Beau: ‘Jan Versteegh haalde neus op voor Boulevard’

Jan Versteegh heeft zijn neus opgehaald voor de presentatie van RTL Boulevard. Hij zag dat helemaal niet zitten. Dat zei Beau van Erven Dorens dinsdag in de uitzending op RTL 4. Versteegh, die nu de marginaal bekeken Boulevard-concurrent 6 Inside aan elkaar praat, wordt nu een beetje uitgelachen door Van Erven Dorens. Hij haalde de anekdote aan, omdat Caroline Tensen aan boord komt bij de showrubriek. “Zij wil zo nu en dan een keer presenteren“, sprak Luuk Ikink.

Ikink vindt het hartstikke leuk dat zo’n grote ster wil komen presenteren. “Bij ons gaan dan natuurlijk de deuren open. Het is toch Caroline Tensen.

Er zijn ook mensen die het níet zien zitten, memoreerde Van Erven Dorens. “Zo’n Jan Versteegh haalt z’n neus er voor op. Ik weet nog wel dat ik eens tegen hem zei, tegen Jan Versteegh: ‘Zou je het niet leuk vinden om een keer Boulevard te presenteren?’ Hij leek me hartstikke leuk. Ja, dat is waar. Maar hij vond het helemaal niks.”

Even terug naar Tensen: gaat zij hem permanent vervangen als hij verhuist naar de late avond? “Dat weet ik niet. Daar heb ik echt geen idee over. O, we moeten afronden hoor ik net!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen