Angela Groothuizen maakt Ver Van Huis voor RTL 4

Geplaatst op Tue 23 Apr 2019 om 11:00

Angela Groothuizen gaat de nieuwe show Ver Van Huis maken voor RTL 4, waarin gezinnen die langs elkaar heen leven op reis gaan naar het buitenland. Dat meldt producent EndemolShine. Momenteel is de producent op zoek naar kandidaten voor de nieuwe Groothuizen-show. “Merk jij ook dat jouw gezin door drukke banen, school en sociale druk volkomen langs elkaar heen leeft? Er meer aandacht is voor smartphones, social media en computergames, dan voor elkaar?

De oproep: “En ben jij de grip op de kinderen aan het verliezen of heb jij ouders die zo druk zijn dat ze geen idee meer hebben wat er nou echt in je omgaat… Geef je dan nu op!

De kandidaten gaan samen met de presentatrice op reis. “Reis samen met Angela Groothuizen af naar een bijzondere bestemming ver van huis, om terug naar de basis te gaan en elkaar weer te vinden als gezin!

Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Foto: RTL
18 Reacties op “Angela Groothuizen maakt Ver Van Huis voor RTL 4”


 1. Joop55

  Groothuizen kan beter naar Omroep MAX.

 2. Maxer

  Rtl werkt steeds meer samen met andere producenten en neemt voor nieuwe producties graag afscheid van Talpa.

 3. Ron

  Echt vernieuwend is het echter niet, nu er steeds meer afscheid genomen wordt van Talpa producties nu het merendeel natuurlijk naar 6 gaat. Dit nieuwe programma van Angela is ook al weer zoiets wat ik al eerder in een andere variant ben tegen gekomen op TV.

 4. ★★Onbekend💥💥

  Angela Groothuizen bijna 60 jaar ziet er nog goed uit.

 5. Sjors van Kempen

  Verwende rijkeluiskindjes die in de bossen van Borneo hun ouders opnieuw leren kennen. Ge-wel-dig idee!

 6. Sjors van Kempen

  Hebben Sem van Dijk, Damian Meis, Vlinder Hoes, Djelissa Kaktus en Splinter Chabot zich al aangemeld?

 7. Gerard de Groot

  Ik wil ook op reis! Heb dan wel geen sores op het thuisfront, maar verzin wel iets. Lijkt ons allemaal wel leuk, zo’n reisje op kosten van RTL 4

 8. Bep

  Hahahaha, leuke reacties.Deze mensen verdienen toch geen reisje? Sluit ze 14 dagen op in hun huis zonder telefoon en tv. Dat helpt!!!Krantje, samen koken, foto’s inplakken.

 9. Godefroy France

  BNers aan een baantje,,, heb zo’n vaag vermoeden dat het in Nederland vooral gaat om “stom, onnozel, hersenloos, talentloos, nietszeggend, hysterisch, tranentrekkend”

  Dit zijn de recepten om het volk te vermaken,,, is dat wel zo,,,, zijn wij werkelijk zo onnozel,,, wie wil dit nou,,,, weer een nietszeggend aanstellerig reisje, waarvoor???

  Juist BNNNNNNers reizen graag,,,, uiteraard op onze kosten,,, vervuiling zult u zeggen,,,, welnee !!!
  BNers zijn altijd, relicorrect, ecocorrect, policorrect, asielcorrect, diversiteitcorrect !

  BNers DEUGENDE DOGOODERS

 10. Trudy

  Weer zo een nietszeggende Bnner gedoemd te mislukken

 11. liefkleinhertje

  Is die foto hierboven van voor de oorlog of zo ,ik zag dat enge mens laatst op TV en het leek wel een lijk wat uit het veen was ontsnapt.

 12. Laurens

  Dit is dan toch weer zo’n format dat hooguit één of twee seizoenen scoort en dan weer verdwijnt, mocht het al scoren. Dit soort hulptv heeft nooit echt veel kijkers kunnen boeien.

 13. Donald Dumb

  Hahaha prachtig dit.
  Zullen het juist van die gezinnen zijn van degenen die altijd op bijv. Floortje Dessing lopen te bashen om haar ‘snoepreisjes’.
  Dat ‘van onze belastingcenten’roepende volk…

 14. LLRV

  Of het “van onze belastingcenten is” of van de CO maakt niet uit. Het format is fantastisch. En zo origineel. BNers die op reis gaan, normale mensen die iets op die reis moeten doen (iets met veel emo) en dan maar de camera’s erop! Prachtig! Hebben we nog niet gezien!

  En graag meer talentenjachten! En iets met bakken! En met BNers in een jury!

 15. Alexander-F-Arnhem

  LLRV : inderdaad, weinig orgineel

 16. Alexander-F-Arnhem

  Maxer : Welke producenten zijn niet van Mol of Oerlemans bij rtl naast Ewout?

 17. Jan

  Ben nu 60. Ga nu ook naar Netflix In die shit heb ik geen zin meer.

 18. m boelens

  ik wil me opgeven,maar waar?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.