Caroline Tensen gaat nog wijntje drinken bij Avrotros

Geplaatst op Wed 10 Apr 2019 om 10:00

Caroline Tensen mag dan wel uit onvrede zijn vertrokken bij Avrotros, maar dat betekent niet dat ze met ruzie de tent uit gaat. Ze gaat er zeker nog een wijntje drinken. Dat heeft de presentatrice dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Tensen heeft de overstap gemaakt naar RTL 4, omdat ze bij de publieke omroep op de reservebank zat. Ze heeft echter nog geen afscheid genomen van Avrotros. “Nee, nog niet, want ik ben nog niet klaar. Ik ben ook nog aan het draaien voor DNA Onbekend.

Ze heeft nog een paar draaidagen voor DNA Onbekend. “Ik heb volgende week nog een aantal draaidagen en dat ga ik ook netjes afmaken. Daarna kom ik zeker een wijntje drinken en ga ik even afscheid nemen van iedereen. Zo ben ik ook opgevoed.

De presentatrice is blij dat ze weer in trek is. “Ik voel me heel erg goed ja. Ik ben wel heel blij natuurlijk, hè? Want zonder lelijk te praten over de publieke omroep – ik heb er super fijne jaren gehad: ik heb natuurlijk ook heel lang op de bank gezeten bij de Avrotros. Ik bedoel het niet lelijk, maar ik had óf alleen maar zes afleveringen DNA óf Eén tegen 100. RTL heeft gewoon zeven uitzenddagen en die bepalen zelf wat ze gaan doen. Je merkt al direct dat de lijnen veel korter zijn.

RTL voelt voor Tensen als een warm bad. “We hadden een presentatorenbijeenkomst en dat was ook een soort van: wow, Jan de Hoop heb ik al honderd jaar niet gezien. Daar ben ik mee begonnen bij Veronica.

Tensens man is ook heel blij. “Hij is heel blij voor mij. We waren zondag de eerste doorloop aan het doen. Toen kwam hij even langs en toen zei hij: ‘Ik zag je weer helemaal stralen.’ Daar wordt hij ook blij van. Ik krijg elke ochtend een kopje thee op bed.

Foto: Avrotros, Nick van Ormondt
7 Reacties op “Caroline Tensen gaat nog wijntje drinken bij Avrotros”


 1. Greetje

  Natuurlijk, netjes afscheid nemen,je komt ze altijd weer tegen in omroepland.Bij de NPO waren niet de juiste programma’s voor Caroline. Bij Rtl4 wel.

 2. Paolo

  De reservebank is een mooie en terechte plek voor Tensen. Ze wist het met haar ‘gespeelde empathie’ ( ja die kun je faken) altijd goed neer te zetten. In werkelijkheid kijkt ze neer op groepen mensen en is ze een wolf in schaapskleren. Neem dus gerust afscheid!!!

 3. Sven L.

  De enige presentatrice die in de buurt komt van Linda de Mol; eerlijk is eerlijk. Ik denk dat Tensen ook precies wat bij haar past en (vooral) wat niet. Kan Wendy van Dijk nog iets van leren;)

 4. Joost

  Als je haar gisteren op tv hoort l ullen, dan is het duidelijk: dat malle wijf is helemaal de weg kwijt.

 5. n

  Je moet bij Caroline altijd letten op haar tussenblikken. Als ze even wegdraait met haar hoofd dan zie je vaak dat ze de emotie daarna in haar gezicht aanzet of versterkt. Goeie actrice, ze zou het in GTST niet slecht doen

 6. jomari

  @ Paolo 10.52
  @ n 11.24
  Mee eens.

  Carolien’s stem wordt bij een iets ernstiger onderwerp heel wat octaven lager net als
  bij Jinek. Ja, Paolo dat is gespeelde empathie.
  Margriet, Pauw en Mathijs doen dan gelukkig niet.

 7. Vals

  Deze vrouw is onecht en heel vals. Jaloers op collega’s die er beter uit zien dan zij met haar eeuwige zelfde kapsel, leco-lookje en ingestudeerde maniertjes. Alles behalve de warme vrouw die ze pretendeert te zijn. Terecht dat ze op de reserve-bank zat. Binnenkort wéér. let maar op: Lege huls.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.