Johnny de Mol oneens met vader over Down-show

Geplaatst op Thu 14 Mar 2019 om 14:45

Johnny de Mol heeft het plan van zijn vader John de Mol om zijn programma Down Met Johnny wat sneller te maken tegengehouden. Dat vertelt de SBS 6-presentator in Veronica Magazine. John wilde het tempo in Down Met Johnny wat verhogen door meer verhalen in een aflevering te stoppen. “Kijk, ik vind dat ik goed ben in wat ik doe, dus daar moet hij zich niet mee bemoeien. Hij wilde bijvoorbeeld dat ik in Down met Johnny drie personen per aflevering zou gaan volgen.”

Dat wil Johnny niet. “Ik wil maximaal twee mensen volgen, omdat ik iedere kandidaat goed wil neerzetten en er geen hatseflats-snel-programma van wil maken. Het moet mooi en rustig zijn. Dan ga ik dus tegen hem in.

Wil hij later eigenlijk net zo machtig en rijk worden als zijn vader? “Zo machtig zal ik nooit worden en zo rijk ook niet. Daar ben ik ook niet mee bezig. Mijn focus ligt op wat ik doe en wat ik leuk vind.”

Ik vind het leuk met mijn gezin, ik vind mijn werk leuk en ik vind het belangrijk om op te komen voor de kwetsbare medemens. Iedereen die in de mogelijkheid is om een steentje bij te dragen aan een betere wereld en dat nalaat, vind ik een pannenkoek.

Foto: RTL
31 Reacties op “Johnny de Mol oneens met vader over Down-show”


 1. Godefroy France

  Die pa BNNNer van Johnny heeft zelf down,,, Kijk maar eens goed naar dat geestelijk gehаndicapte smoelwerk van hem,,

 2. Dries Rioolvink

  “Down met Talpa” wordt de nieuwe reclameslogan voor 2019.

 3. Coeus

  “Zo rijk ook niet”. Paps De Mol laat zijn vermogen, als hij er straks niet meer is, toch niet na aan Greenpeace?

 4. Peter

  Die ouwe Mol moet zich eens wat minder inhoudelijk met dingen vemoeien want het wordt daar meestal slechtere productie van.

 5. Peter

  Die ouwe Mol moet zich eens wat minder inhoudelijk met dingen bemoeien want het wordt daar meestal een slechtere productie van.

 6. Ramon

  Papa zou zich zo langzamerhand eens moeten toeleggen op relevante, urgente en integere programma’s die aansluiten op het dagelijkse leven in plaats van louter inhoudsloze bagger de ether in te slingeren.

 7. wauter

  Iedereen die het kan en niet bijdraagt aan een betere wereld vind sjonnie een pannenkoek. Hij heeft makkelijk l*llen met zijn geld en tijd. De meeste Nederlanders moeten keihard werken om het hoofd boven water te houden en komen net aan rond iedere maand. Die hebben geen tijd en geld om gelukszoekers te funden en te onderhouden. Mafkees!

 8. Trudy

  Helemaal eens met Ramon…allemaal pulp programmas wat de Mol maakt

 9. Curryworst

  Lijkt me ook niet verstandig om het sneller te maken met nog een persoon erin die gevolgd gaat worden. Aangezien het bekeken wordt door veel mensen met een downsyndroom zal het waarschijnlijk te verwarrend worden.

 10. Hele jaar

  John moet niet alles kapot willen maken….bemoei je er niet mee. Begint zo aardig een dictatortje te worden.

 11. ha

  Die John de Mol maakt alles kapot. gaat niks worden, die hele zender niet

 12. Godefroy France

  @14:50 Wat gaan we nu krijgen?
  Mijn naam wordt gebruikt, hoe simpel zijn de simpelen?

  ik gebruik nooit de naam Johnny, zou je moeten weten sukkel, Johnny is voor mij sjonny !!! zonder hoofdletter en zo geschreven, geeft het aan hoe ik over deze patje-peejers denk !

 13. liefkleinhertje

  Johnny de Mol neemt het op voor downers omdat dat de normaalste zaak van de wereld is ,dat 90% van dat soort mensen in een inrichting zit laat ie maar weg.
  Johnny de Mol neemt het op voor vluchtelingen in Griekenland samen met zijn vriend Hazes jr ,dit alleen met een filmcamera anders ziet niemand het.
  Johnny de Mol neemt het op voor het milieu maar vliegt wel de hele wereld rond ,daarvoor plant hij bomen maar waar die dingen staan weet niemand.
  Johnny de Mol drinkt een hele maand niet en komt dit bij Jinek even uitleggen als die daarna nog een maand niet drinkt komt hij weer.
  Ben ik nou de enigste die schijt ziek word van deze mannelijke moeder de Theressa ?

 14. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Eigenpeijperij. ‘Ik doe wat ik leuk vind’ maar niet ff informeren of er ook mensen zitten te wachten op dit soort nobele ridders met een camerateam in hun nek. Pfff, we voelen ons een beetje misselijk.

 15. zekerweten

  Spotje op tv van zoonlief met kids met down, het wordt een gekkenhuis! Daar zou hij zich druk over moeten maken, wat een domoor en zit iedereen te slapen bij zo’n spotje opnemen?

 16. zekerweten

  liefkleinhertje het is ENIGE, enigste bestaat niet,goed commentaar maar je verlinkt je met je taal!!!

 17. Patrick

  @zekerweten

  Kijk eens naar je eigen taal, idioot. “zit iedereen te slapen bij zo’n spotje opnemen?” Ben je achterlijk of zo? Bovendien bestaat “enigste” wel degelijk.

 18. donia

  Met zo n dikke portemonnee kun je makkelijk mooi weer spelen en de sinterklaas uithangen.
  Weet hij wel wat werken is als het gewoon moet en niet omdat je het als een soort dagbesteding ziet.
  En dan durven om een moralerende vingertje op te steken

 19. vivo

  lekker die gekkies uitmelken

 20. Linda

  Ik denk dat Johnny wat meer genen van z’n moeder heeft, oftewel meer warmte en beschaving.John is hard en koud met weinig smaak.

 21. CreaBea

  Linda: Onzin, die informatie heb je alleen op je visie van de televisie en niet in het echt.

 22. Freek

  Hij heeft groot gelijk het is alleen jammer dat als je niet de zoon van John de Mol bent. Moet je wel meer verhalen in een uitzending proppen.
  “Het moet van John”

  Daarom doe ik niets meer voor John de Mol. Hij schiet zijn doel voorbij en niemand durft tegen hem in te gaan. Behalve zijn zoon.

 23. Dean

  Ik dacht al, wat komt dit verhaal me bekend voor. En wat blijkt? Mediacourant recyclet nu ook al berichten van amper een jaar oud!

  https://www.mediacourant.nl/2018/04/john-tegen-johnny-anders-ga-je-maar-naar-npo/

  Wat zijn dit voor Talpa praktijken MC?

 24. Dean

  https://www.mediacourant.nl/2018/04/john-tegen-johnny-anders-ga-je-maar-naar-npo/

  Oud nieuws dus!

 25. Maartje

  Johnnie kokketeert met het Downsyndroom.
  Veel erger kan het niet worden.
  Zelfs z’n bloedeigen vader kan het niet aanzien.

 26. CreaBea

  ik zeg maar. Het leven is net een internet verbinding meer down dan up ;-)

 27. Robert

  Zit die Splinter ook in zijn programma, die zie ik ineens overal, hier past hij wel in.

 28. zekerweten

  Enigste bestaat niet, het is in goed Nederland enige! Je bent enig kind.Goed,Beter Best. Je hebt ook geen beterder,l.l met vingers!

 29. FALL

  Ik vind je eigenlijk maar heel mediocre en dan heb je nog de kickstart dankzij je vader.

 30. Purplecroc

  Waarom gaat Johnny niet THE VOICE DOWN doen, misschien vindt z’n vader dat wel leuk.

 31. Purplecroc

  Waar je mee omgaat ga je op lijken, pas maar op Johnny!! Je vader maakt zich terecht zorgen ha ha ha wat een bak!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.