Eva Jinek praat met Beau en Sven over talkshow RTL 4

Een opmerkelijke gastenlijst: Eva Jinek praat vanavond in haar talkshow op NPO 1 met Beau van Erven Dorens, die haar directe concurrent wordt op de late avond van RTL 4. Hij is samen met zijn directeur te gast: Sven Sauvé. Dat heeft de redactie van Jinek laten weten. Sauvé onthulde deze week op de radio dat Van Erven Dorens een van de nieuwe latenightsterren wordt van RTL 4. Hij gaat rouleren met minstens één andere presentator, maar wie dat wordt/worden is nog niet bekend.

Wellicht wordt er vanavond meer over duidelijk. “Beau van Erven Dorens en Sven Sauvé, de CEO van RTL Nederland, schuiven aan om te praten over de veelbesproken late avond bij RTL. Hoe gaan zij het gat opvullen dat Twan Huys daar achterliet?

Het is best opmerkelijk dat Jinek een aanstaande directe concurrent van haar uitnodigt. Helemaal omdat het geen geheim is dat RTL 4 haar graag in huis zou halen.

Als Jinek níet naar de concurrent vertrekt, dan is de kans groot dat haar goede vriendin Merel Westrik de handschoen oppakt.

Jinek is vanavond om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Eva Jinek naar RTL of vriendinnenstrijd Eva vs Merel? (9 april)

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen