Gerard en Gordon nu allebei solo met ouderenshow

Nu Gerard Joling exclusief bij RTL 4 heeft getekend en Gordon exclusief bij SBS 6 zit, willen ze allebei solo een programma voor ouderen gaan maken. Dat hebben ze laten weten in respectievelijk RTL Boulevard en een Facebook-bericht. Gordon heeft op het sociale medium een sneer uitgedeeld aan Joling, nadat hij in Meppel een zorginstelling geopend had. “Als ik de beelden dan bekijk dan begrijp ik niet waarom we dit programma niet meer maken?

Hoewel het Gordon is die weg is gegaan bij RTL, verwijt hij Joling hun ouderenshows te hebben opgeblazen. “Er is nog zoveel eenzaamheid in de maatschappij door bij RTL te tekenen heeft Gerard dit programma opgeblazen en misschien moet ik dan gewoon maar alleen op pad gaan maar mijn hart ligt gewoon bij de ouderen van Nederland.”

Raar, vindt Joling. Hij reageerde in RTL Boulevard: “Ik vind het heel flauw. Het is typisch Gordon denk ik. Als hij gewoon bij RTL had gebleven hadden we het programma gewoon kunnen doen. Ik heb altijd het programma voor RTL gemaakt. Ik denk dat Gordon de boel dus een beetje omdraait. Dat moet hij ook vooral doen, hartstikke leuk, maar het is natuurlijk niet zoals het is.”

Hun ouderenshow is juist opgeblazen omdat Gordon voor het geld is overgestapt, aldus Joling. “Hij is voor een grote zak geld naar Talpa gegaan en omdat hij waarschijnlijk wat minder aandacht heeft op het ogenblik, gaat hij dit soort uitspraken doen. Dat ken ik natuurlijk al jaren van hem, dus ik wens hem daar ook heel veel succes mee.”

Ik heb gehoord dat hij vanmiddag na twee jaar weer heeft gezongen, dus ik hoop dat heel veel mensen doof zijn in het tehuis in Meppel, dan hebben ze er geen last van gehad. Voor de rest: het is maar Gordon, laat lekker gaan, wat moet ik er allemaal mee?

Joling heeft net als Gordon plannen voor een soloprogramma over ouderen. “Ik ben al wel met RTL bezig met programma’s voor en met ouderen. Er gaat sowieso iets al gebeuren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen