Johan Derksen adviseert Beau talkshow met fauteuils

Johan Derksen denkt dat het een goed idee is voor Beau van Erven Dorens om in zijn nieuwe talkshow met fauteuils te gaan werken. Dat heeft de voetbalanalist gezegd in Veronica Inside. Van Erven Dorens heeft laten weten dat hij in zijn nieuwe talkshow op de late avond van RTL 4 géén traditionele talkshowtafel wil. En dat hoeft volgens Derksen ook helemaal niet. “Ik zie op Duitsland wel eens – de Duitse tv heeft ook aardige talkshows – dat mensen in aardige fauteuils zitten.”

Dat ziet er best leuk uit, aldus Derksen. “Dat zit ook niet zo ongezellig, hoor, in een rondje met z’n allen. Een lekkere stoel om te zitten.”

Derksen gelooft in het programma van Van Erven Dorens. “Ik zag Beau gisteren bij Jinek zitten. Die jongen komt goed over, heeft een goed charisma en ik hoop dat hij slaagt.”

Van Erven Dorens zat bij Jinek samen met zijn baas Sven Sauvé. “Onze ex-directeur was ook weer een beetje opgefleurd. Hij heeft het hartstikke goed gedaan. Onze hele grote directeur, die Bert Habets, is opgestapt bij RTL.”

Ik gun Beau al het succes van de wereld.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen