelijk betrokken talkshow gepresenteerd, RTL Late Night, maar daar krijgt hij het lintje niet voor. “De presentator krijgt dit niet voor zijn werk op televisie, maar voor zijn vrijwillige activiteiten“, weet RTL Boulevard.

De presentator steunt bijna evenveel goede doelen als hij productlijnen heeft. Zo is hij  ambassadeur van de Stichting Wereld Natuur Fonds, het Rode Kruis en de Johan Cruijff Foundation.

Maar daar blijft het niet bij. Tan is ook nog lid van de Sportraad Amsterdam, het forum A tot Z van de Stichting Lezen en Schrijven en voorzitter van de Stichting Straatvoetbal.

Bovendien heeft Tan zich ingezet voor onder meer de Stichting Suriprofs, de Stichting Exploitatie Olympisch Stadion Amsterdam, de Stichting Orange Babies, het Leger des Heils en de Stichting Het Vergeten Kind.

En dat moest hij allemaal combineren met zijn eigen Humberto-maatpakken, zijn relaxstoelen bij Prominent, zijn eigen zonnebrillen, zijn schnabbels door het land en ga zo maar door.

Niet zo gek dus dat hij geen tijd had om van RTL Late Night een succes te maken. En tot overmaat van ramp is ook zijn huidige talkshow VTBL een enorme kijkcijferflop.

Andere bekende Ridders in de Orde van Oranje-Nassau zijn Guus Meeuwis en Bassie en Adriaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen