Carlo Boszhard naast Gerard Joling in Masked Singer

Carlo Boszhard gaat naast Gerard Joling zitten in de jury van de nieuwe tv-show The Masked Singer op RTL 4. Dat heeft algemeen directeur Sven Sauvé van RTL vanochtend gezegd op NPO Radio 1. Sauvé deed de onthulling in antwoord op een vraag van Dries Roelvink. Hij stelde voor om Boszhard een van de presentatoren van de opvolger van RTL Late Night te maken. “Wij maken andere programma’s met Carlo die geweldig scoren“, antwoordde de tv-baas daarop.

Daarop volgde Sauvé met zijn onthulling. “Afgelopen weekend was De TV Kantine er weer en hij gaat ook een rol spelen in een nieuw programma wat eraan komt: The Masked Singer. Carlo wordt daar een van de juryleden. We hebben met Carlo grote ambities en vele plannen, maar voor Late Night zijn we op dit moment met anderen in gesprek.”

The Masked Singer, waarin BN’ers gemaskerd gaan zingen om zich vervolgens te laten jureren, behoort samen met All Together Now bij de nieuwe programma’s waar Sauvé het meest van verwacht. “Dat zijn beide grote internationale hits. We hebben beide weten binnen te halen en daar zijn we erg blij mee. Die moeten gaan bewijzen dat daar een publiek voor te vinden is.”

Ik verwacht ook veel van Weekend Miljonairs dat eraan komt. We zijn zelf ook een nieuw programma aan het ontwikkelen. Een groot entertainmentformat, dat dit najaar ook op zender komt. Daar verwacht ik ook heel veel van.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen