‘Twan Huys verlaat Nederland na floppen Late Night’

Twan Huys is nu anderhalve week van de buis met zijn talkshow RTL Late Night. Hij trok zó weinig kijkers dat RTL 4 hem van het scherm gehaald heeft. Het wás al stil rondom Huys, maar nu is het helemaal stil rondom de presentator. Hij heeft nergens een reactie gegeven en lijkt ook geen zin te hebben om tekst en uitleg te geven in een andere talkshow. Wat is de volgende stap van Huys? Volgens weekblad Story lijkt het erop dat de presentator voorsorteert op een vertrek uit Nederland.

Huys is het volgens het weekblad goed zat hier. “Twan Huys en zijn vrouw Cheryl Franks zouden serieus overwegen om met hun twee kinderen terug te verhuizen naar Amerika.

De presentator ziet geen rol meer voor zichzelf in het Nederlandse tv-landschap, schrijft de Story. “Insiders weten het zeker: Huys voelt er niets meer voor om vanuit Amsterdam aan zijn televisiecarrière te werken.

Huys zou terugkeren naar de Verenigde Staten, waar hij zeven jaar gewerkt heeft als correspondent. “Hij zou naar New York willen om daar te gaan werken. Voor kranten, televisiezenders of om wederom een boek te schrijven.

Dat kan Huys financieel prima dragen, stelt Story, dat wijst op zijn afkoopsom bij RTL. Hij zou in totaal recht hebben op 2,4 miljoen euro. Bovendien heeft hij een overwaarde op zijn woning van 600.000 euro, weet het blad.

Het Story-artikel GERUCHT: Ontslagen Twan Huys verhuist terug naar Amerika kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen