Patricia Paay doet mee aan Het Perfecte Plaatje 4

Patricia Paay is komend najaar te zien als een van de kandidaten in het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje, de prima bekeken fotografiewedstrijd van RTL 4. Dat heeft Albert Verlinde donderdagavond onthuld in 6 Inside. Verlinde heeft in de wandelgangen – Het Perfecte Plaatje is net als 6 Inside een productie van Talpa – opgepikt dat naast Paay ook Richard Groenendijk meedoet. Wie de andere kandidaten van de vierde serie afleveringen zijn wordt later bekend.

Met Paay heeft Het Perfecte Plaatje opnieuw een diva gestrikt om mee te doen. Vorig jaar won Patty Brard de fotografiewedstrijd. De laatste van het beroemde divatrio, Connie Breukhoven, doet nooit ergens aan mee.

De eerste twee seizoenen van Het Perfecte Plaatje werden gewonnen door Humberto Tan en Estelle Cruijff. De tv-show is altijd goed bekeken, al is het ook weer geen kijkcijferkanon.

Het Perfecte Plaatje wordt mede betaald door sponsor Canon. Die hoopt kijkers van RTL 4 te inspireren om naast hun smartphonecamera ook een echte camera te gaan gebruiken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen