Angela de Jong blijft de klos in TV Kantine

Angela de Jong, de diva onder de tv-recensenten, blijft de klos in de persiflagecomedy De TV Kantine. Waar ze vorige week al werd opgeblazen, werd ze deze week neergezet als aandachtsbelust. Dat was zaterdag te zien in de uitzending op RTL 4. ‘De Jong’ werd tegenover ‘Willem Holleeder‘ gezet. “We gaan een kogelvrij vest voor jou kopen, Ange. Weet je wat er met jou gaat gebeuren? Met die bijdehante stukjes in het AD? Levensgevaarlijk“, sprak de topcrimineel.

De AD-diva: “Ja, ik ben wel heel eerlijk. Ik ben de spreekbuis van de kijker en heb alleen maar gezegd dat als ik naar Judas kijk, dat ik moet denken aan De TV Kantine. Aan al die verkleedpartijen.”

Neus: “Dat kan me niet schelen.”

AD-diva: “Maar wat is dan je probleem? Mijn karaktermoord op Humberto Tan, Gordon?

Neus: “Wendy van Dijk, ja. Onderschat haar niet, hè? Ze loopt de hele dag met een wapen rond. Het is een moordvrouw, ja. Ze klopt aan bij jou en dan gaat ze knallen met die Disq.”

Toen Holleeder het woordje ‘radar’ uitsprak stipte De TV Kantine aan hoe graag De Jong op televisie komt. “Bij Radar ben ik nog nooit geweest, maar als ze me zouden bellen, dan zou ik daar zeker naartoe gaan. Ik ben al geweest bij RTL Boulevard, bij Jinek, bij Pauw, De Wereld Draait Door, ik ben gevraagd door 6 Inside als insider, dan hebben we nog Tijd voor MAX, De Slimste Mens, Weet Ik Veel.”

Lees ook: Carlo en Irene blazen Angela de Jong op (vorige week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen