Jan Slagter wil avontuurtje met Jennifer Aniston

Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, zou het hartstikke leuk vinden om een keer een beschuitje te eten met Jennifer Aniston. Dat blijkt uit een interview met de Story. Als het tijdschrift vraagt met wie hij ‘een romantisch avontuurtje zou willen beleven’, noemt Slagter direct haar naam. “Jennifer Aniston. Als ik mij verveel, kijk ik een aflevering van Friends. Jennifer is daarin zo grappig“, aldus de omroepbaas over de komedieserie, die tegenwoordig overigens ook al politiek incorrect schijnt te zijn.

Toch heeft Slagter maar één grote liefde. “Mijn vrouw Ingrid, met wie ik al dertig jaar samen ben. Ze is mijn steun en toeverlaat. Ik kan altijd bij haar terecht.

Toen de Mexicaanse griep in ons land heerste, maakte Slagter zich ernstige zorgen over haar gezondheid. “Toen de Mexicaanse griep heerste, moesten ze meerdere malen per dag van mij hun handen wassen.

Gelukkig hebben de Slagtertjes de griep overleefd en leven ze nog lang en gelukkig. “Ik geef mijn leven een 8,5. Ik heb een mooi leven en een mooi gezin. Ik heb veel meegemaakt en nog steeds ben ik heel gelukkig met alles wat ik doe.

Het Story-interview met Jan Slagter kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen