Carlo en Irene blazen Angela de Jong op

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben AD-diva Angela de Jong zaterdagavond opnieuw te grazen genomen in hun persiflagecomedy De TV Kantine. Ze bliezen haar op in de opening. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De Jong zit elke avond voor de buis voor haar kritische columns in het AD. Moors persifleerde haar in de opening van de show: “Nou, ik zit er klaar voor. De TV Kantine seizoen tien. Ben benieuwd, ik hoop echt dat ik in de opening al wordt weggeblazen.

Dat gebeurde vervolgens letterlijk. ‘De Jong’ keek hoe er op televisie werd afgeteld van tien naar nul. Bij nul werd ze gelanceerd vanuit haar stoel.

De Jong vindt het niet erg dat ze gepersifleerd wordt door De TV Kantine. Toen dat vorig jaar voor het eerst gebeurde, reageerde ze positief. “Ik vind het een enorme eer van Carlo en Irene. Ik ben blijkbaar geen grijze muis, mijn werk valt op“, zei ze toen.

Haar hele omgeving belde De Jong op. “Op het moment dat Irene in een interview roept dat ze jou imiteert, ontploft je telefoon pas echt.

De TV Kantine trok zaterdagavond ruim 1,1 miljoen kijkers naar RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen