Barbara Barend stapt op als insider in 6 Inside

Barbara Barend is opgestapt als insider in het programma 6 Inside. Ze kan zich niet vinden in de nieuwe koers die het programma vaart. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. 6 Inside blijft maar doormodderen en in de hoop de weg omhoog te vinden, kreeg het programma deze week een nieuw decor, maar kennelijk zijn er dus ook inhoudelijke veranderingen doorgevoerd. Barend kan zich daar niet vinden en heeft besloten om de Albert Verlinde-show te verlaten.

Het onderdeel sport ‘gaat een andere kant op’ in 6 Inside, meent Barend. Ze heeft besloten dat ze beter bij andere programma’s past en zal daarom niet langer te zien zijn als insider.

Het verbaast RTL Boulevard niets. “Er gingen al langer geruchten over de rol van Barbara bij het slecht bekeken entertainmentprogramma.

Het is niet duidelijk of haar vertrek iets te maken heeft met de nieuwe hoofdredacteur van 6 Inside: Gijs van Dam. Ze gaf in 2017 aan dat ze hem een grote klootzak, een vieze vuile goorlap, een eikel en een gore verkrachter vindt.

Lees ook: Barbara Barend niet ontslagen bij 6 Inside (7 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen