Gerard Joling praat over solostoel in The Voice Senior

Geplaatst op zo 14 apr 2019 om 9:30

Gerard Joling krijgt waarschijnlijk een solostoel in The Voice Senior nu Gordon is overgestapt naar SBS 6. Hij is erover in gesprek met RTL 4. Dat heeft de entertainer vrijdagavond gezegd in Jinek. Joling blijft graag te zien als coach in de talentenjacht. “Zoals het er nu voor staat komt ook nog The Voice Senior aan bod. Daar zijn we nu mee bezig, omdat het best lastig is, want ik zat vorig jaar natuurlijk met Gordon erin en die heeft nu getekend bij SBS 6. Dat wordt een beetje lastig.

Wellicht wil John de Mol hem wel uitlenen voor The Voice Senior, aldus Joling. “Misschien leent John de Mol Gordon wel uit aan RTL. Daar kunnen we altijd over praten.

Joling is sinds kort een exclusief RTL 4-gezicht. “Ik heb elf jaar lang gezegd nadat ik een lang contract had bij SBS: ‘Ik wil nooit meer vast onder contract, want ik wil voor álle omroepen leuke dingen doen.’ Ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook benaderd ben door John de Mol en Erland Galjaard en ze hebben me ook bepaalde dingen aangeboden en toen kwam RTL met eigenlijk alleen maar programma’s die zo dicht bij me lagen en die ik zo leuk vond om te doen.”

Daarom koos hij voor RTL. “Ik denk: ik ga dit gewoon doe, ik heb er zin in. Ik word aan het eind van de maand 59. Ik ben nog niet stokoud, maar ook niet meer piepjong. Dat je hier niets voor hoeft te doen en gevraagd wordt is voor mij niet alleen een grote eer, maar ook ongelooflijk leuk. Ik kan me nog net meer ontwikkelen met mooie tv-programma’s.

Wat gaat hij verdienen? “Mijn manager heeft heel goed onderhandeld met RTL. Ik moet je zeggen dat het me totaal niet om het geld te doen is. Daar ben ik heel eerlijk in en dat klinkt voor sommige mensen misschien gek. Maar het is natuurlijk wel fijn dat je heel goed betaald wordt. Daarbij ga ik programma’s doen waar ik heel veel zin in heb.”

Eva Jinek: “Word je de sidekick van Beau van Erven Dorens bij RTL Late Night?

Joling: “Daar heb ik helemaal niet eens over nagedacht.

Jinek: “Ohhhh nee! Maar je ging iets doen in het najaar dat buiten je comfortzone lag!

Joling: “Ehmmm…

Jinek: “Goed, neem anders nog even een slokje.”

Joling: “Het zou natuurlijk heel enig zijn, maar ik ben daar nog niet voor gevraagd om heel eerlijk te zijn.”

Foto: KRO-NCRV
7 Reacties op “Gerard Joling praat over solostoel in The Voice Senior”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Prachtig egotripperavontuur voor deze oude vent.
  Fantastisch nieuws. Zo zien we ook nog eens een andere zender.
  Gerard Joling vinden we eng en vervelend.

 2. Freek

  “Om heel eerlijk te zijn”……
  Dat zegt hij wel erg vaak, en vaak jokt hij dan. Oh…
  Joling en Gordon zijn 1 pot nat, alleen Joling is zo slim om zijn valsigheid te verbloemen door fluwelen handschoentjes te dragen.
  Solo zijn zowel Joling als Gordon niet sterk en niet grappig.

 3. Bert

  Deze man hoort achter de tralies. Inmiddels heeft Gerard Joling een grotere reputatie als aanrander dan als vervelend kreng in één van die floppshows van hem.

 4. Freek

  @bert: Is de macht van Joling zo groot in Medialand dat niemand daarover durft te praten? Heb begrepen dat het vaak minderjarigen zijn om wie het gaat.

 5. De rijdende rechter

  Bert, dan moet er eerst iemand aangifte doen. Dat is nooit gebeurd, dus het is een onzinverhaal. En begrijp me goed: ik mag die Joling helemaal niet.

 6. Godefroy France

  BNers, ga er van uit dat dit soort enge aandachtsjunkies steeds meer uitgekotst gaan worden,,,, ze kunnen liedjes nazingen, kwaliteit nul, het ontstijgt nooit “olé olé olé olé olé, potje met vet, hoeperdepoep of paard in de gang, alle titels klinken bij hunnie en zullie hetzelfde, zwaaiende armen, brandende aanstekers en allemaal olé olé olé olé
  Remembers de tobbers?!?!?!

 7. Anti PVV

  Gerard Joling Word de sidekick van Beau van Erven Dorens bij RTL Late Night?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.