Carlo Boszhard naast Gerard Joling in Masked Singer

Geplaatst op Mon 08 Apr 2019 om 14:50

Carlo Boszhard gaat naast Gerard Joling zitten in de jury van de nieuwe tv-show The Masked Singer op RTL 4. Dat heeft algemeen directeur Sven Sauvé van RTL vanochtend gezegd op NPO Radio 1. Sauvé deed de onthulling in antwoord op een vraag van Dries Roelvink. Hij stelde voor om Boszhard een van de presentatoren van de opvolger van RTL Late Night te maken. “Wij maken andere programma’s met Carlo die geweldig scoren“, antwoordde de tv-baas daarop.

Daarop volgde Sauvé met zijn onthulling. “Afgelopen weekend was De TV Kantine er weer en hij gaat ook een rol spelen in een nieuw programma wat eraan komt: The Masked Singer. Carlo wordt daar een van de juryleden. We hebben met Carlo grote ambities en vele plannen, maar voor Late Night zijn we op dit moment met anderen in gesprek.”

The Masked Singer, waarin BN’ers gemaskerd gaan zingen om zich vervolgens te laten jureren, behoort samen met All Together Now bij de nieuwe programma’s waar Sauvé het meest van verwacht. “Dat zijn beide grote internationale hits. We hebben beide weten binnen te halen en daar zijn we erg blij mee. Die moeten gaan bewijzen dat daar een publiek voor te vinden is.”

Ik verwacht ook veel van Weekend Miljonairs dat eraan komt. We zijn zelf ook een nieuw programma aan het ontwikkelen. Een groot entertainmentformat, dat dit najaar ook op zender komt. Daar verwacht ik ook heel veel van.”

Foto: RTL
25 Reacties op “Carlo Boszhard naast Gerard Joling in Masked Singer”


 1. Ron

  Ik dacht dat Peter nu degene was die dit soort mededelingen naar buiten moet brengen. Maar elke keer die vreselijke Sven S. die met die mededelingen komt. Voorheen deed Galjaard dat toch ook altijd zelf. Die Sven is naar voren geschoven, of heeft hij zelf gedaan, toen Galjaard vertrok…

 2. BB

  Big Brother toch niet naar RTL. Maar het is nog geen defintief: nee. Kan ook nog een andere zendergroep worden.

 3. Fritsie

  Sven 30min op Radio 1 = 3 artikelen op MC.

 4. John

  Hoe verfrissend, een programma met BN érs

 5. Mediaprak

  Miste in 1op1 de vraag hoe Sauvé aankijkt tegen het succes van NPO1 en haar marktaandeel van +25%. Dat waren toch cijfers welke RTL tot 2010 regelmatig scoorde. Hoe verklaart hij het verval op de vooravond (RTLN & GTST)?

 6. Ymke

  Ik vind dat RTL Boszhard veel te weinig in zet, deze man is een A ster, waarom presenteert hij geen dancing with the stars? Nu een jurylid, kom op RTL geef die man een grote show ipv al die vreselijke lama’s die niet grappig zijn en nooit geweest ook.

 7. Curryworst

  Allerlei veranderingen binnen RTL en weer geen rol weggelegd voor Irene Moors.
  Dan wordt het toch weer schnabbelen tijdens de Libelle Zomerweken. Of een kort toespraakje als een lokaal winkelcentrum geopend wordt.

 8. Sven L.

  Wat bedoelt hij met “groot entertainment” format? World of Dance waarschijnlijk..;)

 9. max

  Joepie, RTL in aktie…en waar bijft Irene? Ga lekker koke, das veel beter

 10. Lize

  Ik verwacht dat Carlo wel meer programma’s krijgt en dat moet ook, als echte A-ster. Na Jan de Hoop zit hij het langst bij die toko. In het najaar bestaan ze 30 jaar. Geef Carlo een programma waar hij de sterren van toen, van de 90’s, interviewt. Dat kan hij als de beste, hij krijgt alleen die kansen niet en dat is jammer

 11. Meneer Kaktus

  The masked singer is net zoals The Voice doorgestoken kaart.

 12. Olivier

  Grappig, hoe anders hier gereageerd wordt. Wanneer er een SBS bericht is over een soort van talentenjacht/zangprogramma, gaan de zure commentaren alleen maar over “nog een talentenjacht”, “flopperdeflop” etc. Als het om RTL gaat niet. Dat valt me gewoon op. Veel plezier met het plaatsen van verzuurde reacties op dit bericht.

 13. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Er zijn te weinig zenders als we het zo bekijken, waar moeten al die bn-ers nu naartoe als ze allemaal elke dag in een andere tv-show moeten schitteren?

 14. Trudy

  Gedoemd te mislukken !!

 15. Tv junkie xl

  Wordt gegarandeerd een hit…ik weet toevallig al 1 van de mensen die meedoet en dat verwacht je echt niet.

 16. Gerard de Groot

  Fantastisch!!! Nou al zin aan!!

 17. pip

  Gezellig homo clubje

 18. Sabre

  @Olivier

  Hou je bek! Dat is er bij dit programma ook geweest, maar nu weet iedereen al dat The Masked Singer komt. Ze kunnen moeilijk onder elk bericht over TMS gaan roepen: “Nog een talentenjacht”. Niet iedereen lijdt aan alzheimer!

 19. Mick

  Had wel graag gezien dat Gerard dit met Vivienne of Lieke zou doen.

 20. Moreel

  Gezien de twee presentatoren: wordt het een kinderprogramma?

 21. Moreel

  @sabre: Olivier heeft toch gewoon gelijk? Er zijn hier een paar vaste commentatoren die direct alles van SBS afkraken en alles van RTL goedpraten.. al lang duidelijk

 22. Jaap

  Moreel, andersom is het ook zo. De enigen die dat niet zien zijn de RTL-fans (snik, alles van RTL wordt afgekraakt) en de SBS-fans (snik, alles van SBS wordt afgekraakt). Kijk objectief en je ziet dat je het fout hebt, SBS-adeрt!

 23. Annoniemus

  Dat word stom lachen dus de hele tijd , zit niemand op te wachten .

 24. Marc

  Wanneer komt Life & Cooking met Irene terug op de zondagmiddag???

 25. Jan met de korte achternaam

  Ik hoop dat carlo zijn plek kent,en niet denkt dat het programma om hem draait en iedere keer op een scherm kijkt hoe hij in beeld is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.