Ultieme BN’er-show bij NPO: BN’er ontmoet BN’er

Fans van het genre BN’er-televisie worden binnenkort door de NPO getrakteerd op de ultieme BN’er-show, waarin BN’ers aan een andere BN’er worden gekoppeld. Het programma heet Dit Is Niet Mijn Wereld Vriend. Dat heeft omroep PowNed laten weten. Presentatrice Charlotte Pieters koppelt twee totaal verschillende BN’ers met een bijzondere levensstijl aan elkaar. “Om uit hun bubbel te stappen en te zien dat er nog een wereld te winnen valt“, legt een woordvoerder uit.

Om de afstand te verkleinen neemt Pieters de tegenpolen op sleeptouw en trekken ze twee dagen met elkaar op. “De BN’ers nemen een kijkje bij elkaar thuis, lopen mee tijdens het werk, ontmoeten familieleden en gaan helemaal op in elkaars omgeving.”

De stellen die de uitdaging aangaan zijn onder anderen militair Marco Kroon & cabaretier Stefano Keizers, Pegida-voorman Edwin Wagensveld & kunstenares Katinka Simonse (Tinkebell) en vlogger Tim van de Teunenbroek (Snapking) & schrijver Herman Brusselmans.

Ook influencer Koen van Dijk (alias Koen Kardashian) & kickbokskampioen Jamal Ben Saddik doen mee, net als voormalig turnster Verona van de Leur & journalist Danny Ghosen. Allen persoonlijkheden wiens werelden niet meer van elkaar konden verschillen.

Pieters: “Dit is niet mijn wereld vriend geeft een heerlijke inkijk in werelden die vaak een ver-van-onze-bed-show zijn. De boodschap? Kom uit je bubbel en bekijk het leven eens vanuit de ander!”

De eerste aflevering is op dinsdag 19 maart om 21.15 uur op NPO 3.

Foto: Victor Kruit

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen