Winston Gerschtanowitz ontroerd door zijn rijkdom

Winston Gerschtanowitz realiseert zich soms hoe rijk hij eigenlijk is. Als hij dan in de tuin van zijn villa in Blaricum staat, huilt hij soms tranen van geluk. Dat vertelt de SBS 6-presentator in weekblad Story. Gerschtanowitz vindt zijn Blaricumse villa ‘heerlijk’. “Ik sta soms in mijn tuin om me heen te kijken en dan moet ik huilen. Tranen omdat ik dit heb weten te bereiken. Iedereen denkt altijd dat het succes me is aan komen waaien. Dat ik altijd geld heb gehad en dat ik nergens iets voor hoef te doen.

Niets is minder waar, zegt de presentator. “Ik heb voor dit succes en mijn financiële onafhankelijkheid altijd keihard gewerkt. Dagen van tien, twaalf uur waren heel gewoon. Ik ging altijd door.”

Wie heeft hem zo gepusht? “Ik heb dat van mijn vader geleerd, maar ook van mensen als John de Mol. Altijd bezig zijn. Ik wil alles uit het leven halen. Zeker zakelijk gezien.”

Gerschtanowitz is getrouwd met SBS-collega Renate Gerschtanowitz. Gaan hun kinderen ook de showbizz in? “Wellicht. Ik vind het leuk om mijn kinderen mee naar mijn werk te nemen. Net als dat mijn vader mij vroeger meenam naar het Tuschinski-theater in Amsterdam, als daar opnames waren.

Het Story-interview met Winston Gerschtanowitz kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen