Luuk Ikink: ‘Ik had ook een black-out op tv’

Weerman Maurice Middendorp ging gisteren behoorlijk viral met zijn complete black-out tijdens het weerbericht. Het was allemaal verschrikkelijk awkward om aan te zien, maar het kan gebeuren natuurlijk. Toch kon de weerman zelf wel in de grónd zakken toen hij minutenlang aan het bazelen was op televisie. En toen het cameralampje uitging, besloot RTL Nieuws zijn blunder breed uit te meten op de eigen website. Wat een drama, aldus Luuk Ikink, die zelf ook ooit een black-out had.

Ikink weet het nog goed. “Pittige blackout voor Maurice vanavond. Als je live-tv doet een grote nachtmerrie. Zelf in S02 van RTLLN een blackout gehad, gered door Humberto die het door had en woorden ging invullen.. Als weerman heb je die luxe niet, dus kranig geweerd, Maurice!

Had Middendorp niet gewoon beter zijn teksten moeten leren? “Dat maakt bij een black-out niet uit. Toen ik ‘m had wist ik niet eens meer waar het over ging :-)

Ook kaartjes in de hand helpen volgens Ikink niet. “Ja, maar die tekst kan je dan dus niet meer lezen.. of je snapt het niet meer. Is echt heel weird. Maar idd, niet het einde van de wereld idd!

Wat vindt hij ervan dat RTL Nieuws de blunder van Middendorp zo breed uitmeet op de site? “Ik snapte het ook niet, maar je weet dat het toch viral gaat.. dan maar op eigen site en met verklarend tekstje erbij.. misschien dat dat de uitleg is. Maar het liefst wil je dat je werkgever dit diep in de grond stopt idd.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen