Fajah Lourens via televisie op zoek naar nieuwe man

Na Froukje de Both, Tatjana Šimić en Gordon gaat ook Fajah Lourens via televisie op zoek naar een man. Ze voert momenteel afrondende gesprekken met een producent. Dat vertelt de 37-jarige fitnessgoeroe in De Telegraaf. Lourens ziet het wel zitten. “Er zijn gesprekken gaande. Het lijkt mij wel een leuke manier om op zoek te gaan naar de liefde van mijn leven. Het is voor mij wel belangrijk dat mijn vrienden en vriendinnen worden betrokken bij deze zoektocht“, zegt de bekendheid.

Ze wil heel graag een nieuwe vent, maar denkt dat haar verwachtingspatroon haar in de weg staat. “De mensen om mij heen weten precies hoe ik ben en kijken misschien anders naar een jongen dan ik. Wie weet wat er voor mij uitkomt!

Laatst zag Lourens een leuke man op een scooter rijden. “Lekker stoer, baardje… echt een man die bij mij past. Het was een wow!-gevoel en het liefst was ik achter hem aan gegaan, maar dan denk ik weer: Fajah doe even normaal.”

Soms weet ik ook niet meer waar je de ideale man kunt ontmoeten. Nou ja, misschien nu dan op tv. Of ik de ware zou vinden tussen de mensen die zich gaan opgeven? Dat weet ik ook niet. Maar ik sta er wel voor open.

Lourens is nu een half jaar single. Ze zit wel op Tinder, maar dat wil niet echt vlotten. “Als ik met mannen op Tinder praat, geloven ze in eerste instantie niet eens dat ik het echt ben…

Het Telegraaf-interview met Fajah Lourens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen