Fred van Leer ontkent: ‘Ik heb geen ruzie met 6 Inside’

Geplaatst op Wed 13 Mar 2019 om 13:15

Fred van Leer heeft geen bonje met de mensen van 6 Inside. De reden dat hij er niet meer aanschuift ligt bij zijn drukke agenda. Dat laat de stylist weten op Instagram. Van Leer is opgebeld door RTL Boulevard, die geruchten heeft gehoord dat het rommelt achter de schermen van 6 Inside. “Ik werd vandaag gebeld door de redactie van RTL Boulevard, omdat zij uit zeer betrouwbare bronnen hadden gehoord dat ik vanwege een bepaalde reden niet meer te zien zou zijn bij 6 Inside.”

Het is weer komkommertijd bij RTL Boulevard, concludeert Van Leer. “Nou, lieve mensen, als jullie het heel graag willen weten zal ik jullie vertellen wat de reden is: de reden is dat ik druk ben.”

De stylist heeft een heel drukke agenda. “Ik ben namelijk twee programma’s aan het opnemen, ik sta in het theater, ik ben bezig met een collectie van Shoeby en nog meer dingen, waardoor ik gewoon echt letterlijk geen tijd heb om aan te schuiven aan tafel bij 6 Inside. En alle redenen zijn er niet! Dus RTL Boulevard, het was poep! Dag, schat.”

Toevallig meldde Albert Verlinde dinsdag in 6 Inside het gerucht dat Patty Brard een contract bij Talpa heeft verkozen boven een contract bij RTL, omdat ze zich niet welkom zou voelen bij RTL Boulevard. Daar werkt haar aartsrivaal Peter R. de Vries.

Foto: SBS
9 Reacties op “Fred van Leer ontkent: ‘Ik heb geen ruzie met 6 Inside’”


 1. Remi

  … Het is inderdaad opvallend dat we Fred wékenlang reeds niet zien bij 6 Inside.
  Ik hoop, en ga ervan uit dat de plooien worden gladgestreken.

  Fred’s “items” bij 6 Inside waren zeker het bekijken waard.

  Ik weet niet wat er precies is gebeurd (nou ja … eigenlijk wel ;)
  … maar ik hoop dat we Fred spoedig weer mogen verwelkomen in ons team.

 2. Rubicon

  @Remi. Je zit er niet alleen bovenop, je zit er midden in. Van Leer zegt niets aan de hand en jij zegt dat er plooien glad gestreken moeten worden….vreemd. Maar ik geloof jou vanzelfsprekend. Begreep van je collega dat we Fred niet meer terug zien…

 3. 6OUTSIDE

  Er gaat zeker dingen veranderen bij 6 Inside.. vooral bij de insiders ;)

 4. Jan

  Fredje is ook bang voor de arm van john.

 5. Lize

  @remi Fred is 2x geweest en had amper wat te vertellen. Dus hoezo het bekijken waard?

 6. Jamai

  Lekkere vent blijft dit toch.

 7. Marc

  En gelukkig maar, die relnicht was niks bij 6 Inside.

 8. Mike

  Hij viel gewoon ontzettend door de mand bij 6 Inside. Heeft weinig kennis van zaken en kan alleen praten in die eeuwige, versleten soundbytes van hem “Daaaag schat!” “Roekoeroekoe”). Schreeuwt vooral en luistert slecht. Zijn bijdragen waren ruk en daarom wordt hij niet meer gevraagd.

 9. Paolo

  Boeiend!!.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.