Fred van Leer ontkent: ‘Ik heb geen ruzie met 6 Inside’

Fred van Leer heeft geen bonje met de mensen van 6 Inside. De reden dat hij er niet meer aanschuift ligt bij zijn drukke agenda. Dat laat de stylist weten op Instagram. Van Leer is opgebeld door RTL Boulevard, die geruchten heeft gehoord dat het rommelt achter de schermen van 6 Inside. “Ik werd vandaag gebeld door de redactie van RTL Boulevard, omdat zij uit zeer betrouwbare bronnen hadden gehoord dat ik vanwege een bepaalde reden niet meer te zien zou zijn bij 6 Inside.”

Het is weer komkommertijd bij RTL Boulevard, concludeert Van Leer. “Nou, lieve mensen, als jullie het heel graag willen weten zal ik jullie vertellen wat de reden is: de reden is dat ik druk ben.”

De stylist heeft een heel drukke agenda. “Ik ben namelijk twee programma’s aan het opnemen, ik sta in het theater, ik ben bezig met een collectie van Shoeby en nog meer dingen, waardoor ik gewoon echt letterlijk geen tijd heb om aan te schuiven aan tafel bij 6 Inside. En alle redenen zijn er niet! Dus RTL Boulevard, het was poep! Dag, schat.”

Toevallig meldde Albert Verlinde dinsdag in 6 Inside het gerucht dat Patty Brard een contract bij Talpa heeft verkozen boven een contract bij RTL, omdat ze zich niet welkom zou voelen bij RTL Boulevard. Daar werkt haar aartsrivaal Peter R. de Vries.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen