‘Edwin Evers vervangt Wilfred Genee opnieuw’

Geplaatst op Tue 23 Apr 2019 om 10:30

Edwin Evers is vandaag en morgen wederom te horen als vervanger van Wilfred Genee op Radio Veronica. Hij presenteert dan van 16.00 tot 18.00 het programma Veronica Inside. Dat heeft de zender laten weten, meldt Radiofreak. Evers maakte op 1 april al een verrassingsoptreden als presentator van het programma. Hij voelt zich thuis bij Veronica Inside, omdat daar zijn oud-sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen werken. Genee geniet nu van een paasvakantie.

Het optreden van Evers was destijds niet van tevoren aangekondigd. “Dat wilde ik ook niet. Het moest spontaan blijven.

Hij gaf erna aan dat hij niet de vaste vervanger van Genee wordt. “Ik ben nu niet in een fase waarin ik zulke dingen plan. Dus ik ga niet zeggen: ze kunnen me bellen als Wilfred op vakantie is. Maar ik heb wel een heel leuke middag gehad.

Evers is fan van de radioshow. “Omdat ik op tournee ben, zit ik vaak ’s middags in de auto en dan luister ik naar Veronica inside. Ik vind het een heerlijk programma.

Genee gaat op 5 juli drie weken op vakantie. Het is nog niet bekend of Evers dan ook gaat invallen.

Update 13.55 uur – Radiofreak trekt het nieuws terug. Radio Veronica heeft aan de nieuwssite laten weten dat niet Edwin Evers maar Giel Beelen te horen zal zijn als vervanger van Genee.

Foto: Talpa
29 Reacties op “‘Edwin Evers vervangt Wilfred Genee opnieuw’”


 1. zomer

  snurk.

 2. Mike ExtraLarge

  Haha die rommelt zichzelf op deze manier weer een vaste baan binnen. Thuis duimen zitten draaien en een dominante vrouw op je huid is minder leuk dan het lijkt.

 3. the pat

  YES!!!!!!!!!!!!!! LUISTEREN!!!!
  IK MIS HET NOG STEEDS IN DE OCHTEND

 4. Ron

  Ik denk dat het stiekem altijd al de bedoeling is geweest dat Evers dit permanent over zou gaan nemen en dat Genee tijdelijk dit programma zou gaan doen totdat Evers weer trek in radio zou krijgen. Dat begint er nu langzaamaan weer op te lijken dus wie weet.

 5. peturrrrrrr

  @Ron dit programma is opgezet als verlengstuk van het tv-programma Veronica Inside. Daar zijn ze een heel platform omheen aan het bouwen. Lijkt me dus sterk dat het plan is dat Evers Wilfred permanent gaat vervangen, de show is om Wilfred en het tv-programma heen gebouwd.

 6. Ron

  Dat is het nieuwe denken in medialand dus om via alle platforms aanwezig te zijn, maar weet niet of dat wel zo uitpakt en de luisteraar dit snapt en omarmt. Het is natuurlijk een no brainer dat als je Evers kunt krijgen voor de middag dat je dat links laat liggen. Voor Wilfred zal dan misschien een ander tijdslot worden gevonden en wellicht zal hij dat dan ook onder de vlag Veronica Inside gaan doen en Evers maakt er gewoon een reguliere middagshow van. Ik sta er in ieder geval niet van te kijken…

 7. Anti lachband

  Bedankt voor de waarschuwing. Dan kunnen we hier op het werk de radio op een andere zender zetten.

 8. Mary

  Oke dan weet ik dat ik dus niet moet luisteren

 9. Maxer

  Lijkt me sterk dat Evers het programma overneemt. Hij tourt met veel plezier en veel succes door Nederland met zijn show “De Edwin Evers Band” (een aanrader) en als je dan om zes uur moet wegrijden uit Hilversum of Amsterdan en vervolgens naar Groningen moet om om acht uur op te treden is dat niet te doen. Zolang Evers zoveel plezier beleeft aan optreden zal hij zeker geen vaste middagshow op de radio gaan doen.

 10. Joop55

  Lijkt me handiger om Evers mer die twee nagemaakte op Radio 10 te droppen, dan vervangt het ene irritante programma het andere. Gezien het verschil in marktaandeel.

 11. ano@niem.nl

  Genee contract loopt ook niet tot eind dit jaar. Ik geloof dat Genee in juni gaat bepalen of hij ook daarna nog verder wil ivm zijn toch al drukke werkzaamheden.
  Ga er maar van uit dat Genee hooguit tot einde dit haar aanwezig is en dat per 1 januari Evers vast op dit programma wordt gezet.

 12. Bart

  @Joop55 Welk irritant radioprogramma van Radio 10 doel je precies op? Ik vermoed dat van Rob van Someren? Daar gaan ze niet mee stoppen. Ze zouden wel gek zijn. Op Ruud de Wild na het best besluitende middagprogramma.

  @Ron Wilfred Genee/Jan Joost naar de ochtend van 6.00 tot 10.00 en Edwin Evers de middag van 16.00 tot 19.00/20.00 en Giel er uit.

 13. Erwin

  Voor zelfingenomenheid een 9.

 14. Wolllter

  Drukke werkzaamheden? 10 uur radio en 4 uur tv? Whahahahahahahahahahaha

 15. Ron

  @Bart: weet niet of Genee ochtendradio gaat trekken aangezien hij ‘s avonds TV maakt, 2/3 avonden per week. Je krijgt dan een heel ander ritme.

 16. Gerit

  Klopt niet geen evers vanmiddag maar giel Beelen vervangt vanmiddag Genee

 17. Alexander-F-Arnhem

  Zet Evers op Veronica TV op de uren naast Genee.

 18. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Het is alsof je de rechtsbuiten van SV Blokzijl naar de kant haalt en Lionel Messi laat invallen.

 19. Ron

  Opmerkelijk, nu weer geen Evers maar Giel vanmiddag. Valt anders teveel op natuurlijk.

 20. shrink

  Even oefenen met zijn allen: HAHAHAHAHA HA HA HA (10 x). Tot zover Edwin Evers en zijn “sidekicks”.

 21. Bart

  @Ron Is al de hele tijd bekend. Edwin zit er morgen en donderdag.

 22. Laurens

  Slimste zet om hem in e middag te plaatsen. Evers is de enige die tegenwicht kan bieden aan Ruud de Wild.
  Evers past echter meer op Radio 10 dan bij Veronica. Samen met Ekdom zou Radio 10 dan al vrij snel de nummer 1 of 2 kunnen worden. 538 kan zich dan nog meer richten op de jongeren.

 23. David

  Het blijkt Giel te zijn die Genee vervangt las ik net.

 24. Johan Boksbeugel

  @Bart: je strooit fake news rond. Edwin zit er de komende dagen helemaal niet.

 25. Jan

  Is gewoon door gestoken kaart. Nieuwe show voor Evers.

 26. Wolllter

  Morgen worden de nieuwe luistercijfers geplubiceerd.

 27. Ron

  Donderdag komen de nieuwe luistercijfers uit….

 28. Leo

  Ben benieuwd…..Vrijdag de nieuwe luistercijfers…

 29. Tinus

  Zaterdag…nieuwe luistercijfers!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.