Winston over hereniging Gordon: ‘Doen ons eigen ding’

Winston Gerschtanowitz vond het wel een beetje gek toen SBS 6 hem voor de presentatie van It Takes 2 koppelde aan Gordon, maar vindt het ook geen drama. Ze werken nauwelijks samen op de set. Dat vertelt de presentator in weekblad Privé. Winston en Gordon kregen vorig jaar ruzie, omdat Gordon in zijn biografie beweerde dat Renate voorkwam dat hij zou worden uitgenodigd op het vrijgezellenfeestje van Winston. Toen Winston ontkende, noemde Gordon hem een leugenaar.

Was het niet even slikken toen SBS hem aan Gordon koppelde? “Echt slikken was het niet, wel even raar omdat je elkaar heel lang niet hebt gesproken. We zijn echter beiden professioneel genoeg om tijdens de uitzending niets te laten merken van wat er is gebeurd. Ik vind dat dit ook prima kan.

Als de Privé vraagt of hij misschien geen nee durfde te zeggen tegen John de Mol, antwoordt Winston: “Dat is niet aan de orde geweest. Daar is It Takes 2 een veel te leuk programma voor.

Pas op de set zagen Winston en Gordon elkaar weer, na ruim een jaar. “Je zet op dat moment een knop om. Als de rode lamp van de camera aangaat, doe je gewoon je werk. Dan zie je twee vrolijke presentatoren staan, aan wie je niets merkt. Zo gaat dat.

Op de vraag of het net als vroeger is, antwoordt Winston: “Bij aanvang staan we naast elkaar, daarna hebben we beiden een eigen taak. We zien elkaar niet zo heel veel.

Weet je, we moeten het ook niet groter maken dan het is. Het is nu zoals het is.”

Het Privé-artikel Winston: ‘Het was raar om Gordon weer te spreken’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen