Caroline Tensen gaat nog wijntje drinken bij Avrotros

Caroline Tensen mag dan wel uit onvrede zijn vertrokken bij Avrotros, maar dat betekent niet dat ze met ruzie de tent uit gaat. Ze gaat er zeker nog een wijntje drinken. Dat heeft de presentatrice dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Tensen heeft de overstap gemaakt naar RTL 4, omdat ze bij de publieke omroep op de reservebank zat. Ze heeft echter nog geen afscheid genomen van Avrotros. “Nee, nog niet, want ik ben nog niet klaar. Ik ben ook nog aan het draaien voor DNA Onbekend.

Ze heeft nog een paar draaidagen voor DNA Onbekend. “Ik heb volgende week nog een aantal draaidagen en dat ga ik ook netjes afmaken. Daarna kom ik zeker een wijntje drinken en ga ik even afscheid nemen van iedereen. Zo ben ik ook opgevoed.

De presentatrice is blij dat ze weer in trek is. “Ik voel me heel erg goed ja. Ik ben wel heel blij natuurlijk, hè? Want zonder lelijk te praten over de publieke omroep – ik heb er super fijne jaren gehad: ik heb natuurlijk ook heel lang op de bank gezeten bij de Avrotros. Ik bedoel het niet lelijk, maar ik had óf alleen maar zes afleveringen DNA óf Eén tegen 100. RTL heeft gewoon zeven uitzenddagen en die bepalen zelf wat ze gaan doen. Je merkt al direct dat de lijnen veel korter zijn.

RTL voelt voor Tensen als een warm bad. “We hadden een presentatorenbijeenkomst en dat was ook een soort van: wow, Jan de Hoop heb ik al honderd jaar niet gezien. Daar ben ik mee begonnen bij Veronica.

Tensens man is ook heel blij. “Hij is heel blij voor mij. We waren zondag de eerste doorloop aan het doen. Toen kwam hij even langs en toen zei hij: ‘Ik zag je weer helemaal stralen.’ Daar wordt hij ook blij van. Ik krijg elke ochtend een kopje thee op bed.

Foto: Avrotros, Nick van Ormondt

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen