Edsilia Rombley wil geen Anita Meyer-momentje op tv

Geplaatst op wo 17 apr 2019 om 12:05

Edsilia Rombley moet er niet aan denken dat ze straks als tv-Maria in The Passion een Anita Meyer-momentje heeft. Dat vertelde ze dinsdagavond in Pauw. Meyer vergat in de liveshow eventjes de tekst van het nummer Hou Me Vast en brabbelde op een gegeven moment: ‘Niemand weet waarom er slep pap in de kou!’. Een horrorscenario voor elke artiest, vindt ook Rombley. Ze ziet het als haar worst nightmare. “Maar je gaat wel door. Je moet wel door“, zo laat ze weten.

Rombley hoopt dat ze haar tekst straks gewoon onthoudt. “Ja, dat is wel spannend. Je wil het gewoon goed doen en je weet dat iedereen het kan verstaan, want het is hartstikke Nederlands.”

Vergeleken met de vorige tv-Maria’s laat Rombley een heel ander geluid horen. “Ik vind het super spannend. Ik zing ook heel wat noten lager dan die vrouwen die ik nu hoor. Het is heel bijzonder. Het is iets heel moois.”

Kan ze dan geen lagere liedjes zingen? “De keuze van die liedjes wordt gemaakt en jij moet het gewoon zingen. Ik heb heel erg mijn best gedaan om er een andere draai aan te geven, maar dat ging niet. Later is me verteld waarom nummers gekozen zijn en welke scènes gebeuren voordat ik de nummers moet zingen. Dan begrijp je het en voel je ook het verhaal beter.”

Ik wil het goed doen en ik wil het ook mooi brengen. Ik vind het natuurlijk hartstikke leuk.”

Foto: SBS
11 Reacties op “Edsilia Rombley wil geen Anita Meyer-momentje op tv”


 1. Trudy

  Rombley heeft gelijk er moet nu eens iemand zingen die niet over de datum is….

 2. ★★Onbekend💥💥

  The Passion moet dat elk jaar?

 3. Erik

  Pauw is duidelijk nog op vakantie. Hoe kun je nu eerst mevrouw jaspers uitnodigen. Die hele tijd probeerde te huilen. En nu deze mevrouw edsila uitnodigen. Die echt bij alles lachte. Wat gewoon echt heel irritant werd. Dit zijn al 2 fake personen. Benieuwd wat dag drie gaat brengen.

 4. arie

  Pauw begint slecht, met al die onnozele gasten.
  Totaal niets interessants. Hij gaat zo “topper” Twan Huys achterna.

  En als ik op alle schilderijen van grote kunstenaars de afbeelding van Maria, de moeder van Jezus kijk, zie ik geen enkele gelijkenis met mevrouw Edsilla Rombley, waar ik nog nooit van gehoord heb trouwens.

 5. Bart

  @Onbekend Ja blijkbaar wel. Echt belachelijk in een tijd dat er minder geld naar de publieke omroep gaat je elk jaar meer dan een miljoen gaat uitgeven aan telkens de uitvoering van het zelfde verhaal. Had dan een keer in december het Kerstverhaal gedaan met muziek erbij en vanuit een stad in Nederland. Dit is echt al jaren zonde van het geld.

 6. Remi

  Nee dat is fijn, om je collega nog even te “pakken” op een vergeten tekstje
  van 6 (zes) jaar geleden.

  “Maar je gaat wel door. Je moet wel door“, laat Edsilia weten.
  Heel goed Edsilia … complimenten voor je empathisch vermogen.

  https://www.top40.nl/anita-meyer/anita-meyer-why-tell-me-why-12835

 7. Godefroy France

  BNer weer zo’n talentloos aandachtswijf,,,, nederlandse kijkers moeten toch onderhand totaal gestoord worden van zoveel aandacht voor zoveel nikskunners!!!

  PS. Van Anita Meyer kunnen we in ieder geval stellen dat ze voor nederlandse begrippen een imposante carriëre heeft opgebouwd !!!

 8. Ome H

  Erger me godsgruwelijk aan the Passion. BN’rs die Jan Modaal even willen laten ze zien hoe geweldig ze het paasverhaal vinden.Zooooo hypocriet.

 9. Karel

  Wie is zei eigenlijk ?

 10. Mono

  Ik heb me ook geweldig zitten ergeren aan die mensen die enkel meedoen aan de Passion om hun eigen ego te bevredigen, maar zeggen dat ze verder niks met het christendom hebben. Een beetje hetzelfde als al die mensen die meededen aan het Koningslied zodat ze weer even in de picture staan terwijl ze tegen de monarchie zijn. Zum kotzen.

 11. LLRV

  Pauw is de kluts volledig kwijt. Wie zit er vanavond? Gorden?, Gerard Joling? Rene Froger? Kelly? Patricia Paay? Een BNer die een andere BNer geweldig vind en woest is op Angela de Jong of een journalist die iets schrijft wat niet positief genoeg is?

  Eerst Jinek nu Pauw, de talk-shows van de NPO hebben het niveau van Tan en Twan bereikt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.