‘Edwin Evers vervangt Wilfred Genee opnieuw’

Edwin Evers is vandaag en morgen wederom te horen als vervanger van Wilfred Genee op Radio Veronica. Hij presenteert dan van 16.00 tot 18.00 het programma Veronica Inside. Dat heeft de zender laten weten, meldt Radiofreak. Evers maakte op 1 april al een verrassingsoptreden als presentator van het programma. Hij voelt zich thuis bij Veronica Inside, omdat daar zijn oud-sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen werken. Genee geniet nu van een paasvakantie.

Het optreden van Evers was destijds niet van tevoren aangekondigd. “Dat wilde ik ook niet. Het moest spontaan blijven.

Hij gaf erna aan dat hij niet de vaste vervanger van Genee wordt. “Ik ben nu niet in een fase waarin ik zulke dingen plan. Dus ik ga niet zeggen: ze kunnen me bellen als Wilfred op vakantie is. Maar ik heb wel een heel leuke middag gehad.

Evers is fan van de radioshow. “Omdat ik op tournee ben, zit ik vaak ’s middags in de auto en dan luister ik naar Veronica inside. Ik vind het een heerlijk programma.

Genee gaat op 5 juli drie weken op vakantie. Het is nog niet bekend of Evers dan ook gaat invallen.

Update 13.55 uur – Radiofreak trekt het nieuws terug. Radio Veronica heeft aan de nieuwssite laten weten dat niet Edwin Evers maar Giel Beelen te horen zal zijn als vervanger van Genee.

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen