Werkdruk nekt Angela de Jong: bijholteontsteking

Angela de Jong is zo druk met het schrijven van columns en het optreden in talkshows dat ze gezondheidsklachten heeft opgelopen. Dat schrijft de AD-diva in haar weekendcolumn. De Jong heeft het sinds vrijdag behoorlijk te pakken. Wat is precies de situatie? “Dit was de situatie: een verkoudheid die ik al anderhalve week hardnekkig probeerde te negeren, want geen tijd om ziek te zijn, sloeg gisteren genadeloos om in een bijholteontsteking“, legt de televisierecensente uit.

Hoe voel je je precies met een bijholteontsteking? “Gloeiende konen, rillerig lijf en een hoofd dat bij de minste beweging leek te exploderen – kortom, de perfecte omstandigheid om liggend onder een dekentje het nieuwe De Mannen van Taal op SBS 6 eens uit te proberen.”

Kennelijk heerst het niet in ons land, want De Mannen van Taal verloor donderdag maar liefst 40 procent van zijn kijkers publiek. Terecht, vindt De Jong. “Zeg maar de zoveelste variatie op Ik hou van Holland en daarmee de ultieme Talpashow die wederom met ronkende teksten was aangekondigd.

De Jong voelt zich nu nog beroerder. Het is de zoveelste SBS-teleurstelling, vindt De Jong. “Het belooft weinig goeds voor de toekomst van SBS 6 als dit het niveau blijft van de programmering.

Tot slot laat De Jong weten dat ze geen alcohol kon drinken tijdens haar tv-avond, omdat ze aan de antibiotica zit.

De AD-column Lachen van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen