Gerard en Gordon nu allebei solo met ouderenshow

Geplaatst op Fri 12 Apr 2019 om 9:00

Nu Gerard Joling exclusief bij RTL 4 heeft getekend en Gordon exclusief bij SBS 6 zit, willen ze allebei solo een programma voor ouderen gaan maken. Dat hebben ze laten weten in respectievelijk RTL Boulevard en een Facebook-bericht. Gordon heeft op het sociale medium een sneer uitgedeeld aan Joling, nadat hij in Meppel een zorginstelling geopend had. “Als ik de beelden dan bekijk dan begrijp ik niet waarom we dit programma niet meer maken?

Hoewel het Gordon is die weg is gegaan bij RTL, verwijt hij Joling hun ouderenshows te hebben opgeblazen. “Er is nog zoveel eenzaamheid in de maatschappij door bij RTL te tekenen heeft Gerard dit programma opgeblazen en misschien moet ik dan gewoon maar alleen op pad gaan maar mijn hart ligt gewoon bij de ouderen van Nederland.”

Raar, vindt Joling. Hij reageerde in RTL Boulevard: “Ik vind het heel flauw. Het is typisch Gordon denk ik. Als hij gewoon bij RTL had gebleven hadden we het programma gewoon kunnen doen. Ik heb altijd het programma voor RTL gemaakt. Ik denk dat Gordon de boel dus een beetje omdraait. Dat moet hij ook vooral doen, hartstikke leuk, maar het is natuurlijk niet zoals het is.”

Hun ouderenshow is juist opgeblazen omdat Gordon voor het geld is overgestapt, aldus Joling. “Hij is voor een grote zak geld naar Talpa gegaan en omdat hij waarschijnlijk wat minder aandacht heeft op het ogenblik, gaat hij dit soort uitspraken doen. Dat ken ik natuurlijk al jaren van hem, dus ik wens hem daar ook heel veel succes mee.”

Ik heb gehoord dat hij vanmiddag na twee jaar weer heeft gezongen, dus ik hoop dat heel veel mensen doof zijn in het tehuis in Meppel, dan hebben ze er geen last van gehad. Voor de rest: het is maar Gordon, laat lekker gaan, wat moet ik er allemaal mee?

Joling heeft net als Gordon plannen voor een soloprogramma over ouderen. “Ik ben al wel met RTL bezig met programma’s voor en met ouderen. Er gaat sowieso iets al gebeuren.

Foto: RTL
15 Reacties op “Gerard en Gordon nu allebei solo met ouderenshow”


 1. Ray

  Wat een onvoorstelbaar kinderachtig ventje is die Gordon toch. Is er nou niemand in zijn omgeving of bij Talpa die kan zorgen dat hij zich een beetje volwassen en professioneel gaat gedragen? Mensen hebben dat schijtlollige van hem een tijdje leuk gevonden, maar met dit soort gedrag en uitspraken graaft hij z’n eigen graf.

 2. Sammy

  Team Joling

 3. Mick

  Die Joling is tenminste sympathiek op tv.

 4. T. Hiddema

  Gorden denkt dat hij de ster van het duo is…

 5. bhuf

  Gorderline

 6. echt

  #teamjoling. Kunnen we die hashtag niet trending maken?

 7. liefkleinhertje

  Je moet wel erg dement zijn om met een van deze 2 rand debielen op de TV te willen komen.
  Maa4r als je moet kiezen doe dan die Gordon maar dan weet je zeker dat er geen normaal iemand kijkt.

 8. jager

  Liefkleinhertje is zo ongelofelijk dom

 9. Roen

  Nou Gordon, waarom jullie dat programma niet meer maken komt vooral door het gedrag van je. Iedereen zegt het maak wakker worden doe je niet. Jij koos voor SBS terwijl het programma bij RTL zat. Dus vooral jezelf daarvoor aankijken. De trouwshow heeft je de das omgedaan. Het gelieg en bedrog van de kijkers heeft ervoor gezorgd dat je geen succesvol programma meer gaat krijgen. En dat komt niet door de kijker, Gerard, John de Mol, SBS, Patricia Paay de productent. Maar vooral door de manier hoe jij je gedraagt.

 10. west*

  heel Europa vergrijst in in 2030 zijn er zoveel bejaarden dat het zorgelijk wordt voor tv zenders , en ook jongeren zenders gaan het moeilijk krijgen met hun steeds vlakkere muziek in de top 100 , als je nu de top 100 / 2118 /19 op Spotify beluistert dan zijn ze liedjes gedegradeert tot een nivo waar je broek van af zakt
  wat een saaie rotzooi ,

 11. Michael

  Origineel weer zeg!!

 12. Sip

  Ik denk dat de heren vooral met ouderen werken omdat deze groep om ze lacht. Ik vraag me af of ze werkelijk zo begaan zijn met de ouderen; het is vooral voor hun eigen TV bekendheid.

 13. aqua

  Als je een gevoelig onderwerp hebt dan trapt het publiek erin daar profiteren de nichtjes van .

 14. Jacob

  #teamjoling
  Ik keek al weinig tot niet naar sbs/Talpa flop, maar een Gordon, Jandino, Albert, Jan en voornamelijk de programma’s zijn de reden om nog minder te kijken.
  Ik kijk alleen op zondag naar vt woonmagazine

 15. Geert de Jonge

  Weer typisch Gordon ….. de man met de grote bek …. de man die schreeuwend door het leven gaat … de man die zegt eerlijk te zijn terwijl hij niet eerlijk is, niet collegiaal is en een ander het altijd heeft gedaan ……de bekendste relnicht van Nederland ….. krijgt wellicht niet genoeg aandacht bij Talpa.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.