Jensen vindt hoongelach ‘prachtig’, weigert Pauw

Robert Jensen vindt het ‘prachtig’ dat het van de buis halen van zijn talkshow op RTL 5 zo veel enthousiaste reacties heeft opgeleverd. Dat laat de presentator weten op Twitter. De allerlaatste aflevering van Jensen was dinsdag op zender: RTL heeft besloten het programma geen vervolg te geven, omdat er maar 100.000 mensen naar keken. Zelfs rechtse opiniedivo’s als Jan Dijkgraaf en Jan Roos kunnen er geen traan om laten: de meeste mensen vonden het programma vrij slecht.

Jensen heeft al die lyrische reacties met genoegen tot zich genomen. “Prachtig vandaag. Ouwe sleetse media dansen op mijn ‘graf’.

De talkshowhost kreeg een uitnodiging om voor de tweede keer aan te schuiven bij Jeroen Pauw, maar dat weigert hij. “Zelfs idioot Jeroen Pauw nodigt me uit! Eén keer, nooit meer!! Zoek geen acceptatie van mensen die je haten!

Hij besluit: “Realiteit is al anders dan zij uitstralen. Ben echt pas net begonnen! Wordt mooi, steun ons!

Jensen was de afgelopen maanden de spreekbuis van FvD- en PVV-stemmers. Het is een geluid dat nauwelijks klinkt in de traditionele media.

Peter R. de Vries was twee keer te gast, maar sloot zich gisteren in RTL Boulevard aan bij de mensen die Jensen heel slecht vonden. “Ik ben er twee keer geweest. Ik vond het op zichzelf wel een aardig programma, maar hij is gewoon te weinig journalistiek, te kritiekloos en daardoor scoort het ook niet.

Lees ook: Lyrische reacties op van de buis halen Robert Jensen (gisteren)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen