Bezopen BN’ers geen kijkcijferhit op Comedy Central

Televisiekijkend Nederland loopt niet warm voor het nieuwe programma waarin bekende Nederlanders in beschonken toestand geschiedenisverhalen vertellen. Er keek maandagavond geen hond naar Drunk History op Comedy Central. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Dronken B-sterren als Nance Coolen, Jasper Demollin, Rob Kamphues en Victoria Koblenko blijken geen kijkcijfermagneten. De première kwam maandagavond niet verder dan 45.000 kijkers.

Met dit kijkersaantal wist Comedy Central om half tien slechts 0,8 procent van alle kijkers te bekoren. En dat terwijl het programma ervoor, Young Sheldon, 118.000 kijkers (2,0 procent) scoorde.

Comedy Central heeft zich een hoop ellende op de hals gehaald door dit programma uit te zenden. Diverse organisaties, maar ook bierproducenten als Heineken en Grolsch, zijn not amused met de boodschap van het programma. Zij vinden dat de humorzender alcoholmisbruik promoot.

Ondanks die kritiek en het feit dat bierproducenten hun advertenties terugtrokken, besloot Comedy Central toch door te gaan met het uitzenden van het programma. Helaas voor de zender vindt ook de kijker het helemaal niks.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen