Humberto Tan wil niet terug op late avond RTL 4

Humberto Tan is benieuwd hoe Beau van Erven Dorens het gaat doen op de late avond van RTL 4. Zelf is hij niet te porren voor een comeback in dat tijdslot. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in 6 Inside. Van Erven Dorens is na het floppen van de talkshow van Twan Huys alweer de tweede opvolger van Tan. Hij gaat, in een roulatiesysteem met andere presenteren, een nieuwe talkshow presenteren op de late avond van RTL 4 die níet RTL Late Night heeft. Tan is er nieuwsgierig naar.

Tan had het wel zien aankomen. “Ik vind het niet zo raar. Het werd al wel eerder gesuggereerd en hij wilde het ook heel graag. Ook al toen hij die zomer van mij overnam, toen wilde hij het ook al heel graag.”

Hij wil het eigenlijk al twee jaar heel graag, aldus Tan. “In eerste instantie zei hij dat hij het niet meer wilde en toen wilde hij het weer wel, dus ik ben nieuwsgierig wat het gaat worden uiteindelijk.”

Gaat Tan zelf ook in het roulatiesysteem zitten? “Ik doe voetbal, ik ga Ondertussen in Nederland doen, ik doe The Big Music Quiz, Het Zijn Net Mensen, Holland’s Got Talent en ik doe ook nog fotografie. Er is echt geen plek voor Late Night hoor.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen